Happy birthday to me!!

Reklame | CURLI, Aimn, Fredrik & Louisa og Nordic Nest

Bruk rabattkoden Allan10 og få 10% rabatt på hårføneren CURLI AeroFLOW.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.

Hipp hipp hurrraaaaaa for den som bursdag har, og i dag 29. september er en virkelig merkedag for vår stolte nasjon.  Og når jeg skriver det slik, at det er en merkedag for vår stolte nasjon, så skjønner dere sikkert kjære blogglesere at jeg har bursdag i dag.  Og det er selvsagt en merkedag, som seg hør og bør, for det er jo ikke hver dag at en o stor prominent toppblogger har bursdag, en av nasjonens største og meste prominente bloggere, i alle fall i egne øyne, og det må følgelig feires, med brask og bram.  Og ikke nok med det, jeg har satt frokostbrettet frem på kjøkkenet og jeg regner da med at bloggerfruen skjønner hintet og mekker i stand litt frokost på senga, i anledning den store merkedagen, og så blir det vel kake og sånt etterhvert, og pakker. 

Har du ikke heist flagget enda, i anledning denne spesielle dagen, er det ikke for sent.  Klokka er 0750 i det dette blogginnlegget legges ut, og det er skikk og bruk og sånt at flagget da heises klokken 0800 i månedene mars til og med oktober, så da har dere enda noen minutter på dere for å hente flagget og få heist det til topps, og har du vært sen med å lese dette blogginnlegget og ikke lest det før lenge etter klokka åtte på morgenen, er det bare å hive seg rundt og få flagget til topps.

Jo, det er nå forresten ikke bare skikk og bruk og sånt at flagget skal opp klokken 0800; flaggtidene er også nedfelt i flaggforskriften paragraf 6, og denne paragrafen sier at klokka 0800 skal flagget opp, og det skal ned senest klokken 2100, men om dere flagger utover kvelden i dag og utover i de sene nattetimer ettersom ingen ringere enn meg selv har bursdag, så tenker jeg det må være helt innafor, akkurat for denne gangen da, ettersom man jo i så tilfelle flagger på bursdagen til den fremtidige bloggkongen himself, og det er jo helt vanlig å gjøre litt ekstra stas og flagge når kongelige har bursdag.  Ja, det er gjerne offisiell flaggdag når de kongelige har bursdag, og da skal flagget opp enten det vil eller ikke.  Vi flagger til ære for kronprinsesse Ingrdi Alexandra 21. januar, og da sømmer det seg nokså dårlig å blogge om trusene sine hvis man er blogger kremt kremt…, så heiser vi flagget til ære for hans majestet himself, altså kong Harald 21. februar, vi flagger for dronning Sonja 4. juli, for kronprins Haakon Magnus 20. juli, for kronprinsesse Mette Marit 19. august, mens bursdagen til sjaman Durek Verrett 17. november er enda ikke blitt offisiell flaggdag:)

Enn så lenge er heller ikke dagen i dag, 29. september, offisiell flaggdag, så det er mulig at toppbloggeren og sjamenen må vente litt på at nettopp deres bursdager skal bli offisiell flaggdag, men den som venter på noe godt venter vel ej forgjeves går jeg ut fra.  Jeg skal i alle fall vente på frokost på senga hvis bloggerfruen skjønner hintet når hun står først opp og ser frokostbrettet på kjøkkenet, og så skal jeg vente på kake og pakker og festivitas og brask og bram utover dagen.  Det er bare å slå på stortromma og feire bursdag til gagns i dag.  Vi vet alle hva som kommer i morgen, blåmandagen.  Det er viktig å leve i nuet, nyte øyeblikket, spesielt i dag når vi vet hva som kommer i morgen.  Føles som jeg er 25 år i dag, i morgen kommer jeg til å føle meg som 56 år og ikke en dag yngre!

Ha en fin dag! Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt på blogg og andre sosiale medier?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

For alle herremenn som har lyst til å gi kona, samboeren, kjæresten, elskerinna eller elskerinnene en fin gave, er hårføneren CURLI AeroFlow den perfekte gaven.  Jeg vil i alle fall ikke utelukke at bloggerfruen en dag kunne fått en slik vidunderdings i gave fra den den store prominente toppbloggeren himself, altså meg selv, og hadde jeg hadde noen elskerinner kunne det godt tenkes at jeg ville kjøpt en CURLI AeroFlow i gave til dem også, hver enkelt av dem.  CURLI AfterFLow er den kraftigste hårføneren på markedet, leveres med ny QuickDry ionisk teknologi, og du kan velge blant et bredt spekter av temperaturer-og hastighetsinnstillinger, skreddersydd for ditt hår.  CURLI AeroFlow er best i test 2024 hos anbefaler.com, dinguide.no og bestetester.no.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Og ikke vent for lenge, men klikk og kjøp i dag, for nå får du faktisk 10% rabatt på CURLI AeroFlow hvis du bruker rabattkoden Allan10 på denne CURLI AeroFlow-butikken.  Les utfyllende artikkel om CURLI AEROFLOW i DinGuide:  https://www.dinguide.no/curli-aeroflow-harfoner-best-i-test-2024/

Flotte topper fra Aimn:

Dark Clay Ribbed Performance Zipped Cardigan:  https://aimn-no.mtpc.se/4780152

Black Sculpting Long Sleeve Bolero:  https://aimn-no.mtpc.se/4780155

Black Soft Basic Long Sleeve:  https://aimn-no.mtpc.se/4780158

Black Sculpting Zip Jacket:  https://aimn-no.mtpc.se/4780160

White Sense Bralette:  https://aimn-no.mtpc.se/4782229

White Boxy T-Shirt:  https://aimn-no.mtpc.se/4780164

Lekre Lysestaker fra Nordic Nest:

Stoff Nagel Lysestake, krom:  https://nordic-nest-no.mtpc.se/4780167

Drip lysestake L25, sølv:  https://nordic-nest-no.mtpc.se/4780168

Interconnect lysestake 70 cm, sort:  https://nordic-nest-no.mtpc.se/4780171

Copenhagen lysestake stor, 44 cm:  https://nordic-nest-no.mtpc.se/4780172

Cobra lysestak 3-pakk, rustfritt stål:  https://nordic-nest-no.mtpc.se/4780175

Løsvipper fra Fredrik&Louisa:

Duffbeauty Doll-like:  https://fredrik-louisa-no.mtpc.se/4780183

Duffbeauty Monroe:  https://fredrik-louisa-no.mtpc.se/4780184

Duffbeauty Just a hint:  https://fredrik-louisa-no.mtpc.se/4780186

Duffbeauty So Kylie:  https://fredrikoglouisa.no/produkt/so-kylie/

Duffbeauty No Drama:  https://fredrik-louisa-no.mtpc.se/4780190

 

 

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg