Jeg har visst bommet litt!!!

Reklame | Gymgrossisten og Lyko

GASP//GASP//ICANIWILL//ICANIWILL

Jeg har visst bommet litt i det siste, for å si det mildt.  Eller for å si det med rene ord for pengene på nordnorsk.  Jeg har bommet noe helt aldeles for jævlig.  Heldigvis har jeg ikke begynt å gå på jakt og siktet på fugler og dyr og denslags og bommet noe helt aldeles for jævli.  Det jeg har bommet på er med tipsene mine om hvem som skjuler seg bak maskene i Maskorama, heldigvis.  Det er sikkert ikke det verste man kan bomme på, men det er dog noe irriterende å bomme sånn til de grader når man tross er en prominent blogger som har vært nr. 2 på denne topplista til blogg.no, og der fikk jeg jammen fortalt dere at jeg har vært nr. 2 på topplista til blogg.no enda en gang.  Greit å nevne sånn av og til hvis noen ikke skulle ha fått det med seg.

Det har altså gått dårlig med Maskorama-tipsene mine, og disse tipsene kan du forresten lese mer om her, og jeg tenkte jeg burde rette opp i disse tipsene for denne sangkonkurransen mens det enda er tid, før Maskorama plutselig er ferdig, og før alle tipsene mine viser seg å være helt ute på viddene, så det tenkte jeg at jeg skulle gjøre i dag, altså rette opp i Maskorama-tipsene min og bringe dere fasiten, den riktige fasiten denne gang for hvem som skjuler seg bak maskene.  Fasiten følger straks.

Først en liten oppsummering av hvordan det har gått så langt i Maskorama og med tipsene mine.  I første program ble “Hytta” stemt ut.  Det kunne jeg i mitt innlegg lørdagen etter fortelle dere alle at jeg hadde tippet rett på lørdagen før.  Da var jeg ganske så fornøyd meg selv og kunne smilte bredt og med åpen munn.

De påfølgende lørdagene har det ikke gått så bra med tipsene mine.  Snøroboten viste seg å være Fantorangen, og hvem i hel#¤% kunne skjønne at en dukke var plassert inne i Snøroboten, i alle fall ikke jeg.  Jeg var ganske sikker på at Snøroboten var Mari Maurstad, eller Durek Verrett.  Det ble bom!  Lørdagen etter måtte Frøya ta av seg maska, og frem dukket programleder Ingrid Gjessing Linhave opp, og ikke blogger Martine Halvorsen som jeg var ganske så sikker på skulle være kjærlighetsgudinnen Frøya. Ikke rett der heller, og verre skal det bli, for sist lørdag dukker plutselig Maud Angelica Behn frem når Dandyen må ta av seg maska, og ikke Lars Monsen.  For et forferdelig tips!  Det må antakelig være verste bom noensinne i hele Maskorama-historien, for det er tross alt et stykke fra villmarka både her og der inn til de mer royale kretser.  Men i dag er nytt innlegg og nye muligheter, og det skal godt gjøres om det kan bli verre enn det allerede har vært med Maskorama-tipsene, så jeg prøver meg med noen justeringer av tipsene på de gjenværende figurene.

 •  Huldra

Hvem er du huldra?  Hun kan synge.  Jeg har tippet på Astrid S. tidligere.  Det tipset kunne jeg forsåvidt stå inne for fremdeles.  Men jeg tenker også litt på Alexandra Joner eller Tomine Harket eller konemor.  Men jeg lander til slutt på…….Alexandra Joner!!!!

 •  Rabagasten

En rabagast er en liten villstyring, og jeg har tidligere tippet at rabagasten er Onkl P.  Det er mange hint som kan lede til Onkl P, men det er samtidig noe med stemmen som ikke er Onkl P.  Men hvem er det da?  Når jeg finlytter på stemmen til rabagasten, er det jo egentlig såre enkelt.  Det er selvsagt Petter Northug!

 •  Zombien

Zombien er en artist!  Han kan synge, ingen tvil.  Det er mange hint som leder mot Bilal Saab.  Det er hav og fiskestang og fiske med i hintene, men det er ikke bare i Nord-Norge man har slikt, det er også på vestlandet og for eksempel i Bergen.  Det kunne vært Tor Endresen, men er det det?  Nei!!!  Zombien er og blir Heine Totland!!!

 •  Ulven

Ja, så var det ulven.  Og jeg bør vel vite hvem ulven er, og det vet jeg.  Det er enkelt.  Jeg står fast på mitt tips om hvem ulven er fra det forrige Maskorama-innlegget mitt, som du kan lese her.  Og her tar jeg ikke feil.  Ulven er verken Dennis Vareide eller Øystein Pettersen.  Jan Thomas synes ulven er ganske så sexy, og det er det nok mange som er helt enig med han i, skulle jeg ville tro. Ulven er selvsagt the one and only, den o store prominente……..eller er det ikke?  Jo, det er det!!!

Så får vi se hvordan det går i kveld med tipsene mine.  Jeg har stor tro på at jeg har rett.  Jeg sitter forresten ikke i sofaen og ser på Maskorama i kveld:)

Ha en fin dag:)  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om tv-program:  https://allansverden.no/page-42/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Sjekk supertilbud!  70%!!  Lekker skjortejakke fra Gina Tricot.  Før kr. 499.-, nå kr. 149,70.

https://gina-tricot-no.mtpc.se/2955237

Lakme//Wella Professionals//Kevin Murphy//Clinique

 

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg