12 ting jeg skal gjøre i juni!!

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.

I morgen er det juni!  Og da er det sommer for alle penga, for juni er jo sommermåned.  Håper på en fin sommer.  Dere lurer kanskje på hva jeg skal foreta meg i juni måned, eller kanskje dere rett og slett bare driter fullstendig i i hva jeg skal gjøre i juni måned og har andre ting som opptar dere enn hva akkurat jeg skal gjøre i neste måned?  Uansett skal dere få vite litt mer om hva jeg skal gjøre i juni måned i dagens innlegg i allansverden, for et eller annet må jeg jo fylle denne bloggen med, i tillegg til reklame da.  Så da skal dere få vite hva jeg har tenkt å gjøre i juni måned.  Følg med….

  •  Feire konfirmasjon til bloggerdatter

Og det skjer allerede i morgen.  Vi har konfirmasjon for bloggerdatter i morgen, det blir koldtbord og kaker, og jeg skal holde tale et par timer og det blir stor fest!!

  •  Feire bryllupsdag 

Bloggerfruen og jeg har bryllupsdag i juni.  Og det skal vel feires bittelittegranne.  Bryllupsdagen vår i fjor falt på en blåmandag, og det var en meget merkelig bryllupsdag, altså blåmandag og bryllupsdag, og det tydeliggjør jo sånn til de grader at gleder og sorger kan gå hånd i hånd.  I dag faller ikke bryllupsdagen vår på en blåmandag, ettersom den gjorde det i fjor, og takk og pris for det.  

  •  Surke og klage og syte over blåmandagene som kommer

Det er noen blåmandager i juni måned, og jeg skal selvsagt klage og syte og surke over disse forferdelige dagene.  Det er mulig blåmandagene kommer til å bli mer lyseblå og smålystige ettersom det lakker og lir mot sommerferie i slutten av juni, og det er ikke så bra ettersom blåmandager skal være mørkeblå og tunge og triste og jævlige.  Vi får se hvor ille blåmandagene kommer til å bli.  Time will tell!!

  •  Gjøre klart Liveien-badeland

Liveien-badeland er vel oppe og går i løpet av juni.  Det er sommer og det er sol og det er gøy!!!

  •  Reklamere for kvalitetsprodukter

Ja, dere vet vel hvilke kvalitetsprodukter det er tale om……det er selvsagt robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Jeg reklamerer selvsagt ikke for noe mannskit, men derimot for kvalitetsprodukter og testvinndere, både her og der.

20221109_175935-1200x900

Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

  •  Klippe gress

Og gresset vokser noe helt infernalsk, og det er mye av det, overalt.  Og det må klippes.  It’s a dirty job, but somebody’s gotta do it, og det er meg!!  Når man er en slik o stor prominent toppblogger og skjønnhetsblogger som jeg så burde man vel egentlig hatt en egen gartner så man kunne konsentrere seg om de viktige tingene i livet, som å skrive……blogg.  Jeg kan ikke tenke meg at Hemingway og Hamsun drev og klippet gress gjennom hele sommeren.  De satt og skrev og førstnevnte drakk whiskey og soda, og de fikk sitte mer uforstyrret å skrive og holde på med sitt, ikke jeg.  Det er vel en grunn til å at de vant Nobelprisen i litteratur og jeg ikke har gjort det, ennå!

  •  Ta sommerferie

Fytterakkern!!!  Det er bare en ting si!!  Og det er fytterakkern!!!!!  Og fytterakkern så deilig det skal bli med sommerferie!!!!!  Og jeg tar sommerferie i slutten av juni!!!  Fytterakkern altså!!

  •  Feire sankthansaften

Jeg skal vel feire santkhansaften, kanskje blir det grilling, kanskje blir det grøt?  Jeg har ikke planlagt alt jeg skal gjøre til minste detalje allerede nå, så ingenting er spikret ennå i forhold til sankthansfeiring, bortsett fra at det blir sankthansfeiring på sankthansaften.  Nå ble det mye fjas her om jeg skal si det selv, men det må det jo nesten bli når jeg skal koke ihop 12 ting jeg skal gjøre i løpet av en måned før måneden er begynt.  Ja, ja, sånn går nå dagene…..og i morgen er det juni!

  •  Trene

Jeg planlegger å trene litt av og til, hvis jeg gidder!

  •  Dra på bobiltur

Det blir vel en tur med bobilen Bob.  Ingenting planlagt, men det kan også være litt av sjarmen med det å ha bobil, å bare se hvor man havner hvis man tar en tur….

20200702_135949

  •  Feire bursdag til yngste bloggerdatter

Yngste bloggerdatter har bursdag i juni!  Det blir bursdagsfeiring med kake og annet rart vil jeg anta.

  •  Venne meg til at det i løpet av juni blir å slutt å blogge om blåmandager

Og det blir litt rart!  Å ikke blogge om blåmandager hver mandag etter at jeg tar ferie i slutten av juni.  Hvordan skal så det gå?  Det blir nok å ende opp med at jeg da blir å blogge om gladmandager heller kanskje.

Ha en fin juni måned alle sammen!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt på blogg og andre sosiale medier?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Få fantastisk mai-tilbud på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro på denne siste dagen i mai.  Og la denne testvinneren både her og der holde gulvet i boligen din støvfritt og rent og pent.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

For alle herremenn som har lyst til å gi kona, samboeren, kjæresten, elskerinna eller elskerinnene en fin gave, er en Iviskin IPL G3 den perfekte gaven.  Jeg vet!  Bloggerfruen ble kjempefornøyd da hun fikk sin Iviskin.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Smeg Kaffebrygger Svart er en moderne brygger som ser ut som den klassiske retroserien med 50-tallsstil fra Smeg. Kaffebryggeren er ikke bare vakker å se på, men tilbyr også den nyeste teknologien som lar deg slappe av og nyte en velsmakende kopp kaffe i de travleste øyeblikkene. Takket være de fire alternativene kan du enkelt velge mellom å brygge en eller flere kopper avhengig av situasjonen. Glasskannen kan holde opptil 10 kopper som kan holdes varme i opptil 20 minutter. Smeg Kaffebrygger Svart er laget av rustfritt stål og er utstyrt med en vanntank som rommer 1,4 liter. Den er utstyrt med en aromainnstillingsknapp, fra intens til delikat, og et LED-digitalt display og klokke. I tillegg har den en tidtaker med automatisk startfunksjon for å stille inn tiden slik at maskinen slås på automatisk, med utmerkede resultater for alle krav. Smeg Kaffemaskin er tilgjengelig i syv forskjellige farger.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg