Nam! Nam!! Ovnsristede gresskarkjerner er jammen snadder!!!

Reklame | Iviskin og Neatsvor

For alle herremenn som har lyst til å gi kona, samboeren, kjæresten, elskerinna eller elskerinnene en fin gave, er en Iviskin IPL G3 den perfekte gaven.  Jeg vet!  Bloggerfruen ble kjempefornøyd da hun fikk sin Iviskin.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

I dag skal det handle om noe rart i allansverden, ovnsristede gresskarkjerner.  Når man huler ut gresskar til Halloween, kan man jo bruke gresskaret til mat også.  Man kan lage gresskarpai og gresskarsuppe og sikkert noe annet rart, og så kan man også bruke disse frøene som er inne i gresskaret til å lage ovnsristede gresskarkjerner.  Og det er veldig enkelt og faktisk veldig godt.  Følg med så skal jeg vise deg hvordan du lager ovnsristede gresskarkjerner.

Man trenger et gresskar.  Det kan være et stort eller det kan være et lite.  Det er dog en fordel med et rimelig stort gresskar, for eksempel på 9.520 kg, for jo større gresskar, destol mer gresskarfrø, og således flere ovnsristede gresskarkjerner.

Man må starte med å hule ut gresskaret.  Tegn på, skjær ut, grav ut gresskarfrøene.  Gresskaret kan man sette lys i og sette på trappa, men gresskarfrøene skylder man og legger til tørk på et bakepapir.

Legg så de tørkede gresskarfrøene i en bolle og finn frem olivenolje og salt.  En fornem blogger som meg selv foretrekker selvsagt maldonsalt, som er litt dyrere og mer eksklusivt enn vanlig salt, og så er dette en fin anledning til å nevne at jeg bruker olivenoljen jeg kjøpte på ferie i Hellas, og ferie i Hellas kan du lese mer om her, for når jeg jo nevner at jeg bruker olivenoljen jeg kjøpte i Hellas kan jeg jo linke til innlegg om denne ferien og få flere sidevisningstall, og i samme slengen kan jeg jo også tipse om hva du ikke bør kjøpe på ferie i Hellas og nevne at hvis du klikker her, så kan du lese mer om nettopp det.

Sleng opp litt olivenolje og salt og bland godt sammen:)

Legg så gresskarfrøene på en ovnsrist med bakepapir under.

Stek hele greia på ca. 180-200 grader 10-15 minutter til det hele ser ferdig ut:)

Disse ser sånn noenlunde ferdige ut…

Kjempegode ovnsristede gresskarkjerner!

Og ovnsristede gresskarkjerner er veldig godt, minner meg litt om brente mandler.  Kan vel spises slik de er som snacks.  Forresten kan man vel ha annet på gresskarfrøene enn salt, for eksempel chilli, paprika eller hva en måtte like eller ha lyst til å prøve.  Anbefales!

Ha en fin dag!  Takk for at du er innom og leser bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Se oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Skaff deg den beste robotstøvsugeren på markedet, Neatsvor X600 Pro, best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg