Hva er den aller, aller beste julemiddagen?

Reklame | Gymgrossisten, Lyko, Gina Tricot, Tannrevel, Elskling.no

GASP//GASP//ICANIWILL//ICANIWILL

I dag skal det handle om julemat i allansverden, fantastisk god julemat.  For det er ingen tvil om at julemat er fantastisk godt.  Det er mye godt pålegg, det er mange gode middager, det er mye godt julesnadder og snacks, og det er i det hele tatt veldig godt å leve i jula.  Og jeg har det således veldig fint i jula.  Jeg trives.  Det er nok mange som lurer på en ting når det gjelder all den gode maten i jula, og i dag skal jeg faktisk avsløre det på bloggen min.  Og det som jeg antar at veldig mange lurer på er jo hva er favorittjulemiddagen til en blogger som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no er?  Hva spiser egentlig en slik o stor prominent toppblogger i jula?  Er det tradisjonell norsk julemiddag, eller er det noe sånn helt spesielle ting som indrefilet av en okse som lever på en spesiell gresslette på pampasen i Argentina, med en saus bestående av trøfler og champagne, og så noe sånn søtpoteter som jo er litt “in” for tiden og kanskje noe annet rart, og dyrt?  Da kan jeg fortelle at den o store prominente toppbloggeren himself spiser tradisjonell norsk julemat, akkurat som dere helt vanlige, ordinære mennesker.  Tenk at i jula er vi alle like, nesten.  Er ikke det gøy da for dere?  Å vite i jula spiser vi liksom det samme, om man er vanlig Ola eller Kari Nordmann eller Nordkvinne, eller om man er toppblogger!  Jo, det er sikkert veldig fint for dere å vite.

Hva er så favorittjulemiddagen til den o store prominente toppbloggeren himself?  Det skal jeg straks fortelle. Men jeg må bare tørrprate litt mer først så jeg får litt anstendig lengde på dette blogginnlegget, så det liksom blir et ordentlig blogginnlegg ut av dette fjaset om julemiddager.  Jeg er forresten ganske altetende.  Jeg spiser det meste.  Jeg kan spise julegrøt, juletorsk, stekt kveite, viltsteik, and, kalkun, grandiosa, gås, rype og så videre og så videre, men til syvende og sist så er det tre retter som skiller seg ut og som utgjør topp 3 hva gjelder beste julemiddagen.  Alle disse får terningkast 6 i boka mi, og det er pinnekjøtt, ribbe og lutefisk!!!  Alle disse rettene er himmelsk gode.  Det smaker og lukter jul av samtlige rettene, og jeg kunne lett spist meg ihjel av alle de tre julemiddagene, og vært tilfreds med det.  Men før jeg eventuelt spiser meg ihjel, skal jeg gjøre noe som er utrolig vanskelig.  Jeg skal sette de tre rettene opp mot hverandre, rangere de mot hverandre og kåre en vinner, slik at vi får avklart favorittjulemiddagen til den o store prominente!  Og da vil dere altså få vite det, favorittjulemiddagen til toppbloggeren himself!!!

Jeg har nesten gruet meg til å skrive dette innlegget, for et er så vanskelig å rangere disse tre rettene.  Prøver jeg å sette ribbe på førsteplass, så tenker jeg ja, men pinnekjøtt er jo sååå godt, kan jeg virkelig ha pinnekjøtt på andreplass, eller tredjeplass.  Det virker jo helt naturstridig.  Og hva med lutefisk.  Det er jo også så himmelsk godt.  Men er det bedre enn ribbe, og er det bedre pinnekjøtt.  Det er vanskelig å si.  Nei, det er ikke lett.

Jeg trenger betenkningstid.  Jeg kan heller starte med min favorittdessert, kjøpe meg litt tid.  Min favorittdessert er selvsagt riskrem, ingen over, ingen ved siden.  Herlig dessert!

Forfatteren Oscar Wilde sa vel noe sånt som at det finnes aldri en anledning eller en middag der det ikke passer med et glass champagne, og jeg sier nesten som Oscar Wilde, om ikke forfatter så er jo blogger!  Det finnes vel ikke en middag der det ikke passer med riskrem til dessert.  Riskrem passer til alt, og jeg tar gjerne riskrem til forrett, og kunne sikkert spist riskrem til middag også.

Riskrem er forresten kjempelett å lage.  Vi har julegrøt til middag på lillejulaften.  Vi koker litt ekstra mye grøt så det blir rester, så pisker vi litt kremfløte og så blander vi inn grøt så riskremen har fått den konsistensen vi liker.  Bare å prøve seg frem.  Kjempeenkelt.  Smak til med sukker og vaniljesukker.  Server riskremen med rød saus, den kan kjøpes ferdig eller lages fra bunn.

Men nok om riskrem!  Jeg må ta en avgjørelse hva gjelder min favorittjulemiddag, og nå ser jeg at dette blogginnlegget begynner å få passe lengde faktisk, så da jeg kan jeg komme med avgjørelsen om denne evinnelige favorittjulemiddagen.  Og den kommer her, selve avgjørelsen.

Min favorittjulemiddag:

3. plass:  Juleribbe

Jeg blir rent sulten av å bare se på dette bildet.  Juleribbe er utrolig godt, sprø svor, kokte poteter, rødkål, saus, svisker.  Å, du store allansverden så godt!  Og lukta mens man steiker ribba!  Det lukter jul, i hele huset!

2. plass:  Pinnekjøtt

Jeg får helt vondt inni meg av å sette pinnekjøtt på 2. plass.  For pinnekjøtt er fantastisk, utenomjordisk godt.  Og det må være med kålrotstappe selvsagt, og kokte poteter.  Og man kan også ha en dæsj flatbrødmølje med som tilbehør.  Tilgi meg, jeg vet ikke om jeg vet hva jeg har gjort når jeg har satt pinnekjøtt bare på andreplass…

1.plass:  Lutefisk

Finnes det noe bedre enn lutefisk?  Nei, det gjør det ikke!!!  Lutefisk er helt ubegripelig godt.  Men man må ha med en del tilbehør, og det er kokte poteter, bacon, brunost, sirup, sennep, ertestuing.  Men når alt dette er på tallerkenen er lutefisk den aller, aller beste julemiddagen!!!

Hva drikker man til julemiddagen?  Man drikker det man liker best, vann, cola, hva det måtte være.  Til ribbe og pinnekjøtt er det også godt med en god eplemost.  Har du ikke prøvd, kan jeg anbefale eplemost til disse julemiddagene.  Til lutefisk passer det selvsagt godt med…..trommevirvel….trommevirvel….champagne!!!

Ha en fin dag:)  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Sjekk supertilbud!  70%!!  Lekker skjortejakke fra Gina Tricot.  Før kr. 499.-, nå kr. 149,70.

https://gina-tricot-no.mtpc.se/2955237

Lakme//Wella Professionals//Kevin Murphy//Clinique

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg