What is the best a woman can get!!!

Reklame | Iviskin

Gillette er visstnok the best a man can get, ifølge reklamen, for en glatt og fin barbering.  Men hva er the best a woman can get?  Jeg spør bloggerfruen.  Hun er ikke i tvil et sekund.  Hun tar frem sin Iviskin IPL G3, smeller den i bordet og utbasunerer….”Iviskin IPL G3 er the best a woman can get”.  Ja, hun er svært godt fornøyd med sin Iviskin IPL G3, hårfjerneren over alle andre hårfjernere som leverer det den lover i følge bloggerfruen, og vel så det.

Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Men ikke les for lenge om Iviskin IPL G3 både her og der, for da blir den fort utsolgt.  Lurt å bare smelle til og kjøpe en eller flere Iviskin’er i dag nå som du også får 15% rabatt ved å bruke rabattkoden AK15Her kan du se 5 gode grunner for hvorfor du bør kjøpe en Iviskin IPL G3.

Ha en fin kveld!  Hyggelig at du besøker bloggen min:)  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Se mer info. om Iviskin IPL G3:  https://allansverden.no/page-51/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen kan treffes både her og der: https://allansverden.no/page-38/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg