Lure ting å bruke pengene på!

Reklame | Iviskin og Neatsvor

Det er lurt å bruke penger fornuftig og få mest mulig for pengene.  Derfor er det kjempelurt å bruke rabattkoden AK15 når man kjøper en Iviskin IPL G3 hårfjerner eller en Neatsvor X600 pro robotstøvsuger, for da får man jo 15% rabatt på kjøpet og sparer en del penger.  Jeg har tidligere blogget om at man sparer ganske så mye penger ved å bruke den nevnte rabattkoden, altså AK15, og det kan du lese mer om her, og kort fortalt så sparer man nesten en tusenlapp på å bruke rabattkoden AK15 hvis man kjøper robotstøvsugeren fra Neatsvor, og man sparer nesten 400 kroner hvis man kjøper hårfjerneren fra Iviskin, og da altså bruker rabattkoden AK15 og handler i Iviskin-butikken.

Hva skal man så gjøre med alle de pengene man sparer?  Kjøper man den nevnte robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro så får man denne ne for ca. 5.000 kroner.  Man sparer da en tusenlapp for uten rabattkode så koster Neatsvor X600 Pro nesten 6.000 kroner.  Den tusenlappen kan man så kjøpe seg noe annet fint for, for eksempel en Iviskin IPL G3 hårfjerner, som opprinnelig koster 2.590, men som man nå bare må betale ca. 1500 kroner når man bruker tusenlappen man sparte på å kjøpe robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro med rabattkode, og trekker 1000 kroner fra den opprinnelige prisen for Iviskin-hårfjerneren.  Og ca. 1500 kroner for en slik hårfjerner er intet mindre enn et kupp!!!  Men vent nå litt…..vi har jo helt glemt å ta med rabatten man får på hårfjerneren når man kjøper den med rabattkoden AK15, og det utgjør ca. 400 kroner, og da kan vi jo trekker 400 kroner fra de ca. 1500 kroner, og plutselig koster ikke testvinneren Iviskin IPL G3 mer enn en drøy tusenlapp.  Snakk om avslag i pris!!!  Man får altså en vanvittig bra hårfjerner for en liten tusenlapp, en virkelig testvinner av en hårfjerner med all nymotens teknologi, som er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness og rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Du all verden for et fantastis tilbud!  Det blir bare bedre og bedre!  Og vi er fortsatt ikke ferdig!  Kanskje har du hytte, og det er genialt å ha en robotstøvsuger både hjemme og på hytta, for det blir jo skit og lort på gulvet både her og der, det vet vi jo, og det er genialt også ha en Neatsvor X600 Pro på hytta, noe du kan lese mer om her.  Kjøper du to Neatsvor X600 Pro med rabattkoden X600 Pro får du plutselig ca. 2.000 kroner i rabatt, og hvis du da bruker disse pengene og kjøper en Iviskin IPL G3 hårfjerner så kan vi plutslig trekke fra 2.000 kroner fra den opprinnelige prisen på ca. 2.500 kroner og havne på 500 kroner for en Iviskin IPL G3, selve testvinneren over alle andre testvinnere.  Det er jo et rent tyveri, for å si det mildt!!!  Og da  har jeg jo igjen glemt å nevne at du får 15% rabatt på kjøpet av Iviskin IPL G3 hvis du bruker rabattkoden AK15, noe som utgjør ca. 400 kroner, og trekker du 400 kroner fra prisen på Iviskin med penger spart på å kjøpe to Neatsvor-robotstøvsuere, altså ca. 500 kroner, så havner vi ned mot 100 kroner, som i denne sammenheng er praktisk talt 0, altså ingenting.  Fytterakkern for et pangtilbud!

Hadde jeg ikke hatt disse produktene selv, hadde jeg garantert smelt til og kjøpt to Neatsvor-robotstøvsugere og så tatt en Iviskin IPL G3 i praksis gratis med på kjøpet!  Fantastisk!  Ja, det er lurt å bruke penger fornuftig og få mest mulig for pengene, og bruke rabattkoder når det er mulig, og det er det jo nå, AK15 altså.  Jeg nevnte vel at Iviskin IPL G3 er en testvinner, og det er også robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro i aller høyeste grad.  Neatsvor X600 Pro er faktisk best i test både her og der, hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.

Jeg kan bare si en ting.  Løp og kjøp, eller klikk og kjøp inne på Neatsvor-butikken og Iviskin-butikken.  Og husk å bruke rabattkoden AK15 slik at du får de fantastiske rabattene!

Ha en fin dag alle sammen.  Jeg kommer antakelig til å drømme om hårfjernere og rototstøvsugere og testvinnere og rabattkoder i natt så mye som jeg har nevnte disse tingene i dette innlegget, men det blir nok en fin drøm, og kanskje er det pengesedler med vinger i drømmen:)  Hyggelig at du er innom og leser bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Mer info. om Neatsvor X600 Pro:  https://allansverden.no/page-47/?pagelayer-live=1

Mer info. om Iviskin IPL G3:  https://allansverden.no/page-51/?pagelayer-live=1

Se oversikt over mine øvrige blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg