Hvem er månedens blogger for november?

Reklame | Iviskin, Neatsvor, Fredrik&Louisa, Gina Tricot, Lyko, Xlash

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.

I dag skjer det noe hyggelig i allansverden.  Jeg skal ha en kåring av månedens blogger, og det er jo noe nytt i allansverden, noe jeg ikke har gjort før.  Men det er jo en hyggelig ting det da, at jeg kan fremheve en skikkelig god blogger og utnevne denne til månedens blogger.  Og ettersom vi er kommet til november, så blir det kåring av månedens blogger for november.  Og nå tenker dere vel alle sammen at jeg skal kåre meg selv til månedens blogger for november, og det kunne vel for så vidt ha vært helt på sin plass, o stor prominent toppblogger og fremtidig bloggkonge som jeg jo er, med en 2. plass på topplista til blogg.no på samvittigheten og to år på rad prisvinner i Gryxen Awards, både i 2021 og 2022 altså.  Men det skal jeg faktisk ikke, enn så fortjent det dog hadde vært, så skal jeg likevel ikke kåre meg selv til månedens blogger for november.  Jeg skal kåre en helt annen blogger til månedens blogger for november.  Nå ble det vel litt overrasket vil jeg tro:)

Det er mye forskjellig innhold på bloggene på blogg.no.  Noen blogger om øl, slik som min personlige favorittblogger Lassel, og andre igjen er mest opptatt fjas og møl og av hva man kan gjøre for å få grillribba ekstra saftig og mør, men så er det andre bloggere som tar opp seriøse og alvorlige samfunnsaktuelle temaer på bloggen sin, eller belyser ulike sider av livets mange fasetter, og det er en slik blogger jeg skal fremheve i dag.  Og siden det er november, og det lakker og lir mot utdeling av Gryxen Awards 2023, så vil jeg herved utnevne Gry Henriksen til månedens blogger nå for november.

Step aside Barbie!!  There’s a new doll in town!!  Og det er den o store prominente toppbloggeren Gry!!!  Gry Henriksen står bak bloggen Gryende som er en fantastisk god blogg.  Her får vi ikke gode tips til hva kan gjøre for å få grillribba ekstra saftig og mør, men bloggen til Gry er “En blogg som i vesentlig grad er viet dagsaktuelle tema, krydret med sterke meninger som titt og ofte bryter med de politisk korrekte rammer.  I tillegg rommer den også det meste hva angår de mer tradisjonelle emnene innen blogg-konseptet, så her vil det også finnes ‘rosa’ innlegg for de som ønsker det.”  Det er i alle fall det Gry selv skriver om bloggen sin i presentasjonen “Om meg selv”.

Kjempespennende innhold på bloggen til Gry Henriksen om jeg skal si det selv, og det sier jeg, og jeg sier det ekstra høyt og tydelig nå som det er november.  Ja, jeg formelig roper det ut så det gjaller, til Dovre faller, og så håper jeg Gry Henriksen hører det og får det med seg og husker på hvem som roper det ut så det gjaller, til Dovre faller, nå som hun snart skal dele ut nye priser i Gryxen Awards.  Jeg kan ikke få fullrost Gry Henriksen og bloggen hennes nok.  Gry er en strålende fotograf, en fantastisk skribent, en enda mer fantastisk toppblogger, og førr ei dame!!!  Jeg bare elsker bloggen til Gry!  Å gå inn og lese bloggen til Gry er det første jeg gjør når jeg våkner om morgenen, og det siste jeg gjør før jeg sovner om kvelden, og så hender det at jeg klikker meg inn i løpet av dagen for å se om Gry har lagt inn noen nye innlegg på bloggen, og det er selvsagt dagens o store høydepunkt hvis jeg da ser at hun har lagt inn noe nytt.  Og førr ei dame hun er!  Har jeg sagt det allerede?  Ja ja, jeg sier det igjen!  En god ting kan ikke sies for ofte, og i alle fall ikke nå i november.  Gry Henriksen – førr ei dame!!!

Jeg anbefaler dere alle å gå inn og følge bloggen til Gry Henriksen, gryende.blogg.no.  Det er en helt fantastisk god blogg, og Gry Henriksen er en fantastisk, ubeskrivelig dyktig og flott dame og menneske og prominent toppblogger, og så er hun en fantastisk dyktig prisutdeler av Gryxen Awards.  Hun gir priser til dyktige bloggere som fortjener en pris, i motsetning til den komplett udugelige juryen som deler ut Vixen Awards, og den udugelige og ugudelige gjengen kan dere lese mer om her.

Sånn ja!  Der var kåringen av månedens blogger for november gjennomført, fortjent oppmerksomhet til Gry Henriksen:)  Håper Gry får en fin dag, og så vil jeg ønske henne lykke til med å plukke ut prisvinnere til Gryxen Awards nå i desember.  Hun klarer sikkert å plukke ut verdige vinnere i de ulike kategoriene.  Hun har i alle fall vært veldig flink til det de siste par årene, og jeg håper hun lykkes godt med sitt arbeidet i år også:)  Det blir jo spennende å se hvem som blir prisvinnere i år.  Gry offentliggjør en prisvinner hver dag i adventstida frem mot julaften, og jeg gleder meg skikkelig til å se hvem som vinner priser.

Gratulerer som månedens blogger for november Gry Henriksen!  Lykke til med å dele ut priser i Gryxen Awards 2023 når den tid kommer!

Ha en fin dag!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro er den perfekte julegaven til den late mannen som ikke gidder å vaske og gjøre rent i huset!  Har du en slik mann, en skikkelig rotstokk altså, blir han garantert veldig glad om han får en Neatsvor X600 Pro i julegave.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Er hårfjernen Iviskin IPL G3 den perfekte julegaven til henne?  Ja, det er den så utvilsomt!  Alle vil ha en Iviskin IPL G3 til jul, og du må være rask ute hvis du skal sikre deg en.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Kosmetikk fra Xlash:

Xlash Pro Eyelash Serum:  https://xlash-no.mtpc.se/3791645

Rejuvenating eye gels:  https://xlash-no.mtpc.se/3791654

Xlash vippeserum 3 ml:  https://xlash-no.mtpc.se/3791657

Vegan Collagen Night Mask:  https://xlash-no.mtpc.se/3791659

Advanced Awakening Eye Serum:  https://xlash-no.mtpc.se/3791664

In the clear cleansing balm:  https://xlash-no.mtpc.se/3791667

Instant hydration:  https://xlash-no.mtpc.se/3791672

Urban Decay all nighter make up setting spray 118 ml:  https://lyko-no.mtpc.se/3791713

Adventskalendere fra Lyko:

Biotherm advent calendar:  https://lyko-no.mtpc.se/3791721

Loreal Paris Advent calendar:  https://lyko-no.mtpc.se/3791728

Clinique advent calendar:  https://lyko-no.mtpc.se/3791731

Depend Christmas beauty calendar:  https://lyko-no.mtpc.se/3791736

Yves Saint Laurent advent calendar:  https://lyko-no.mtpc.se/3791741

Molton Brown advent calendar 2023:  https://lyko-no.mtpc.se/3791745

Essie advent calendar:  https://lyko-no.mtpc.se/3791750

Giorgio Armani advent calendar:  https://lyko-no.mtpc.se/3791756

Sanzi Beauty advent calendar:  https://lyko-no.mtpc.se/3791762

Clarins holiday calendar:  https://lyko-no.mtpc.se/3791765

Kremer og og parfyme sminke og dill og dall og sånt fra Lyko:

Anastasia Beverley Hills brow gel clear:  https://lyko-no.mtpc.se/3791686

Nude Beauty saint germain perfume 50 ml:  https://lyko-no.mtpc.se/3791691

CeraVe moisturizing lotion 473 ml:  https://lyko-no.mtpc.se/3791699

Nude Beauty heavenly pink eye patches 30 par:  https://lyko-no.mtpc.se/3791705

La Roche-Posay cicaplast:  https://lyko-no.mtpc.se/3791707

Lekre strikkeplagg til henne fra Gina Tricot:

Boucle knitted sweater:  https://gina-tricot-no.mtpc.se/3772453

Cable cut-out knit top:  https://gina-tricot-no.mtpc.se/3772465

Knitted zip sweater:  https://gina-tricot-no.mtpc.se/3772466

Knitted sweater:  https://gina-tricot-no.mtpc.se/3772470

Knitted cardigan:  https://gina-tricot-no.mtpc.se/3772472

Knitted jacket:  https://gina-tricot-no.mtpc.se/3772474

Trenger du en vippetang!  Sjekk ut disse flotte vippengene fra Fredrik&Louisa:

Shiseido vippetang:  https://fredrik-louisa.mtpc.se/3764729

Dior smooth eyelash curler:  https://fredrik-louisa.mtpc.se/3764735

Mac Cosmetics Full lash curler:  https://fredrikoglouisa.no/produkt/full-lash-curler/

Laura Mercier Artist Eyelash curler:  https://fredrik-louisa.mtpc.se/3764742

Duffbeauty eyelash curler:  https://fredrikoglouisa.no/produkt/eyelash-curler/

 

 

 

 

4 kommentarer
  1. Gratulerer til Gry! Jeg er helt enig i at dette er en blogg som fortjener din utmerkelse! Jeg leser også mye hos Gry. Her finner man kvalitet og sterke meninger, mye interessant og nå i desember blir det selvsagt ekstra spennende å besøke bloggen hennes! 😉 Ellers må jeg nevne at jeg liker veldig godt innleggene om de kule kattepusene hennes! 😀

  2. WOW!!! 😮 Dette var altså så ekstremt stas at det grenser til det patetiske.. 😀 Sitter bokstavelig talt med tårevåte øyne og retter en hjertens takk til mamma og pappa (for å ha oppdratt meg til å gjøre meg opp mine egne meninger), venner, kolleger, medbloggere så vel som potensielle motbloggere, fans, så vel som ‘anything but’ fans *hehe*, kattemafiaen og ikke minst til jury’en <333

   1. Det er akkurat slik en takketale skal låte:) Jeg har så utvilsomt gjort rett når jeg utnevnte deg til månedens blogger, ja, når man hører en slik fin takketale:) Ha en fin dag:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg