Hvordan lage dine egne badebomber?

Reklame | Gymgrossisten, Tannrevel, Gina Tricot, Elskling.no

I dag skal det handle om bading, skjønnhet og velvære i allansverden.  Akkurat det med bading har det forresten handlet om før på bloggen min også, og det kan du lese mer om her eller der.  Det er jo deilig med et deilig bad, er det ikke?  Jo, selvsagt er det det.  Det er jo lett å se at det er deilig med et bad:)

Og mens jeg ligger og plasker i badekaret med badeoljer og skumbad og krone og føler meg vakker, så kjører bloggerfruen i gang sin Iviskin-hårfjerner. Kjempesmart sak!  Iviskin G3 IPL er en lyspulsbasert hårfjerner, hvilket betyr at den fjerner uønsket hårvekst på en skånsom og smertefri måte ved hjelp av lysimpulser.  Så nå har bloggerfruen sluttet med dyre salongbehandlinger, men fjerner heller uønsket kroppshår ved hjelp av noen enkle klikk på denne hårfjerneren.

Iviskin G3 IPL er den beste hårfjerneren på markedet, kåret til best i test 2022 av Getfitness.no.  Koster et par tusenlapper, men det sparer man raskt inn når man slipper salongbehandlinger, og med rabattkode fra den o store toppbloggeren himself får man 15% på hårfjerneren, og da blir prisen enda bedre.  Det er bare å oppgi rabattkoden AK15 når du bestiller inne på Iviskin-butikken.  Og hvis du har lyst til å se hvor enkel hårfjerneren fra Iviskin er å bruke, kan du bare klikke her.

Ja, det er kjekt med bra ting som er enkle å bruke og som gir gode resultater!  Og det er bra at konemor er fornøyd.  Happy wife, happy life!!!

Og jeg er ganske så fornøyd jeg også når jeg får ligge i badekaret og ta deilige skumbad, selvsagt med krone på, som seg hør og bør.  Visste dere forresten at man kan lage sin egne badebomber.  Nei, det var det sikkert ikke alle som visste, men det kan man faktisk.  Man kan faktisk veldig enkelt lage flotte badebomber som man kan legge oppi badekaret neste gang man skal legge kroppen i bløtt, så blir det brusing og action i vannet og god lukt.

Ja, det er enkelt å lage egne badebomber.  Følg med, så skal jeg vise deg hvordan:)  Du trenger bare et eggeglass, plastfolie, vann, duftolje som du får kjøpt på apoteket, samt natron og sitronsyre som du får kjøpt på dagligvarebutikken, som oftest plassert i kakebake-avdelinga.  Og med dette har du det du trenger.  Forresten hvis du vil ha litt kule farger på badebombene kan du også trenge noen konditorfarger.

Jeg nevnte at man trenger et eggeglass.  Og dette er en fin anledning til å bruke bloggervillaens aller fineste eggeglass:)

For å lage badebomber blander man en halv teskje vann og en halv teskje duftolje i en bolle.  Jeg har brukt lavendelolje.  Man tilsetter så drøyt to desiliter natron og drøyt en desiliter sitronsyre, blander godt sammen og knar hele greia til en grovkornet masse.

Så dekker man innsiden av et eggeglass med plastfolie og lar et godt stykke av plasten henge over kanten.

Man stapper så badebombemasse ned i eggeglasset og presser samme til en kule.  Dra så bomben og plastfolien opp, tvinn plast rundt hele bomben og teip igjen.

 

Nå har du faktisk laget badebombe.  Verre var det faktisk ikke.  Badebombene kan gjerne stå og godgjøre seg noen timer de blir harde og fine:)

Og så er det bare å fylle opp badekaret og legge oppi en badebombe.  Nå blir det brusing og godt lukt.  Alt klart for et deilig bad.  God fornøyelse!!!

(Oppskrift på badebombe hentet fra www.nysgjerrigper.no).

Håper dere alle får en fin dag.  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Sjekk supertilbud!  70%!!  Lekker skjortejakke fra Gina Tricot.  Før kr. 499.-, nå kr. 149,70.

https://gina-tricot-no.mtpc.se/2955237

 

GASP//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg