For en smart liten grill!!!

Reklame | CURLI, Iviskin og Neatsvor

Råbra rabattkoder:  AK15 – 15% rabatt på Neatsvor X600 Pro og Iviskin IPL G3.  Allan10 – 10% rabatt på hårføneren CURLI AeroFlow.

For en smart liten grill!!!  Ja, det er nettopp det som dagens innlegg i allansverden skal handle om i dag, en smart liten grill.  For det er kjekt, og smart og sånt, med en sånn liten grill som man kan ta med seg både hit og dit, og grille hvis man blir litt sulten, og det hender jo at man blir.  Og da er det perfekt å grille en pølse, en burger, en grillkotelett, en maiskolbe eller hva det nå måtte være at man skulle ville ha lyst til å legge på grillen.  Jeg har en sånn smart liten grill, og denne eller liknende typer kan jeg anbefale alle å skaffe seg.

Grillen er godt brukt selvsagt, og det er jo den er til for, for å brukes.  Følger med sånn grillklype som er veldig kjekk å bruke og så veske da slik at man bare legger alt inni veska og tar den på skuldra og går ned på stranda eller hvor måtte være for å grille.

Grillen bruker en sånn liten gassflaske som man får kjøpt billig både her og der, og som holder til flere grillsekvenser:)

Har alltid med denne smarte lille grillen i bobilen Bob når vi er ute på tur.  Noen har en sånn større grill i bobilen som man kobler til den store gassflaska i bobilen, men da må man liksom ha grillen i umiddelbar nærhet til bobilen og den store gassflaska, og det er mye bedre med en smart liten grill som man kan med seg til en veldig fin plass hvor enn man måtte ønske å fyre opp grillen.

Og vi har grillet masse mat på denne lille grillen.  Det blir veldig god varme, så grillmaten blir raskt klar:)

For en smart liten grill!!!  Og så ble det jammen et blogginnlegg i allansverden i dag også, om en smart liten grill.

Ha en heidundrende fin dag alle sammen!  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake en annen gang!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Bruk rabattkoden Allan10 og få 10% rabatt på hårføneren CURLI AeroFLow.  Denne koster til vanlig 3.500 kroner, men  er nå på tilbud til kun 2.490, og med rabattkoden Allan10 som gir ytterligere 10% rabatt, så koster den bare bittelittegranne mer enn et par tusenlapper.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om CURLI AeroFlow her eller der.  CURLI AeroFLow er best i test 2024 hos anbefaler.comdinguide.no og bestetester.no.  Nr. 2 på to av disse testene er sagnomsuste Dyson Supersonic som koster mer enn det dobbelte!!

Sliter du med uønsket hårvekst?  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Det er august; det er fortsatt sommer, og hva er vel bedre enn å nyte sommeren med med ren og pen bolig.  Og det får du hvis du kjøper robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro og lar den ta seg av gulvrengjøringen-og gulvvasken. Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg