Vi kjenner at vi lever oppe på Månetoppen!

God morgen!  Det er tirsdag.  Carpe diem!!! Dette skal bli en bra dag:)

Vi var en tur oppom Målselv Fjellandsby i går kveld – ordnet noen småting oppe på «hytteleiligheta» vår på Månetoppen.

Månetoppen er et leilighetskompleks øverst oppe i Målselv Fjellandsby.  Vi har en slik ski in/out-leilighet her oppe, helt øverst oppe i 3. etasje med utsikt over hele verden slik vi kjenner den.  Dette er et fantastisk sted å koble av fra hverdagens mas og jag, til alle årstider.  Besøk gjerne Penthouse Månetoppen 38D på instagram:  instagram.com/pmanetoppen38D.

Det er fint å være oppe i fjellandsbyen. Det er mye å ta seg til:  Slalåm først og så afterski, besøk i skikafeen/restauranten, pubrunde, skiturer på bortoverski, mer afterski, badstu, treningsturer/joggeturer, frisbeegolf, fjellturer, sykkelturer, brettspill-kvelder, hamburger på Basecamp Nord, nordlys-observasjoner, ost og kjeks-kvelder med passende tilbehør, bærplukking (og man kan ha afterski også etter bærplukking), for å nevne noe.

Det er deilig å kjenne at man lever. Men når kjenner man virkelig at man lever? Jo, når man står oppe i toppskaret og gjør seg klart for ens første poolrace, da kjenner man at man lever.  Man kjenner litt på frykten for hva som møter en der nede, selv om en jo vet hva det er, altså et basseng med vann som unge skia-akrobater med moteriktige dope-jakker skal komme seg over, og så jeg da.  Det er lett å få litt kalde føtter mens man står der oppe og venter på tur, eller snarere blir man redd for å få våte føtter, eller tenker at man stuper fremover når en treffer vannet og knekker nakken, drukner eller rett og slett slår seg ihjel.  Poolrace er å bevege seg ut av komfortsonen, og da kjenner man at man virkelig lever. Og så blir man våt, men man drukner ikke.  Man blir fisket opp, og man har overlevd og alle lemmer er intakte, er konklusjonen etter en rask sjekk.  Og når man da senere sitter i badstua med noe flytende for å opprettholde væskebalansen, tenker man.  Det er deilig å kjenne at man lever.  Jeg gjør det igjen!  Alltid klar for et nytt poolrace. Jeg vil kjenne at jeg lever flere ganger;)

Jeg synes det er noe kjent med poolrace-deltaker nummer to på linken under:

https://fb.watch/9aoNfGiO3k/

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg