Bjørn på Månetoppen!!!

Reklame | Gymgrossisten og Neatsvor

Tjohei!!!  Det er vinterferie fra i dag av!  Livet leker, og sånn til de grader også da.  Vi er oppe i Målselv Fjellandsby, inntatt Månetoppen 38d, the best place to be!!!  Og her skal vi være en god del i vinterferien.  Vi skal kose oss med brettspill, god mat og drikke, badstu, nordlys-studier fra altanen kanskje, filmkvelder, bortoverski, nedoverski, afterski og sikkert noe annet gøy også.

Bloggerfruen og bloggerbarna er selvsagt med, og resten av familien, det vil si Picasso Kristensen, Felix Askeladden og Bjørn.  Picasso Kristensen skal gå fine turer og lukte og tisse og bæsje, og så skal han ellers kose seg inne og nyte utsikten.

Felix Askeladden er selvsagt med han også.  Han skal passe på og holde fortet intakt når vi er ute på ski.

Bjørn er også med.  Han heter Bjørn.  Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men vi døpte han Bjørn.  Bjørn er en robotstøvsuger, en Neatsvor X600 Pro, the best there is!!!  Og det er klart at når en o stor prominent toppblogger og fremtidig bloggkonge skal ha seg en robotstøvsuger, så går han naturlig nok for den beste.  Noe annet ville jo ikke sømmet seg helt for en prominent toppblogger som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no.  Og Bjørn er best, ingen protest!!!

Neatsvor X600 Pro er en prisvinner både her og der, hos  TekguideHjem og hage og Forbrukerliv , og nylig også kåret til best i test av Side2.  Neatsvor’en kan både støvsuge og vaske. Den beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokker, fjerner alt, hundehår og kattehår, og den er enkel å bruke.  Det er bare å laste ned appen på mobilen, koble til internett og så kjøre i gang.  Klikk her hvis du vil se Neatsvor X600 Pro in action.  Bjørn som vi kaller vår Neatsvor gjør i alle fall en kjempejobb oppe på Månetoppen, og hjemme for den saks skyld.  Kunne du tenkt deg en slik robotstøvsuger du også, får du nå 15% rabatt hvis du oppgir koden AK15 inne på Neatsvor-butikken.  Da gjør du et røverkjøp, samtidig som du gjør hverdagen din lettere, hjemme eller på hytta eller hvor enn det måtte være:)  Ble du litt nysgjerrig på denne geniale greia, finner du mer info om Neatsvor X600 Pro på hjemmesida mi allansverden.no:  https://allansverden.no/page-47/?pagelayer-live=1

Det beste med Bjørn er at mens vi er ute på ski, så kan vi starte Bjørn slik at han da forlater ladestasjonen sin og jobber og styrer mens vi er ute og koser oss i skibakken, og når vi kommer hjem, så er det rent og pent i hytteleiligheta.

 

Jeg har sett at Felix Askeladden noen ganger lusker rundt og jakter på Bjørn mens han arbeider, men Bjørn lar seg ikke affisere og gjør jobben han er satt til.  Flinke Bjørn!!!

Herlig å komme inn i ren og pen hytteleilighet etter en fin dag i skibakken og lage seg en varm kopp kakao, med krem og marshmallows:)  Det er fint å være på Månetoppen!!!  Bjørn trives her han også:)

Håper dere alle får en fin dag.  Hyggelig at du er innom bloggen min.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Lure ting å ha på hytta:  https://allansverden.blogg.no/lure-ting-a-ha-pa-hytta.html

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Under Armour//Under Armour//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg