Hvordan tilberede ytrefilet av rein?

Reklame | Hickap, Bubbleroom, Iviskin og Neatsvor

I september måned kan jeg tilby alle dere mine kjære blogglesere rabattkode på to fantastiske produkter, robotstøvsugeren Neatvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Med rabattkoden AK15 får dere nå 15% rabatt på disse produktene hvis dere handler inne på Neatsvor-butikken eller Iviskin-butikken.  Dette er veldig bra produkter, begge testvinnere, og er du likevel skeptisk blir du ganske sikkert overbevist om at produktene er noe du trenger hvis du klikker her eller der.

I dag skal det handle om ytrefilet av rein i allansverden.  Dette er skikkelig god mat, det er festmat, det er på grensen til å være svindyrt, og det er liksom ikke noe selv en o stor prominent toppblogger og fremtidig bloggkonge spiser til daglig.  Men jo, når månedens fakturagrunnlag fra blogg.no med oversikt over reklamepenger og denslags kommer i e-posten, så hender det jo at jeg feirer med en festmiddag, og da passer det godt med ytrefilet av rein, i lag med en svindyr champagne.  Men hvordan tilbereder man så ytrefilet av rein?  Koker man kjøttstykket, steker man det, eller tilberedes det på andre måter.  Noen koker kanskje reinkjøtt, også dette.  Jeg steker det!

Jeg bruner ytrefilet i panna først til den får stekeskorpe på begge sider.  Jeg krydrer med salt og pepper og viltkrydder.  Legger så ytrefilet over i en ildfast form og gjør den klar til steking.

Jeg bruker forresten vilkrydderet til Kokkejævelen.  Hyggelig om Kokkejævelen vil vippse meg noen kroner for gratisreklamen, vippsnr. 90975185.  Er det flere som fikk litt trang til å vippse penger til den o store, er også det helt fritt fram.  Pengene vil gå til dyr champagne, fortrinnsvis Dom Perignon, eller et par solbriller fra Ralph Lauren:)

Jeg stikker så steketermometer i ytrefileten og steker den på 180 grader inntil vi kommer på en temperatur på mellom 65 og 70 grader.

Legg i ildfast form. Steketermometer midt i kjøttet. 125 grader på ovn, til 65-70 grader. Her stekt til 70.  Kjøttet under har stekt til det har kommet til 70 grader.

Til ytrefilet av rein passer det helt perfekt med pastinakkpure og bloggerfruens soppsaus, og litt kokte grønnsaker.  Så er festmåltidet servert!  Bon appetit:)

Ha en fin dag!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk!  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Klikk her og les hvorfor nettopp du trenger en Neatsvor X600 Pro robotstøvsuger.

 

Klikk her og les hvorfor nettopp du trenger en Iviskin IPL G3 hårfjerner.

Flotte hudpleiesett fra Hickap:

The Complete Routine – Normal:  https://c.mtpc.se/tags/link/3635655

The Complete Routine – Sensitive/dry:  https://c.mtpc.se/tags/link/3635660

The Complete Routine – Oily/combination:  https://c.mtpc.se/tags/link/3635664

The Short Routine – Normal:  https://c.mtpc.se/tags/link/3635669

The Short Routine – Sensitive/dry:  https://c.mtpc.se/tags/link/3635671

The Short Routine – Oily/combination:  https://c.mtpc.se/tags/link/3635675

Hyaluronic Glow Set:  https://c.mtpc.se/tags/link/3635679

The Tanning Duo:  https://c.mtpc.se/tags/link/3635682

Glow Mist + Face & Body Brush:  https://c.mtpc.se/tags/link/3635685

Super Serum Set:  https://c.mtpc.se/tags/link/3635689

Vive La Liberte Set:  https://c.mtpc.se/tags/link/3635692

Day & Night Supercharged Set:  https://c.mtpc.se/tags/link/3635702

Jeans til henne, fra Bubbleroom:

Betsy Mid Rise Loose, fra Tommy Jeans:  https://bubbleroom.mtpc.se/3633883

Moxy Straight, fra Dr. Denim:  https://bubbleroom.mtpc.se/3633886

Dixy Straight, fra Dr. Denim:  https://bubbleroom.mtpc.se/3633888

Bianca Superstretch, Bubbleroom:  https://bubbleroom.mtpc.se/3633892

Authentic Bootcut Jeans, fra Calvin Klein:  https://bubbleroom.mtpc.se/3633895

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg