Pizzatest utført med terning fra øverst oppe på månetoppen!

Reklame | Gymgrossisten og KitchenTime

Under Armour//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

Pizza er godt!  Og det finnes mange ulike typer pizza, med ulike pizzabunner, sauser, ingredienser og måter disse blir lagd på.  I dag skal vi teste tre forskjellige pizzaer.  Det skal foretas anmeldelse av disse tre, utdeling av terningkast, og det kan bli hyllest av pizzaene, men om de ikke skulle tilfredsstille forventningene, kan det også bli radbrekkinger, med hode på stake og kroppen på steile og hjul….nei, nå fablet jeg meg visst bort i denne henrettelsespodden som jeg pleier å høre på….nei, nei, nei, nå må jeg visst slutte å høre på den “Henrettelsespodden” – var jo pizza det skulle handle om i dag, intet annet.

Og det er pizza fra Casa Inferno det skal dreie seg om i dag.  Casa Inferno er en italiensk pizzarestaurant som hoder til i Tromsø.   Gjengen var imidlertid oppe i Målselv Fjellandsby og solgte pizza i vinterferien, og blogger og alpinist Allan Kristensen måtte selvsagt smake og teste, slik at han kunne stilne sulten, og samtidig få en anledning til å lage et innlegg på bloggen om et eller annet, og denne gangen pizza.

Italiensk pizza er godt. Bunnen er tynn og sprø, og pizzaene fra Casa Inferna er kjempegode.  Vi kjøpte en “prosciutto cotto”, en “bianca pancetta” og en “red spicy salame”.

Alle tre pizzaene var utrolig gode.  Jeg likte spesielt godt “prosciutto cotto” og “bianca pancetta”.  Disse ligger helt opp mot terningkast 6 faktisk.  “Red spicy salame” er egentlig like god, men så var det navnet på pizzaen….”red spicy salame”…..ikke like bra klang på det som “prosciutto cotto”.  Italiensk pizza bør jo ha et kult italiensk navn synes jeg, så man kan lage sin egen italienske uttale som høres helt italiensk ut, og det blir helt topp med “prosciutto cotto” og forsåvidt også “bianca pancetta”, men ikke samme klang med “red spicy salame” dessverre, så et terningøye trekk for den “red spicy saleme”-pizzaen da.  Og så blir det dessverre ett til terningøye trekk for alle tre pizzaene på grunn av størrelsen, eller mangel på størrelse for å være mer presis.  De var litt små det som ble laget oppe i fjellet, litt sånn miniatyrpizzaer, og for en pizzaglad blogger med stor appetitt, ble det selvsagt en liten skuffelse når han ikke ble helt sånn stappmett etter pizzamåltidet.  Terningen kastes….

“prosciutto cotto” – terningkast 5.

“bianca pancetta” – terningkast 5

“red spicy saleme” – terningkast 4

Kanskje er de større pizzaene som blir laget på restauranten i Tromsø?  Da er vi vel der på terningkast 6 faktisk.  Men, kjempegode pizzaer fra casa inferno oppe i fjellet.  Anbefales!  Håper de kommer oppover flere ganger.  Og når jeg er i Tromsø, blir det ikke feil med en tur innom Casa Inferno.  Ha en fin dag!

 

Champion//Zone Denmark//Fiskars//Fiskars

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg