Hvilken er Europas beste skidestinasjon?

Reklame | Iviskin, Neatsvor, Vero Moda, Nelly og Blivakker

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.

Det går mot vinter!  Og når det er vinter og sne, er det fort gjort at en skiløper suser av sted i stupbratte løyper så føyka står!  Og det er det som dagens innlegg i allansverden skal handle om, sånne steder der man kan suse av sted i stupbratte løyper så føyka står.  Det skal altså handle om skisteder og skidestinasjoner, og det skal handle om de aller fineste, de som er Europas fineste skidestinasjon(er).

20210306_143120

Jeg har forresten sagt noe om hvor man finner den beste skibakken i et tidligere blogginnlegg, og det kan du lese mer om her, men så er det delte meninger om hvorvidt Bjørnbåsbakken i Målselv Fjellandsby er den beste skibakken slik som jeg hevder i det tidligere nevnte innlegget mitt.  Så da tenkte jeg at jeg også ville la folket slippe til og la de få komme frem med sine meninger om hvilke skibakker og skidestinasjoner som er finest.  Leserne av det internasjonale reisemagasinet “Conde nast traveler” har nemlig nylig kåret beste skidestinasjon.  De har faktisk stemt frem de 20 beste.  Og jeg skal gjengi denne topp 20-lista på bloggen min i dag.  Noe må det jo være på bloggen min når jeg ikke hadde så mye annet å ha der akkurat i dag, bortsett fra den sedvanlige daglige reklamen, så da blir det topp 20-liste over de beste skidestinasjoner, i tillegg til reklamen da.  Legger inn lenker til skistedene underveis, og så spriter jeg det hele opp med noen blikkskilt-bilder og andre bilder fra Månetoppen hvis jeg har slike fra skistedene som følger.  Gjør dere klar for ski og vintersesong.  Her følger de 20 beste skidestinasjonene i Europa (se også rangeringen på: https://www.cntraveler.com/story/top-ski-resorts-europe):

20. Saas-Fee, Sveits

19. Châtel, Frankrike

18.  Hemsedal Skisenter, Norge

17.  Chamonix-Mont Blanc, Frankrike

16.  Andermatt, Sveits

15.  Saalbach, Østerrike

14.  Meribel, Frankrike

13.  Obergurgl, Østerrike

12.  Lech, Østerrike

11.  Engelberg, Sveits

10.  Zell am See-Kaprun, Østerrike

9.   Cortina d’Ampezzo, Italia

8.  Courchevel, Frankrike

7.  Bormio Ski, Italia

6.  Kitzbhuhel, Østerrike

5.  Val d’Isère, Frankrike

4.  Verbier, Sveits

3.  Innsbruck, Østerrike

2.  St. Moritz, Sveits

1.  Zermatt, Sveits

Og vinneren er altså Zermatt, skisted i tilknytning til fjellet Matterhorn i de sveitsiske alper.  Det er sikkert kjempefint der.  Og det er høyt.  Regner med det vil ta laaaang tid å kjøre ned fra toppen og ned til skipuben.  Synes det er fint at Toppskaret i Målselv Fjellandsby ikke er så forferdelig langt og høyt slik at man kan komme seg ned til skipuben ganske raskt hvis man blir tørst underveis.  Da vil man nok slite mer i disse alpestedene der det er lange løyper og det tar tid å komme seg ned.  Og så er det antakelig bratt, forferdelig bratt.  Jeg synes øverste del av Toppskaret i fjellandsbyen er bratt, men det er nok ingenting mot Kitzbuhel som har kommet på 6. plass i kåringen av beste skisted.  Jeg har lest et sted en beskrivelse av hvordan det er å stå der oppe på toppen i Kitzbuhel, og står man helt øverst der oppe så er det et stup rett ned, og så blir det enda brattere etterhvert.  Jeg er glad i livet!  Jeg tror jeg holder meg til Toppskaret og Bjørnbåsbakken og de andre bakkene i Målselv Fjellandsby.  Kort vei er det dessuten fra heisen og til Penthouse Månetoppen 38d.  Jeg forlater penthouse’n, spenner mine ski, så lyser det så fagert i heisen, fra ovnskroken vekk, så glad og så fri, med et par stavtak tar jeg veien mot store hvite skogen og alle bakkene.  Og etterpå kjører jeg bare rett fra Toppskaret og rett inn i sportsboden, tar av meg skiutstyret og gjør meg klar for afterski.  Og hvis veldig mange leser dette blogginnlegget og stikker av gårde til alpene der de fleste av skidestinasjonene på topp 20-lista befinner seg, blir det jo mindre kø i heisen i fjellandsbyen og kortere kø i skipuben.  Og det er helt greit det:)  Gratulerer forresten til Hemsedal med 18. plass på topp 20-lista, som eneste norske innslag på topplista:)

Ha en fin skisesong alle sammen!  Takk for at du besøker bloggen min:)  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om vinter og snø:  https://allansverden.no/page-26/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro er den perfekte julegaven til den som ikke gidder å vaske og gjøre rent i huset!  Kjenner du en slik latsabb, blir vedkommende helt sikkert glad om vedkommende får en Neatsvor X600 Pro i julegave.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro. Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Er hårfjernen Iviskin IPL G3 den perfekte julegaven til henne?  Ja, det er den så utvilsomt, for nå har alle ektemenn og herremenn gått fullstendig amok inne på Iviskin-butikken for å sikre seg den perfekte julegaven til kona, samboeren eller elskerinnene, og det begynner å bli tomt på lageret, tror jeg.  Vær rask og kjøp den perfekte julegaven til henne, en Iviskin IPL G3 altså.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Festklær til henne fra Vero Moda:

Rød kjole:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783913

Blå klole:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783917

Lekker svart topp:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783921

Festkjole:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783922

Jakke i kunstpels:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783924

Kort kjole bright white:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783927

Høy midje langt skjørt:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783930

Festkjole silver colour:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783934

Lang kjole hot pink:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783936

Topp silver colour:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783939

Fine sneakers fra Nelly:

New Balance 530:  https://nelly-no.mtpc.se/3767492

Adidas Originals Superstar XLG:  https://nelly-no.mtpc.se/3767495

Michael Kors Theo Trainer:  https://nelly-no.mtpc.se/3767497

Asics Japan S ST:  https://nelly-no.mtpc.se/3767498

Pavement Villa:  https://nelly-no.mtpc.se/3767499

Hårprodukter fra Blivakker:

Redken All Soft Shampoo 500 ml:  https://blivakker.mtpc.se/3749576

Redken Extreme Shampoo 500 ml:  https://blivakker.mtpc.se/3749577

Redken Volume Injection Shampoo 300 ml:  https://blivakker.mtpc.se/3749579

Redken Scalp Relief Dandruff Control Shampoo 250 ml:  https://blivakker.mtpc.se/3749582

Redken Colour Extend Magnetics Shampoo 500 ml:  https://blivakker.mtpc.se/3749588

Adventskalendere fra Blivakker:

Blivakker Beauty calendar:  https://blivakker.mtpc.se/3744836

Lancome calendar 2023:  https://blivakker.mtpc.se/3744840

Essie advent calendar:  https://blivakker.mtpc.se/3744841

Durance calendar 2023:  https://blivakker.mtpc.se/3744846

Biotherm advent calender:  https://blivakker.mtpc.se/3744850

Babor advent calendar:  https://blivakker.mtpc.se/3744854

Makeup revolution advent calender:  https://blivakker.mtpc.se/3744856

Clinique advent calendar:  https://blivakker.mtpc.se/3744858

Beauty Mall advent calender:  https://blivakker.mtpc.se/3744864

English Tea shop advent calender:  https://blivakker.mtpc.se/3744867

 

 

4 kommentarer
  1. Hæ!? 😮 De har fått med Hemsedal, men har altså klart å utelate både Trysil eller det anlegget fra OL på Lillehammer??
   Jeg ventet faktisk bare på at en av disse skulle toppe listen, jeg da, så det var veldig rart at ikke de, -og spesielt OL-bakken, engang er innkludert. (Trysil beviste sin storhet ved at den var nær ved å bli min død den gang jeg for første gang i livet hadde slalomski på beina, og ble lurt opp i sort løype. – For sort løype er nemlig ikke noen løype i det hele tatt, men et forbannet stup, i ordets fulle betydning) 😀

  2. Ja, bare Hemsedal av norske skisteder på den topplista. Sikkert litt rart, Trysil og OL-anleggene fra Lillehammer skal vel være veldig bra (har ikke vært der selv). Du er tøff som har overlevd sort løype første gang med slalåmski på beina. Jeg er ikke så glad i “stup” jeg heller, og setter liksom ikke i hockey nedover, men er trygg på å bremse og svinge så det blir en del av det i bratte partier ja (hehe).

   1. Det var rett og slett helt jævlig.. For det skulle nemlig vise seg at det ikke bare er å stå ned den respektive bakken en først drar opp i, for så å takke for seg. – Å neida! Her var man pent nødt til å gjennomføre en forbannet serie med det ene stupet verre enn det andre. Da jeg endelig kom frem til bakken hvor jeg kunne forlate anlegget til fordel for hytta, var jeg imidlertid så steike forbannet at jeg raste nedover det respektive stupet med en dødsforrakt som om det sto om en OL-plass *haha*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg