Den o store prominente toppbloggerens skinkestek!

Reklame | Lyko, Iviskin og Neatsvor

NYX PROFESSIONAL MAKEUP//Skin79//Aveda//Yves Saint Laurent//System Professional

I dag skal jeg dele med dere et lite middagstips!  Det er skinkestek.  Og siden dette er en skinkestek som jeg viser hvordan dere kan lage, så blir skinkesteken hetende “den o store prominente toppbloggerens skinkestek”, som seg hør og bør.  Det er litt av et navn på en skinkestek!  Men det er et flott navn.  Den blir ekstra god med et slikt flott navn!!

Når man skal lage den o store prominente toppbloggerens skinkestek, må man først stikke en tur på butikken og kjøpe en skinkestek, og litt annet stæsj.  Begynn med å skjære opp løk og gulrot og legg i en ildfast form.

Finn fram skinkesteken og ta av nettingen.  Hvis du vil spise nettingen, lar du den bare være på.  

Finn fram kjøkkenkniven eller rambokniven og rut opp skinkesteken, på samme måte som du ruter opp juleribba hvis den ikke er rutet opp på forhånd.

Krydre svorsida til skinkesteken med salt og pepper.  

Legg skinkesteken oppi den ildfaste forma.  

Fyll på med 5 dl kokende vann og legg aluminiumsfolie over forma.  

Sett inn i ovnen.  Skinkesteken skal stå inne i 45 minutter på 230 grader.

Fjern aluminiumsfolien når 45 minutter er gått, senk temperaturen til 175 grader og stikk et steketermometer i skinka, skinkesteka altså.  Når skinkesteken når 70 grader, er den ferdig, vil jeg tenke:)

Tilbehør til skinkestek er kokte poteter, brunsaus og surkål selvsagt.  Det er også godt med stekte svisker og eplebiter som tilbehør til skinkestek.  Brun i stekepanna til man føler det likner noe bra:)

Se der ja!  Perfekt!!

La skinkesteken hvile noen minutter før den skjæres opp.  “Voila” er fransk og betyr noe sånt som “se der” eller “se så” eller noe sånt.  

Skinkestek er en kjempegod middag. Og bloggerbarna og bloggerfruen hadde visst tatt for seg av de tynne oppskårne skinkestek-bitene og latt den o store prominente sitte igjen med et litt stort tykt skinkestek-stykke.  Men det går helt fint:)  Bare å fylle på med saus og surkål og potet og epler og svisker:)  Tar litt tid å lage skinkestek selvsagt, og sømmer seg kanskje ikke til middag på en blåmandag da man gjerne kan gå for en litt enklere og raskere og ikke så god middag.  Men til søndagsmiddag er skinkestek helt perfekt!

Ha en fin dag alle sammen.  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake en annen gang!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Se oversikt over mine øvrige blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Bloggerfruen anbefaler alle som ønsker å fjerne uønsket hårvekst å skaffe seg en hårfjerner fra Iviskin.  Iviskin IPL G3 er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness.   Den er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Skaff deg den beste robotstøvsugeren på markedet, Neatsvor X600 Pro, best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg