Endelig et blogginnlegg om blikkskilt igjen!

Reklame | Gymgrossisten, Tannrevel, Elskling.no, Gina Tricot, Kay Bojesen, Nelly, Babyshop.com og Sephora

Under Armour//Under Armour//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL//ICANIWILL

Endelig kommer et nytt blogginnlegg om blikkskilt igjen.  Jeg har jo blogget om blikkskilt før, kåret det fineste skisted-blikkskiltet og det fineste afterski-blikkskiltet oppe på Penthouse Månetoppen 38D, og i dag skal det igjen handle om blikkskilt.  Og nå er det nok mange som er spente på hva slags kategori av blikkskilt som fokuset skal rettes på denne gangen.  Jeg har altså blogget om bloggskilt innenfor kategoriene skisteder og afterski, men det er klart av man kan jo ikke bare gå på ski på fine skisteder og feste etterpå.  Man må ha mat også – følgelig handler dagens innlegg om mat-blikkskilt.  Og jammen finnes det ikke også slike oppe på Penthouse Månetopppen 38d, og da i tilknytning til kjøkkenet som det vel naturlig kan være og som det også er:)

Så da skal det altså handle om mat-blikkskilt i dag.  Jeg skal rangere blikkskiltene og kåre det fineste.  Det er bare å komme i gang og få det overstått:)  Her følger kåringen av fineste mat-blikkskilt i Penthouse Månetoppen 38d:)

5. plass:  Frokost

4. plass:  Pizza

3. plass:  Kaffe

2. plass:  Vin

1. plass:  Ost

Frokost-skiltet kommer på 5. plass.  Det er ikke verst det.  Liverpool kan vel enda klare en 5. plass i Premier League denne sesongen, og det er absolutt en hederlig plassering, både for et frokost-skilt og for Liverpool!  På 4. plass havner pizza-blikkskiltet.  Noen må få den litt kjedelige 4. plassen, plassen rett bak pallplassering, og denne gangen ble det pizza-skiltet.  Hvis jeg skulle gjenta dette blogginnlegget en gang, og lage en ny kåring av fineste mat-blikkskilt, kan det vel godt hende at pizza-skiltet får en bedre eller dårligere plassering.  Det er vanskelig å spå om fremtiden.  På 3. plass kommer blikkskiltet med kaffetyper.  Dette er egentlig et ganske fint blikkskilt og veldig informativt – man ser hvordan man lager masse forskjellige typer kaffe.  Så blir vin-skiltet på 2. plass.  Vin-skiltet måtte jo få en fin plassering, eller så kunne jo skiltet ha blitt ganske lei seg, men det må ta til takke med 2. plass.  For på 1. plass finner vi oste-skiltet.  “Fromage” er jo ost på fransk, og blikkskiltet har jo avbildet så mange fine og gode oster at jeg får vann i munnen hver gang jeg går forbi dette blikkskiltet der oppe på Månetoppen.  Så da har vi altså en vinner, osten altså.  Det er oste-blikkskiltet som er best, ingen protest!

Der var det gjort, kåring av fineste mat-blikkskilt gjennomført, og vel gjennomført om jeg skal si det selv.  Og det gjør jeg!  Jeg utbasunerer at det er vel gjennomført, og med gode, gjennomtenkte begrunnelser for hvorfor de ulike blikkskiltene fikk de plasseringene det fikk.  Jeg må vel kunne tillate meg å si det slik, altså at kåringen er vel gjennomført, og vel så det, jeg er tross alt o stor prominent toppblogger som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no.  Noen vil kanskje ikke helt begripe hvordan jeg har oppnådd en så høy plassering etter dagens innlegg, men hvis du klikker her, kan du se at det er fakta og at jeg ikke bare driver og tuller og fjaser:)

Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om livet i Penthouse Månetoppen 38d:  https://allansverden.no/page-9/?pagelayer-live=1

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Produkter fra Sephora:

Fuktighetskrem – Olehenriksen Peptide Boost Moisturizer

https://c.mtpc.se/tags/link/3285717

Haircare Kit fra Ouai:

https://c.mtpc.se/tags/link/3285854

Produkter fra Babyshop:

Grå, svart Fox 5 Complete barnevogn fra Bugaboo:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285862

Svart Pebble 360° babystol fra Maxi-Cosi:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285865

Produkter fra Nelly:

Vattert jakke fra Carhartt WIP:

https://nelly.mtpc.se/3285869

Trenchcoat fra Only:

https://nelly.mtpc.se/3285872

Produkter fra Nordic Nest:

Kay Bojesen Songbird Kay

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285875

Kay Bojesen Songbird Sunshine

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285877

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Sjekk supertilbud!  70%!!  Lekker skjortejakke fra Gina Tricot.  Før kr. 499.-, nå kr. 149,70.

https://gina-tricot-no.mtpc.se/2955237

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg