Den perfekte adventskalenderen til herremannen!

Reklame | Gymgrossisten og Jotex

Under Armour//Under Armour//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

I dag skal det handle om adventskalendere i allansverden!  Ja, det lakker og lir mot jul, og ikke minst lakker det og lir det mot advent.  Og til advent har jo alle lyst på adventskalender, og skal man bestille adventskalender på det store internett, så bør man faktisk være litt tidlig ute, for de mest populære adventskalenderne blir raskt utsolgt, så NÅ er faktisk tiden inne for å bestille adventskalender.  Ja, jeg vet det er tidlig, men sånn er det blitt at juleprodukter kommer bare tidligere og tidligere i butikkene, og det er selvsagt rart å tenke på adventskalendere nå i oktober, men venter man for lenge blir man fort stående uten den kuleste adventskalenderen når første desember kommer, og det ville vel være umåtelig trist.  Så derfor bør man bare hive seg rundt og bestille adventskalender i dag, og i dag skal dere få noen gode tips til hvilken adventskalender som kan passe å gi til en fin herremann, en pappa, et ekte mannfolk, en sønn, en ektemann, en samboer, en elsker, en o stor prominent toppblogger eller hva det nå måtte være….en mann altså:)  Men ikke en nisse!  Nisser trenger ikke adventskalender.  Nisser skal jobbe i jula; de har jo fri resten av året, så de kan få stå på litt ekstra i jula.  Nissen under ble forresten nr. 6 i fjorårets kåring av den kuleste nissen i Liveien 5, ubegripelig nok, og hvis du klikker her, kan du lese denne kåringen, men når man ser på nissen under burde vel denne så utvilsomt ha vunnet denne kåringen.  Er ikke dette Liveiens største nisse så vet ikke jeg?

Men nå får vi la nisser og nissekåringer ligge og gå over til adventskalendere, og jeg vil altså på det sterkeste anbefale at det bestilles adventskalender til herremannen tidlig, slik at denne ikke blir stående uten en flott adventskalender når vi kommer til første desember, og jeg håper du leser dette du også konemor.

Her er de kuleste adventskalenderne til herremannen:

 • Wera verktøyskalender.  Den perfekte adventskalenderen til handymannen.  24 luker fulle av bits og skruverktøy.  Betaler du kr. 879.- så kommer du aldri mer til å trenge å irritere deg over at du mangler en bits i riktig størrelse, og det betyr ikke at du har gått på sinnemestringskurs, men at du nok har fått fylt opp verktøyskrinet med bits og andre rare ting i ulike størrelser.  Klikk her for mer info om Wera verktøyskalender.

 • Skipper’s Pipe-julekalender.  Pipe til far, lakrispiper vel å merke, hver dag gjennom desember,i alle fall frem til 24. desember.  Et ekte mannfolk vil ikke ha en masse sjokolade gjennom desember, som en får i disse utallige sjokoladekalenderne.  Ekte mannfolk spiser lakris, og tar seg gjerne en pipe, en lakrispipe:)  Flott kalender som koster kr. 349.-  Klikk her for å lese mer om denne flotte lakrispipe-kalenderen.

 • Man Stuff-julekalender.  Jeg har tidligere blogget om hvilke skjønnhetsprodukter som mannen kan trenge, og det innlegget kan du lese hvis du klikker her, men i desember bør julemannen bli ekstra fin, og da er det perfekt med et nytt skjønnhetsprodukt til den flotte herremannen hver dag gjennom desember frem til julaften, og supert er det jo at slikt daglig påfyll av skjønnhetskremer og bartekremer og skjeggbalsam og annet rart ikke koster mer enn kr. 399.-.  Klikk her for mer info. om Man Stuff-julekalender.

 • Porsche 911 julekalender.  Bit for bit, bygger du opp en Porsche 911 i skala 1:43.  Vi menn liker biler, og vi liker Porsche, og vi liker denne julekalenderen som ikke koster mer enn kr. 799.-, adskillig billigere enn en stor, ekte Porsche.  Klikk her for å lese mer om Porsche 911 julekalender.

 • Famous Grouse XL-julekalender.  Vi menn vet hva Famous Grouse er for noe, og vi har vel alltid hatt det helt topp dagen etter et møte med en Famous Grouse, og spesielt en XL, Xtra Large altså, kjempediger med andre ord.  Men når man så klikker her, og får mer info om denne spennende julekalenderen gjør man en horribel oppdagelse.  Dette er nemlig en sjokoladekalender og ikke en Whiskeykalender til den nette sum av kr. 399.-  Kalenderen er fylt med melkesjokoladetrøfler, og med kremet fyll med smak av Famous Grouse-whiskey.  Man kunne håpe og tro på at den tjuefjerde luka kunne inneholde ei diger Famous Grouse-flaske, en XL, men så ikke.  For å terge mannen litt ekstra inneholder nemlig den tjuefjerde luka en stor Famous Grouse……sjokolade.  Vi kommer altså ikke utenom sjokoladekalenderen, men for mannen som elsker sjokolade er nok denne kalenderen perfekt:)

 • Strømpekalender fargerik (40-45).  En morsom julekalender fylt med 24 par strømper i størrelsen 40-45 som gjør føttene fargerike i desembermørket.  Koster kr. 899.-.  Klikk her hvis du synes det hørtes spennende ut med en strømpekalender, så får du mer info om om sokker og strømper og størrelser og farger og denslags.

 • Lag din egen drikkekalender.  Endelig kom kalenderen som alle menn har ventet på, og hvis du klikker her kan du se litt eksempler på hvilke herligheter en slik kalender kan inneholde.  Kalenderen koster kr. 229,-.  Den er laget av papp og leveres sammenbrettet, men er enkel å montere før man fyller kalenderen med ulike flasker etter eget ønske.  Tjuetre av rommene har plass til små flasker (33 cl), mens julaftenrommet har plass til en større flaske med lengre hals på 50 cl og det blir i alle fall ikke en stor Famous Grouse-sjokolade i julaftenrommet.  Det blir noe annet, i alle fall noe litt annet.

Mye flotte adventskalendere å velge mellom.  Så er det bare for oss herremenn og vente og håpe på at noen kjøper oss en adventskalender slik at adventstida blir skikkelig god.  Er spent på om konemor vil kjøpe adventskalender til den o store prominente toppbloggeren.  Hun vet sikkert hvilken adventskalender jeg trenger og har lyst på:)  I tilfelle hun skulle komme til å kjøpe feil, er det mulig jeg selv bare bestiller meg den kalenderen jeg trenger og har lyst på, sånn for sikkerhets skyld:)

Håper dere alle får en fin dag.  Takk for at du besøker bloggen min!  Velkommen tilbake:)

Tips om adventskalender til henne:  https://allansverden.blogg.no/adventskalenderen-til-henne.html

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om advent og jul:  https://allansverden.no/page-16/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

CHLEO armstol Sennepsgul//RAKEL//LUIS//BARATTI//TENHULT//HULTSFRED

 

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg