Slik lager bloggerfruen kanelsnurrer:)

Reklame | CURLI, Iviskin og Neatsvor

Fantastiske tilbud i dag:  15% rabatt på Neatsvor X600 Pro og Iviskin IPL G3 – bruk rabattkoden AK15.  10% rabatt på hårføneren CURLI AeroFlow – bruk rabattkoden Allan10.

Kanelsnurrer er kjempegodt!  Og resten av huset jubler når bloggerfruen sier hun skal lage kanelsnurrer.  Picasso begynner å logre med halen, og Felix Askeladden kommer byksende opp på kjøkkenbenken for å forsikre seg om det virkelig er sant, at bloggerfruen skal lage kanelsnurrer, eller kanskje bare for å sjekke om det er noe han kan jakte på der oppe på benken.  Det finnes mange oppskrifter på kanelsnurrer, bloggerfruen bruker en oppskrift hun har funnet på matprat.no – men det kunne sikkert også blitt bra resultat om hun hadde brukt en annen oppskrift også.  Det sentrale er til syvende og sist at den som skal lage kanelsnurrene er en dyktig baker, og så er det fint om en blogger, som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no, også er der på kjøkkenet for å ta bilder og dokumentere prosessen på bloggen sin, for da blir bakeren fort litt starstruck og ekstra påpasselig med at kanelsnurrene skal se perfekte ut og smake himmelsk godt:)

Det du trenger av ingredienser for nå lage en hel del kanelsnurrer er:  150 g smør, 1 kg hvetemel, 2 dl sukker, 0,5 ts salt, 1 ts malt kardemomme, 6 dl melk, 1 stk. egg, 1 pk fersk gjær.  Til fyllet som skal på kanelsnurrene trenger du, 100 g romtemperert smør, 4 ss sukker, 1 ss malt kanel og 1 stk. egg til pensling.

Hiv ingrediensene oppi en kjøkkenmaskin.  Det hele skal bli til en deig.  Elt deigen i 15 minutter.  Stopp kjøkkenmaskin og ha oppi smøret som er temperert og kuttet i terninger.  Elt deigen videre i ca. 10 minutter.

Stopp kjøkkemaskinen, dekk til deigen og la den heve i en time til den er blitt dobbelt så stor.

Ha deigen på et melet bakebord eller på et silikon-underlag og finn frem kjevla!  Kjevle deigen ut til en 1 cm. tykk rektangelformet greie og smør på fyll av smør, sukker og kanel.

Brett deigen innover som på bildet.

Finn frem kjøkkenkniven, rambokniven eller kokkekniven og kutt opp:)

Legg kanelsnurrene på en stekeplate, dekk til og la snurrene etterheve en halv time.

Stek kanelsnurrene i ovnen til de er ferdige, for eksempel midt i ovnen på 200 grader i ca. 10-15 minutter.  Kanelsnurrene avkjøles på rist etterpå.

Ja, og mens kanelsnurrene avkjøles på rist, så er det selvsagt lov å smake på en snurr, og etterpå når kanelsnurrene er avkjølt kan man godt ta en til, og så enda en mens man tar en kopp kaffe til.  Fantastisk godt:)  Hurra for bloggerfruen og kanelsnurrene, sier vi i kor, og Picasso sier voff, voff, og Askeladden sier mjaaauuu.  Skikkelig gode kanelsnurrer!  Lag deg gjerne noen kanelsnurrer du også – kommer gjerne på besøk og smaker!

Ha en fin dag!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden.blogg.no:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt på blogg og andre sosiale medier?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no to ganger kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

(Oppskriten som konemor bruker når hun lager kanelsnurrer et hentet fra matprat.no, se:  (https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/kanelknuter/)

Bruk rabattkoden Allan10 og få 10% rabatt på hårføneren CURLI AeroFLow.  Denne koster til vanlig 3.500 kroner, men  er nå på tilbud til kun 2.490, og med rabattkoden Allan10 som gir ytterligere 10% rabatt, så koster den bare bittelittegranne mer enn et par tusenlapper.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om CURLI AeroFlow her eller der.  CURLI AeroFLow er best i test 2024 hos anbefaler.comdinguide.no og bestetester.no.  Nr. 2 på to av disse testene er sagnomsuste Dyson Supersonic som koster mer enn det dobbelte!!

Fantastisk juli-tilbud!  Få fantastisk juli-tilbud på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Og la denne testvinneren både her og der holde gulvet i boligen din støvfritt og rent og pent.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

For alle herremenn som har lyst til å gi kona, samboeren, kjæresten, elskerinna eller elskerinnene en fin gave, er en Iviskin IPL G3 den perfekte gaven.  Jeg vet!  Bloggerfruen ble kjempefornøyd da hun fikk sin Iviskin.  Og vet dere hva?  Hadde jeg hatt en elskerinne eller flere, hvilket jeg ikke har, så skulle de jammen fått hver sin Iviskin er et skikkelig bra kvalitetsprodukt som damene liker!!  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg