Nå kan dere sprette champagnen i Øksfjord!!!

Gorilla Wear//ICANIWILL//ICANIWILL//Under Armour

Det er ikke alltid så greit for små steder langs kysten oppe i nord.  Det kan være dårlig kommuneøkonomi, nedleggelse av arbeidsplasser med den konsekvens at folk flytter.  Men noen ganger kan det være lys i den mørke tunnelen.  Og noe steder er optimismen og fremtidstroen tilbake, i alle fall bør den være det, og et slikt sted er Øksfjord i Loppa kommune i Vest-Finnmark.

Øksfjord var en gang et betydelig fiskevær med fiskeindustri, filetfabrikk med fryseri og sildoljefbrikk.  Sildoljefabrikken ble nedlagt på 1980-tallet en gang, men stedet har nå en moderne forfabrikk og flere oppdrettsanlegg for fisk, og i den siste tiden har det også skjedd andre ting som gjør at folket der oppe i Øksfjord bør kunne se lyst på fremtiden, ja, ganske så umåtelig lyst på fremtiden faktisk.

For det første er det store planer om å bygge et landskapshotell på Ystnes i Øksfjord, med utsikt mot storhavet og der man kan sitte ute og vinke til hurtigruta som kommer for å legge til kai på hurtigrutekaia i Øksfjord!  Dette høres utrolig flott ut om jeg skal si det selv.  Tenk å sitte på et slik luksusrom med store åpne vinduer og nyte et glass champagne og en kanape mens hurtigruta cruiser forbi på en deilig sommerdag, eller mens vinterstormen uler ute, eller på en kald og klar vinterdag med fantastisk nordlys på himmelen.  Jeg kunne faktisk godt tenkt meg det selv.  Det er bare å gå igang med byggingen, så er det godt mulig at den o store prominente toppbloggeren himself kommer i sin egen høye person.  Og kanskje kommer kongen, eller Jan Thomas eller Sophie Elise når de nå ganske sikkert leser dette blogginnlegget, og da bør man gå i gang med byggingen snarest!  Det er ingen tid å miste!  Kjendisene venter!!

Men det er ikke alt.  Jeg bringer flere gode nyheter for lille Øksfjord som bør få fremtidsoptimismen tilbake der oppe.  Planene om landskapshotellet på Ystnes er en ting.  Men det er tross alt bare en liten ting. For det er nemlig en annen ting som helt sikkert er enda større og viktigere for lille Øksfjord!  Og det er, og jeg skal offentliggjøre det nå!  Øksfjord har nemlig fått…….trommehvirvel……trommehvirvel….trommehvirvel……..sin egen side inne på oversikten over blogginnlegg på allansverden.no!!!!!

For inne på “blogging” på allansverden.no ligger nå nemlig en egen side med oversikt toppbloggerens blogginnlegg som omhandler Øksfjord.  Det er mildest talt helt fantastisk, for å si det litt nøkternt!   Tenk at lille Øksfjord er representert med egen side på den o store toppbloggerens egen hjemmeside, og her er så da selveste Øksfjord-sida:  https://allansverden.no/page-43/?pagelayer-live=1

For en ære for et lite tettsted ute ved kysten, og man kan vel bare spekulere i hvor mye det vil betyr for næringsliv, turisme og fremtidsoptimisme når et slikt lite sted blir plassert på bloggerkartet;)  På denne Øksfjord-sida kan man for eksempel lese om skattejakt på perlekysten, kafebesøk i Øksfjord, eller kanskje tur opp til dagsturhytta på Øksfjordfjellet.  Det er ganske så mange innlegg om Øksfjord, og alle selvsagt med usedvanlig høy språklig og litterær kvalitet, og flere innlegg kommer!  Det er nå vel det beste med hele greia.  Flere innlegg kommer!  Nå kan dere rope hurraaaaaa i Øksfjord, opptil mange ganger.  Heis også flagget og sprette champagnen.  Det er bare å feire!!!

Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk, også hvis du ikke er fra Øksfjord!  Tusen takk!  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne, og her finner man altså også Øksfjord-sida:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Klikk her hvis du er kommersiell aktør og interessert i et sponsorsamarbeid med allansverden:)

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

CHLEO armstol Sennepsgul//RAKEL//LUIS//BARATTI//TENHULT//HULTSFRED

2 kommentarer
  1. Lurt du har din egen side, topplista hos blogg no har hengt seg opp og stått på samme hele helgen så der klatrer du ikke i allefall. Jeg har sendt “klage” til support, men de jobber ikke i helgen så blir nok lite endringer før mandag tidligst 🤪

   1. Forsåvidt fornøyd med plasseringa gjennom helga, er langt fra sikker den blir like bra når topplista kommer til seg selv igjen (hehe). Men håper de får ordnet den i morgen:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg