En blogger på Øksfjordfjellet!

Reklame | Arket og Gymgrossisten

Arket//Arket//Arket//Arket//Arket//Arket

En blogger kan ikke bare sitte inne, spise lakriskuler og blogge om matoppskrifter, som jeg har fått en lei tendens til i det siste.  En blogger må også ut og røre på seg. Vi bloggere liker nok aller best å gå på røde løpere med champagneglass, men det kan også være fint å ta en fjelltur, og det er jo så mange fine flotte fjellturer man kan gå.  I dag skal dere få tips om en virkelig spektakulær fjelltur som jeg virkelig kan anbefale, og det er Øksfjordfjellet.

Man må selvsagt først komme seg til Øksfjord, men hit kommer man seg lett for eksempel med bil eller hurtigrute, og det er egentlig bare  spørre han google maps.  Vi er i vare Loppa kommune, ikke så langt unna Hasvik der han Northkid’en Bilaal Saab fra blant annet mgp bor.  Jeg tar forresten ikke ferga over fra Øksfjord til Sørøya og Hasvik etter min anmeldelse av Northkid og Bilaal i mgp.  Klikk her for å lese anmeldelsen min av Northkid og de øvrige deltakerne i den norske mgp-finalen.

Jeg holder meg da i Øksfjord og går opp på Øksfjordfjellet.  Turen kan tas fra flere startsteder, for eksempel fra Vassdalen eller fra Platået, og det er merket med skilt begge veier.  Jeg tok turen fra Platået.  Her er stigningen noe brattere, og det synes jeg var fint.  Jeg har jo tross alt vært på 9. plass på topplista til blogg.no og vil jo gjerne ha litt utfordringer i hverdagen. Turen opp er flott, man får litt puls, frisk luft og kan nyte en flott utsikt.  Da jeg gikk opp der i fjor sommer, var en i gang med å bygge en dagsturhytte oppe på toppen av fjellet ved varden, og herfra vil en fra nå i sommer av kunne nyte en helt aldeles utrolig fantastisk utsikt.  Jeg skal tilbake i sommer, garantert!

Ta deg en tur til Øksfjord du også, og gå en tur opp på Øksfjordfjellet.  Det er en virkelig flott tur.  Men klikk først på linken under og last ned skrittellerappen “Stepler”.  Da tjener du poeng når du beveger deg og går, og disse poengene kan byttes mot produkter og tjenester som ligger i stepler-markedsplassen fra for eksempel Bubbleroom, Jollyroom og mange flere.  https://steplerapp.page.link/vip

Ha en fin dag:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

ICANIWILL//Under Armour//Gorilla Wear//ICANIWILL

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg