It’s good to see the green green grass of home;)

Reklame | Røhnisch, Gina Tricot, Hickap og Miinto

Hjemme igjen! Ferien i Tyrkia er over, og vi er kommet hjem. Det er alltid godt å komme hjem etter å ha vært borte en stund, og godt er det å ha enda noen feriedager igjen før jobbdager og blåmandager igjen venter, i en uendelig lang rekke. Men slikt skal jeg ikke tenke for mye på ennå, i fare for å pådra meg en lettere eller tyngre depresjon. Andre ting venter derimot. Jeg må pakke ut feriekofferten. Det går rimelig fort, for jeg pakket ikke så mange ting med meg før vi reiste på ferie, og det kan du lese mer om her. Andre ting tar mer tid å ordne etter å ha vært borte i to uker; jeg tenker selvsagt på hagen. Gresset har grodd noe så helt infernalsk, ugresset likeså, og det er egentlig bare å få startet opp gressklipper, ugresstrimmer, finne frem hagesaksa og andre hjelpemidler og remedier slik at hagen igjen kan fremstå perfekt slik den bør gjøre hos en o stor prominent toppblogger og fremtidig bloggkonge som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no.  Tom Jones synger vel noe sånt som “It’s good to see the green green grass of home”!  Jeg vet nå ikke helt hva jeg skal si:)

Jeg kjenner imidlertid at jeg har fått litt fornyet energi og bloggkraft etter å ha kost meg og ladet batteriene to uker i syden, og jeg kjenner på meg at jeg brenner etter å komme igang med å skrive blogginnlegg med usedvanlig høy språklig, litterær og visuell kvalitet.  Men så var det denne hagen først, og alt (u)gresset. Jeg er nødt til å gjøre noe med det først. Og bare jeg nå ikke brenner meg ut helt på hagearbeid så det ikke er mer energi igjen til kvalitetsheving av bloggen og skriving av de kjempegode innleggene. Tja, i så tilfelle så blir det bare det sedvanlige fjaset og mølet på bloggen fremover også, som dere jo kjenner så altfor godt til dessverre.  Vi får se hvordan det går.  Vel, nok om det! Hagen kaller. Its good to see the green green grass of home!  Oh yes!!

Ha en fin dag alle sammen!  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake en annen dag:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:

https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

I dag kan du gjøre mange kupp på handlefronten.  Sjekk ut:

Jakke fra Røhnisch i varmende pilestoff, laget av 70 % resirkulert polyester:  https://rohnisch.mtpc.se/3278067

Off Shoulder Dress fra Gina Tricot:  https://gina-tricot-no.mtpc.se/3278086

Hudpleiesett fra Hickap:  https://c.mtpc.se/tags/link/3278100

Levi’s bukse til herremannen, fra motebutikken Miinto:  https://miinto.mtpc.se/3278121

 

2 kommentarer
   1. Tralala……the old house is still standing, though the paint is cracked and dry….nei, så ille er det vel ikke, bare tuller, bloggervillaen er selvsagt i perfekt stand! Nå må jeg komme meg i arbeid, skal prøve å tralle litt under arbeidets gang og se om det går lettere da:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg