Ja, det ble en lussakatt i går på Lucia-dagen. Det er selvsagt ok å kose seg litt ekstra nå i disse adventstider, og adventskosen fortsetter på allansverden! Jeg sjekket også sylterullen går. Den har ligget i saltlake en stund nå. Tok den opp på søndag og smakte, litt lite salt etter min smak, og lar den ligge og bade der til i morgen tenker jeg. Da tar vi den opp og gjemmer den til jul, mesteparten i alle fall, må sikkert ha noen prøvesmaker for å være sikker på om den er passe salt. Men finner nok ut av det til slutt:)
Hvis det er noen som vil lage hjemmelaget sylterull, er det fortsatt tid å få den ferdig til jul hvis dere lager den i dag. Se oppskrift og fremgangsmåte på:
I går kveld var den store lagetingavmarsipan-dagen hjemme hos oss. Gøy å leke litt med maten:)
Og det er det flere som gjør, å leke med maten altså. I morges da jeg kommer ut på kjøkkenet sitter altså rampenissen og tar seg et kellogs smacks-bad. Ja, det kan man jo også gjøre:)
Det er mye blogging av mat på allansverden for tiden. Men når man spiser marsipan, må man også morsjonere, som Fleksnes uttrykte det i sin tid. Ja, mosjoneringen starter i januar – da bør nok allansverden gå mer over til å bli en treningsblogg. Det tror jeg at vil være lurt for min egen del, ja, og så har man jo noe å blogge om da også, jul nå, og trening fra januar av. Det tror jeg er en bra plan. Men i morgen blir det ikke mer matblogging – da skal jeg finne på noe annet. Det blir seriøse saker for en gangs skyld – stålsett dere for hva som måtte komme. Ha en fin tirsdag:)