Er du klar for 17. mai?

Reklame | Neatsvor

Det nærmer seg 17. mai!  Vi begynner å bli klar her hjemme i bloggervillaen.  Flagget er klart for å settes opp, 17. mai-kaka er bakt og alt som skal være med til champagnefrokosten er handlet inn.  Ja, så ligger dressen og slipset og penskoene klare, og den strykefrie skjorta er ikke strøket.  Selvsagt har vi også vasket huset og gulvet er så rent at det skinner.  Alt klart med andre ord!!

Er du klar til 17. mai?  Er gulvet så det rent at det skinner?  Hvis ikke, altså hvis gulvet ikke er så rent at det skinner, så er det en ting som er lurt å gjøre.  Og det er å skaffe seg en Neatsvor-robotstøvsuger.  For den gjør gulvet rent og pent så det skinner uten at du må løfte så mye som en finger, og det er helt genialt at man kan få hjelp til gulvvasken, for det er kjedelig å holde på og vaske dette gulvet, rett og slett dritkjedelig er det!!

Jeg vil absolutt anbefale deg å skaffe deg en Neatsvor-robotstøvsuger så du slipper å holde på med gulvrengjøring, gulvvask og sånt dritkjedelig arbeid, og heller kan slappe av i godstolen med en god kopp kaffe og en avis eller enda bedre….et godt blogginnlegg på mobilen, fortrinnsvis fra allansverden.  Ja, hvorfor ikke skaffe seg en Neatsvor X600 Pro og la denne testvinneren både her og der holde gulvet i boligen din støvfritt og rent og pent.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Ha en fin 17. mai når den tid kommer.  Signe gulvvasken!

Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake en annen gang!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg