Vinterferie på Månetoppen 2024

Reklame | Iviskin, Neatsvor og Nordiske Galleriet

Jeg kan i dag tilby alle dere mine kjære blogglesere rabattkode på to fantastiske produkter, robotstøvsugeren Neatvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Med rabattkoden AK15 får dere nå 15% rabatt på disse produktene hvis dere handler inne på Neatsvor-butikken eller Iviskin-butikken.  Dette er veldig bra produkter, begge testvinnere, og er du likevel skeptisk blir du ganske sikkert overbevist om at produktene er noe du trenger hvis du klikker her eller der.

All good things must come to an end!  Også vinterferien 2024!  Det er slutt nå.  Siste feriedag i dag.  Det er søndag!  I morgen er det ubønnhørlig slutt.  Da er det ikke gladmandag, det er noe helt annet.  Ja, vi vet vel alle hva det er slags dag, men vi skal vel ikke ta alle verdens sorger på forskudd men heller glede oss over denne siste vinterferiedagen.  Og hva skal man så bruke denne siste fine vinterferiedagen til.  Ikke vet jeg hva dere skal bruke den til, men jeg vet at jeg skal mimre litt og se litt tilbake på vinterferiedagene som har vært, og det skal jeg gjøre på bloggen min, og da kan jo dere bruke dagen deres til å lese bloggen min og se på bilder fra vinterferien på månetopppen 2024.  God fornøyelse og håper dere klarer å fordøye alle vinterferiebildene og alt fjaset som følger med….

Har vært mildvær denne vinterferien.  Men sola har også tittet frem…..

Og vinterferiedagene har vært brukt til å skikjøring nedover og skigåing bortover, oppover og nedover….på bildet under er det skikjøring nedover……klikk her for å se hvor fort det går….

Og på bildene under her er det skigåing bortover, oppover og nedover…..for eksempel til Helgemauken.

 

Blir man sliten og lei på skitur og får lyst til å gjøre annet, som for eksempel å besøke ice bar’en kan man vel alltids plinge på skipatruljen og bli hentet med scooter……

Ice bar’en ligger der nede, inni det som ser ut som stor sneskavel….

Etter mørkets frembrudd skjer det spennende ting i ice bar’en……da er det ikke bare relax zone og barnekino der inne……

Og er man sliten og tørst etter skitur, er det neppe feil å besøke ice bar’en.  Klikk her for å se flere bilder fra ice bar’en i Målselv Fjellandsby.   

Ha en fin dag!  Takk for at du er innom og leser bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om livet i Penthouse Månetoppen 38d:  https://allansverden.no/page-9/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen kan treffes både her og der: https://allansverden.no/page-38/

Hvorfor ikke investere noen få tusenlapper i en robotstøvsuger, og slapp av i tv-stolen mens robotstøvsugeren ordner og fikser slik at kåken blir skinnende ren?  Gjør som jeg og skaff deg en Neatsvor X600 Pro, best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.
Sliter du med uønsket hårvekst og er lei av sånne hårfjernere som mer må betraktes som torturredskaper?  Da bør du du skaffe deg en hårfjerner fra Iviskin, sier bloggerfruen som er kjempefornøyd med sin Iviskin IPL G3.  Iviskin fjerner uønsket hårvekst skånsomt og smertefritt ved hjelp av lys.  Nå er tiden inne for å kaste den gamle barberhøvelen og eventuelt andre gammeldagse torturredskaper og gå over til ny moderne hårfjernere og ny teknologi.  Iviskin IPL G3 er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness.   Den er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Koster drøye to tusen en sånn hårfjerner fra Iviskin, neppe mye mer enn en salongbehandling, og med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken og da blir det vel ikke så ille gærn pris egentlig for et veldig bra produkt, som virker kan bloggerfruen fortelle.  Løp og kjøp Iviskin IPL G3, eller enda enklere, klikk og kjøp, her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.
Smeg Kaffebrygger Svart er en moderne brygger som ser ut som den klassiske retroserien med 50-tallsstil fra Smeg. Kaffebryggeren er ikke bare vakker å se på, men tilbyr også den nyeste teknologien som lar deg slappe av og nyte en velsmakende kopp kaffe i de travleste øyeblikkene. Takket være de fire alternativene kan du enkelt velge mellom å brygge en eller flere kopper avhengig av situasjonen. Glasskannen kan holde opptil 10 kopper som kan holdes varme i opptil 20 minutter. Smeg Kaffebrygger Svart er laget av rustfritt stål og er utstyrt med en vanntank som rommer 1,4 liter. Den er utstyrt med en aromainnstillingsknapp, fra intens til delikat, og et LED-digitalt display og klokke. I tillegg har den en tidtaker med automatisk startfunksjon for å stille inn tiden slik at maskinen slås på automatisk, med utmerkede resultater for alle krav. Smeg Kaffemaskin er tilgjengelig i syv forskjellige farger.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg