Hold dere fast!!! Jeg besøker Karen’s Diner!!!

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.

I dag skal det handle om restaurantbesøk i allansverden.  Men det skal handle om restaurantbesøk som ikke er som andre restaurantbesøk.  Vi skal besøke Karen’s Diner.  Hold dere fast!  Et besøk hos Karen’s Diner kan være en skjellsettende opplevelse, noe man aldri glemmer, noe som setter spor, både her og der.  Karen’s Diner er en australsk-amerikansk restaurantkjede som serverer god mat, men ja, det er et men, et stort MEN, Et MEN med store feite blokkbokstaver.  Et besøk hos Karen’s Diner er annerledes, veldig annerledes.  Når man vanligvis besøker restauranter, vil restaurantpersonalet gjøre sitt aller ytterste for å gjøre besøket til en minneverdig opplevelse.  Slik er det IKKE hos Karen’s Diner.  Her er alt snudd på hodet!!!  Og det er hele konseptet!  Hos Karen’s Diner gjør restaurantpersonalet sitt ytterste for å gjøre besøket til en ubehagelig matopplevelse for gjestene ved å være frekke og fornærme kundene gjennom hele måltidet!!!  Og det var hit bloggerdatter hadde lurt oss med for å spise da vi besøkte London tidligere en gang, og det kan du lese mer om her.

Vi var sultne!  Det var første kvelden i London, og vi hadde lagt bak oss en lang reise fra langt oppe i gokk i Nord-Norge et sted.  Vi hadde akkurat fått sjekket inn på hotellet, og nå var det tid for å få oss noe å spise.  Jeg gledet meg til å besøke et sted vi kunne finne noe å spise, og det var da eldste bloggerdatter foreslo at vi kunne jo dra til Karen’s Diner.  Ikke hadde hun vært der før heller, men hun hadde hørt om restauranten og sett hendelser på på youtube, så nå ville hun ta med seg lillesøster, bloggerfruen og den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen på restaurantbesøk på Karen’s Diner.

Vi steg inn på restauranten.  Det var stappfullt, og vi spurte etter et bord til fire.  En lite hyggelig kelner tok imot oss og spurte “What the fuckin hell are you doing here” og om vi visste hvor vi egentlig var.  Bloggerdatter hadde heldigvis advart meg og orientert oss om Karen’s Diner og restaurantens profil, og takk og pris for det, slik at jeg skjønte tegninga, så jeg spurte om et ledig bord slik at vi kunne få i oss noen fuckings hamburgere.  Så vi fikk et bord!!

Men ingen meny!!!  Det fikk vi værsogod fikse selv, for den lå visst ute på nettet et sted.  Men vi fant den da til slutt på mobilen og fikk bestilt mat.  Jeg gikk for burger.

Vi fikk forresten ingenting ventemat slik man pleier å få på restauranter i syden.  Vi fikk derimot tegneark med fargestifter til fra en sur kvinnelig kelner som like så godt skriblet ned litt på tegnearket hva hun syntes om besøket fra langt der oppe i det kalde og grisgrendte Nord-Norge fra ingen ringere enn den o store…..ja, dere vet hvem jeg mener.

Så satt vi der og ventet på maten, mens folk kom og gikk, og mens den lite imøtekommende innkasteren stadig surket over at det ble kaldt her inne fordi gjestene ikke “closed the fucking door”, og ikke nølte med å gjøre gjestene oppmerksomme på hvor uheldig det var at den jævla ytterdøra gikk opp og igjen hele tiden.  Det kom forresten plutselig inn en gjest som ville ha vegetarmat.  Det var ikke populært på Karen’s Diner.  De liker å servere kjøttretter.  Jeg tror ikke den vegetarianeren kommer tilbake til Karen’s Diner noen gang!!!

Men så kom maten vår!  Og jeg fikk min burger!  Kjempegod burger!!  Med en tomatskive drefset på siden av burgeren:)

Jeg kan absolutt ikke klage på maten.  Veldig god mat!  Terningkast 5!!!!  Savnet litt sånn grillkrydder eller piffi for å ha på french fries’ene, men ellers kjempegod mat!!!  Service’n var dog ikke all verden, for å si det mildt.  Vi bad om regninga etter at maten var spist.  Det kom en bisk dame med regninga, krøllet den sammen og drefset den fra seg på bordet.

Vi betalte og gikk!  Vi smelte vel ikke til med så mye tips, men det var nok heller ikke forventet heller.  Veldig god mat på Karen’s Diner.  Hvis du liker kelnere og restaurantpersonale som springer og logrer rundt med all verdens saker og ting, så besøker man ikke Karen’s Diner.  Hvis man derimot vil ha et restaurantbesøk ulikt alt annet man har opplevd, så er Karen’s Diner the place to be!!!

Ha en fin dag! Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk. Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Blogginnlegg om London:  https://allansverden.no/page-79/?pagelayer-live=1

Blogginnlegg om spisesteder og sånne saker og ting:  https://allansverden.no/page-79/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt på blogg og andre sosiale medier?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Er du gorre lat og ikke gidder å vaske huset eller leilligheta?  Slapp av i godstolen og la robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro holde gulvet i boligen din støvfritt og rent og pent.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

For alle herremenn som har lyst til å gi kona, samboeren, kjæresten, elskerinna eller elskerinnene en fin gave, er en Iviskin IPL G3 den perfekte gaven.  Jeg vet!  Bloggerfruen ble kjempefornøyd da hun fikk sin Iviskin, og hadde jeg hatt noen elskerinner så skulle de også fått hver sin Iviskin, for den er så bra og den er en perfekt gave!!!  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Smeg Kaffebrygger Svart er en moderne brygger som ser ut som den klassiske retroserien med 50-tallsstil fra Smeg. Kaffebryggeren er ikke bare vakker å se på, men tilbyr også den nyeste teknologien som lar deg slappe av og nyte en velsmakende kopp kaffe i de travleste øyeblikkene. Takket være de fire alternativene kan du enkelt velge mellom å brygge en eller flere kopper avhengig av situasjonen. Glasskannen kan holde opptil 10 kopper som kan holdes varme i opptil 20 minutter. Smeg Kaffebrygger Svart er laget av rustfritt stål og er utstyrt med en vanntank som rommer 1,4 liter. Den er utstyrt med en aromainnstillingsknapp, fra intens til delikat, og et LED-digitalt display og klokke. I tillegg har den en tidtaker med automatisk startfunksjon for å stille inn tiden slik at maskinen slås på automatisk, med utmerkede resultater for alle krav. Smeg Kaffemaskin er tilgjengelig i syv forskjellige farger.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg