Er du kommersiell aktør og interessert i et sponsorsamarbeid?

Reklame | Iviskin, Neatsvor og Nordiska Galleriet

Jeg kan nå jeg tilby alle dere mine kjære blogglesere rabattkode på to fantastiske produkter, robotstøvsugeren Neatvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Med rabattkoden AK15 får dere nå 15% rabatt på disse produktene hvis dere handler inne på Neatsvor-butikken eller Iviskin-butikken.  Dette er veldig bra produkter, begge testvinnere, og er du likevel skeptisk blir du ganske sikkert overbevist om at produktene er noe du trenger hvis du klikker her eller der.

I dag skal det handle om tigging i allansverden!  Ja, du hørte rett!  Jeg skal tigge litt etter penger!  Penger er kjekt!  Jeg har litt, men jeg vil gjerne ha enda mer, og i den forbindelse ser jeg meg om etter sponsorer til bloggen min, altså noen som vil gi meg penger mot at jeg liker det de selger og skriver om det på bloggen min.  Og jeg liker hva som helst, jeg anbefaler hva som helst hvis jeg får penger for å like det.  Jeg kan like fiskeboller, truser, sokker, robotstøvsugere, klesklyper, hvitløk, blomsterpotter, hårfjernere, gardiner, brus, kasseroller, nesehårfjernere, blålysbriller, biff med bearnaisesaus, hamburgere, telt, enkle og doble fustasjopphengsforkoblere!  Kort sagt!  Jeg kan like hva som helst, også blekksprut!  Så jeg er sånn sett enkel å ha med å gjøre:)

Er du kommersiell aktør og interessert i sponsorsamarbeid?  Jeg er gjerne med på slikt samarbeid gjennom bloggen min.  Det kan være slik at det legges ut annonser på bloggen min.  Jeg kan lage sponsede blogginnlegg med presentasjon og anbefaling av produkter, eventuelt med rabattkode, eller det kan være andre former for samarbeid ut fra dine ønsker.  Jeg gjør litt av hvert for penger, egentlig det meste, eller praktiske talt absolutt alt!  Jeg er blogger, o stor prominent toppblogger!!!  Og skjønnhetsblogger!!!  Og fremtidig bloggkonge, ikke minst!  Og siden jeg er godt i gang med skryt og selvforherligelse, kunne jeg også nevne at jeg har vunnet priser i Gryxen Awards i 2021, 2022 og 2023.

Ja, og så har vært nr. 2 på topplista til blogg.no!!!  Og det er det ikke alle som har vært!!!!!!!

Hvis du er kommersiell aktør og synes det kunne høres forlokkende ut med et samarbeid med den o store himself, hadde det vært hyggelig om du tok kontakt.  Vi blir garantert enig om en samarbeidsavtale, bare jeg får penger, nok penger!!!  Jeg har hatt og har svært godt fornøyde sponsorer som forteller om gode salgstall med rabattkode knyttet til produkter.  Se mer info. om sponsorsamarbeid på:  https://allansverden.no/page-41/

Ha en fin dag alle sammen.  Hyggelig at du er innom og leser bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Fantastisk mai-tilbud!  Få fantastisk mai-tilbud på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Og la denne testvinneren både her og der holde gulvet i boligen din støvfritt og rent og pent.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

For alle herremenn som har lyst til å gi kona, samboeren, kjæresten, elskerinna eller elskerinnene en fin gave, er en Iviskin IPL G3 den perfekte gaven.  Jeg vet!  Bloggerfruen ble kjempefornøyd da hun fikk sin Iviskin.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Smeg Kaffebrygger Svart er en moderne brygger som ser ut som den klassiske retroserien med 50-tallsstil fra Smeg. Kaffebryggeren er ikke bare vakker å se på, men tilbyr også den nyeste teknologien som lar deg slappe av og nyte en velsmakende kopp kaffe i de travleste øyeblikkene. Takket være de fire alternativene kan du enkelt velge mellom å brygge en eller flere kopper avhengig av situasjonen. Glasskannen kan holde opptil 10 kopper som kan holdes varme i opptil 20 minutter. Smeg Kaffebrygger Svart er laget av rustfritt stål og er utstyrt med en vanntank som rommer 1,4 liter. Den er utstyrt med en aromainnstillingsknapp, fra intens til delikat, og et LED-digitalt display og klokke. I tillegg har den en tidtaker med automatisk startfunksjon for å stille inn tiden slik at maskinen slås på automatisk, med utmerkede resultater for alle krav. Smeg Kaffemaskin er tilgjengelig i syv forskjellige farger.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg