Hurra! Sola er tilbake igjen!

Reklame | Gymgrossisten, Kitchentime, Lindex, Tannrevel, Elskling.no

ICANIWILL//GASP//ICANIWILL//GASP//Gorilla Wear//ICANIWILL

Hurra!  Sola er tilbake!  Mørketida er over!  I Tromsø titter sola opp over horisonten 15. januar, kan ses i sentrum 21. januar og fremover nå og til midten av februar viser sola seg sakte men sikkert frem i de ulike delene av Nord-Norge.  Vi ser vel sola oppe på Månetoppen i Målselv Fjellandsby rundt 19. januar, og i Bardu hvor den o store prominente toppbloggeren himself holder til det meste av tiden ser vi sola skinne i fjellene rundt omkring fra midten av januar, og i begynnelsen av februar ser vi sola på selve Setermoen, sentrum i bygdebyen.  Det blir flott med lysere tider:)  Og nå kan du bli med å lade opp til lysere tider ved å klikke på solsangen under, og så kan du scrolle deg nedover og se hvor fint det er om vinteren når sola er tilbake igjen i Bardu, Tromsø, Målselv Fjellandsby og Øksfjord.  Solsangen på youtube fremføres forresten Einar Rose – han er ikke i slekt med Axl Rose i Guns N’Roses, og det høres vel ikke slik ut heller:)

 

Ha en fin dag!  Takk for at du er innom og besøker bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Se oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Har kona, datter, kjæresten, samboeren eller en av elskerinnene lyst på en stripet genser med rullekrage til bare kr. 399.-.  Klikk her for å se nærmere på denne flotte genseren og bestill direkte fra linken som kommer opp:)

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

 

 

Exxent//Gense//Rosti Mepal//Gense

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg