Hvem er den verste forræderen?

Reklame | Iviskin og Neatsvor

Er du lei av å fjerne uønsket hårvekst ved hjelp av gamle torturredskaper eller bruke masse penger på dyre salongbehandlinger?  Gjør som bloggerfruen og skaff deg en hårfjerner fra Iviskin.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst skånsomt og smertefritt ved hjelp av lys.  Den er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Jeg er…..forræder, sa Aslak Maurstad, og avslørte for de dumme lojale at han hadde lurt dem alle og spilt et dobbeltspill i tv-serien “Forræder”, og så stakk han avgårde med førstepremie og pengepremie mens forræderlatteren runget både her og der, vil jeg formode.  Ja, det er spennende å følge med på “Forræder” på TV2.  En rekke kjendiser flytter inn i en villa og skal løse oppdrag og utfordringer for å vinne en stor premie.  Men tre i gruppen av er valgt ut til å være forrædere, og disse forrædernes oppdrag er å villede og eliminere folk i gruppen slik at en forræder står igjen som vinner.  Vi er nå inne i tredje sesong av “Forræder” og i begge de to foregående sesongene har en forræder eller to stått igjen som vinner, Karina Hollekim og Cathrine Fossum i første sesong, Aslak Maurstad i sesong nr. 2, og så håper jeg jo at det står igjen en forræder som vinner av denne årets sesongen også.  Ja, jeg heier selvsagt på forræderne.  Det gjør bloggerbarna også.  Bloggerfruen derimot holder med de lojale.  Det er litt kjedelig!  Nei, jeg holder meg til forræderne!!!  Kanskje bor det en liten forræder i den o store prominente toppbloggeren?  Hvem vet?

https://www.tv2.no/underholdning/forraeder/dette-er-de-nye-forraeder-deltakerne/15794254/

Nei, det er jammen ikke utenkelig at det bor en liten forræder i noen og enhver.  Og jeg blogger altså om forrædere i dag, som vorspiel og oppladning til kveldens episode av “Forræder” på tv.  Og da skal jeg se litt nærmere på forrædere, ikke bare de som er på tv, men sånne forrædere i det hele og det store.  Og da blir det kåring!  Jeg skal nemlig kåre de beste eller de verste forræderne, alt ettersom hvordan man ser det.  Jo, vi bør nok si de verste, helt klart.  Og da snakker vi om de verste forræderne i hele verdenshistorien, ikke bare i tv-programmet på TV2.  Her følger min topp 10 over verdenshistoriens verste forrædere.

10.  Vidkun Quisling

Ja, vi vet jo alle hvem Vidkun Quisling var.  Selvskreven på lista!  Men bare på tiendeplass.  Kunne sikkert vært høyere opp, men kan også være greit å la andre slippe til.  Men en ting kan man si om Quisling og flere andre på lista.  De burde ha holdt seg unna politikken.  Går du med en liten forræder i magen, hold deg i din sirkel og nyt din ost og din vin – ikke hiv deg inn i politikken!!!  Det er mange eksempler på at det fort kan bære helt aldeles galt av sted!!

9.  Mir Jafar

Alt han gjorde var vel ikke så bra der han levde borte i India-området for lenge siden, for hans navn er egentlig synonymt med forræderi både i bengalsk og urdu.

8.  Den o store prominente

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no og som har vunnet pris i Gryxen Awards både i 2021 og 2022 bor i Bardu på den rette siden av Istindan, men har ikke hytte på Alevatnet der alle fra Bardu har hytte.  Den o store prominente har derimot hytte i Målselv Fjellandsby, i nabokommunen Målselv, på den gale siden av Istindan.  Og på instagram legger den o store av og til ut bilder fra fjellandsbyen der vi kan se Istindan fra den gale siden.  Antyder han dermed at de stolte, majestetiske fjellene skulle se finere ut fra den gale siden når han til alt overmål faktisk bor i Bardu?  Bardudøler gjør ikke sånn!  Og de har ikke hytte i Målselv Fjellandsby!!!  Jeg er…….forræder!

7.  Guy Fawkes

Guy Fawkes stod bak en en fæl kruttsammensvergelse der borte i England i gamle dager med det formål å knerte kongen og hans hoff.  Han ble avslørt!  Det var ikke særlig populært å legge planer for å blåse hele kongehuset i lufta. Det ville ikke vært særlig populært i dag, og det var heller ikke særlig populært på 1600-tallet da man virkelig hadde straffer som skulle avskrekke.  Jeg hadde latt meg avskrekke, garantert!!  Det gjorde ikke Guy Fawkes, og det fikk han angre.  Det er ikke alltid det lønner seg å være forræder skal vite.

6.  Brutus

Brutus var med på å eliminere Julius Cæsar!  Og så du min sønn Brutus, sa Julius Cæsar, da han skjønte hva som var i ferd med å skje!  Han var blitt forrått, av Brutus!  Det var ikke særlig snilt gjort det der du Brutus!  

5.  Axel Maurstad

Fantastisk, forrædersk innsats i andre sesong av “Forræder” på tv2.  Hadde mistanke mot seg tidlig, gikk under radaren, spilte kortene sine riktig, og stod igjen som vinner av Forræder, verdig vinner ifølge meg, ikke verdig vinner i følge bloggerfruen!!!

4.  Efialte

Efialte vet vi ikke så mye om, levde visstnok for ca. 2.500 år siden der borte i Hellas, men også da bodde det en liten forræder i noen og enhver, også i Efialte.  I Hellas er navnet Efialte synonymt med svik og mareritt og det som verre måtte være.  Hadde han levd, burde han så utvilsomt ha blitt invitert med som deltaker i “Forræder”, fortrinnsvis som forræder!

3.  Juda Iskariot

Ja, Judas kjenner vi jo alle til.  Sviktet Jesus!  Jeg lar det være med det.  Jeg trenger vel ikke fjase mer rundt det.

2.  Wang Jingwei

Også i Kina finnes altså en forræder.  Wang Jingwei dannet en japansk-støttet samarbeidsregjering på 1940-tallet en gang, og det var ikke særlig populært.  Navnet Wang Jingwei kan følgelig i Kina brukes som et ord for forræder!!!

1.  Phil Chisnall

Fotballspilleren Phil Chisnall forlot i 1964 Manchester United og tok overgang til……Liverpool.  Og sånt gjør man bare ikke!  Man går ikke fra United til Liverpool.  Ingen har heldigvis begått denne dødssynden i ettertid, sikkert klok av skade.  Paul Ince spilte riktignok for Liverpool senere i karrieren etter at han forlot United for en annen klubb i mellomtiden, og det er selvsagt ikke bra det heller.  To andre fotballspillere forlot forresten United tidligere enn Phil Chisnall for å gå direkte til Liverpool, Tom McNulty i 1954 og Fred Hopkin i 1921, men når slike dødssynder allerede hadde blitt gjort, burde selvsagt Phil Chisnall ha visst bedre enn å gjøre det han gjorde i 1964.  For en forferdelig forræder!!!!  Fy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, da var vi gjennom hele lista over forrædere, noen verre enn andre helt klart.  Og jeg må si at noen forræderi er mer alvorlig enn andre, og det er selvsagt en grunn til at den som topper lista faktisk topper lista, og den som er på 8. plass bare er på 8. plass.  Jeg sier ikke mer!  Og når fredagen kommer, setter vi selvsagt på TV og heier på forræderne og ler av de lojale.  Hører du bloggerfruen?  Forræderne på fredagskvelden gjør tross alt ikke så veldig alvorlige synder og forræderi, alt tatt i betraktning.  De knerter bare en lojal i ny og ned på jakt etter sølvbarrer:)

Ha en fin dag alle sammen:)  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om tv-programmer:  https://allansverden.no/page-42/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp Neatsvor her og Iviskin der.  Du kan lese mer om Neatsvor X600 Pro både her og derNeatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Vil du vite mer om Iviskin IPLG3 kan du klikke 3 her eller der.  Iviskin IPL G3 er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg