Nam! Nam!! Ovnsristede gresskarkjerner er jammen snadder!!!

I dag skal det handle om noe rart i allansverden, ovnsristede gresskarkjerner.  Når man huler ut gresskar til Halloween, kan man jo bruke gresskaret til mat også.  Man kan lage gresskarpai og gresskarsuppe og sikkert noe annet rart, og så kan man også bruke disse frøene som er inne i gresskaret til å lage ovnsristede gresskarkjerner.  Og det er veldig enkelt og faktisk veldig godt.  Følg med så skal jeg vise deg hvordan du lager ovnsristede gresskarkjerner.

Man trenger et gresskar.  Det kan være et stort eller det kan være et lite.  Det er dog en fordel med et rimelig stort gresskar, for eksempel på 9.520 kg, for jo større gresskar, destol mer gresskarfrø, og således flere ovnsristede gresskarkjerner.

Man må starte med å hule ut gresskaret.  Tegn på, skjær ut, grav ut gresskarfrøene.  Gresskaret kan man sette lys i og sette på trappa, men gresskarfrøene skylder man og legger til tørk på et bakepapir.

Legg så de tørkede gresskarfrøene i en bolle og finn frem olivenolje og salt.  En fornem blogger som meg selv foretrekker selvsagt maldonsalt, som er litt dyrere og mer eksklusivt enn vanlig salt, og så er dette en fin anledning til å nevne at jeg bruker olivenoljen jeg kjøpte på ferie i Hellas, og ferie i Hellas kan du lese mer om her, for når jeg jo nevner at jeg bruker olivenoljen jeg kjøpte i Hellas kan jeg jo linke til innlegg om denne ferien og få flere sidevisningstall, og i samme slengen kan jeg jo også tipse om hva du ikke bør kjøpe på ferie i Hellas og nevne at hvis du klikker her, så kan du lese mer om nettopp det.

Sleng opp litt olivenolje og salt og bland godt sammen:)

Legg så gresskarfrøene på en ovnsrist med bakepapir under.

Stek hele greia på ca. 180-200 grader 10-15 minutter til det hele ser ferdig ut:)

Disse ser sånn noenlunde ferdige ut…

Kjempegode ovnsristede gresskarkjerner!

Og ovnsristede gresskarkjerner er veldig godt, minner meg litt om brente mandler.  Kan vel spises slik de er som snacks.  Forresten kan man vel ha annet på gresskarfrøene enn salt, for eksempel chilli, paprika eller hva en måtte like eller ha lyst til å prøve.  Anbefales!

Ha en fin dag!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden.blogg.no:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Blogginnlegg om Halloween:  https://allansverden.no/?page_id=812&pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt på blogg og andre sosiale medier?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no to ganger kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg