Verdens to beste pizzaer!

Reklame | Gymgrossisten og Indiska

ICANIWILL//GASP//Gorilla Wear//ICANIWILL

Pizza er kjempegodt!  Opprinnelig er vel pizza en italiensk rett bestående av en bunn, i all hovesak laget av hvete, med ulikt fyll på som for eksempel tomat, ost, mais, kjøtt, ananas, ansjos, paprika, pommes frites, kylling, løk og så videre og så videre.  Er vel egentlig bare fantasien som setter grenser hva man kan ha oppå en pizza:)  Jeg har i alle fall smakt det aller meste på en pizza, og det meste blir egentlig ganske så godt:)

Det finnes mange oppskrifter på gode pizzaer, men i dag skal jeg tipse dere hvor dere kan få kjøpt verdens to beste pizzaer.  Og disse kan man ikke lage selv.  Man må innom en pizzasted og kjøpe de der.  Disse pizzastedene finner man ikke i Milano, Torino, London, Roma, New York eller Tokyo, må man ta turen til Bardu 10 mil nord for Narvik.  Det er forresten her han bor bloggeren som en gang har vært nr. 8 på topplista til blogg.no.

I Bardu finner vi to verdens beste pizzaer. Det er litt forskjellige pizzaer, men begge er så utrolig gode at det er umulig å kåre en vinner blant de to to.  Vi starter med den første, “Meat and crunch” (også kjent som “Snørken).  Ble kåret til Norges beste pizza i 2009, men er egentlig verdens beste pizza.  Kjempegodt bunn, og der oppå finner vi biff, kjøttdeig, pepperoni, bacon, jalapenos og nachos.  En perfekt kombinasjon.  Fås kjøpt hos Patricias gatekjøkken

Ser at jeg har visst allerede smakt på den gode pizzaen over før jeg fikk tatt bilde, men sånt skjer.  “Meat and Crunch” (“Snørken”) er en sterkt krydret pizza.  Verdens beste pizza del 2 er en pizza som ikke er sterkt krydret, men har likevel en umiskjennelig nydelig smak.  Og det kan bare være en pizza da.  Det er selvsagt den legendariske, klassiske “Nr. 1: Joker’n spesial”.  Her snakker vi en vanvittig god pizza som har stått på menyen til Joker’n Pizza Bar  i flere tiår, og som nok holder seg der i noen tiår til, minst.

Er du i Bardu eller Målselv og skal spise, da anbefaler jeg “Snørken” eller nr. 1 fra Joker’n.  Vær helst skikkelig sulten slik at du kan spise begge:)  Pizza passer også i dag på en onsdag og lillelørdag.  Man må ikke spise lillelørdagsgrøt selv om det er lillelørdag.  Man kan spise annet også.  Jeg tror jeg går for pizza i dag, men hvilken?  Det er ikke noe lett valg.  Jeg får tenke litt på det:)  Ha en fin dag:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Indiska//Indiska//Indiska//Indiska

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg