Det er slutt! Jeg slutter å blogge og legger ned allansverden!!!

Reklame | Lyko og Blivakker

Remington//MAC Cosmetics//Shiseido//Giorgio Armani

I dag er første dag i en ny måned!  April er jo en fin måned, første vårmåned, påskemåned, og det er mye gøy som skal skje fremover!  Det er imidlertid ikke i allansverden det skal skje gøyale ting fremover.  Jeg har nemlig bestemt meg for å slutte å blogge og legger ned allansverden, og det du leser nå er siste innlegget mitt som blogger.  Jeg har nemlig tjent meg søkkerik på bloggingen og millionene renner inn, så da gidder jeg ikke mer!  Rett og slett!  Enkelt og greit!

Jeg begynte jo ikke å blogge for å få nye venner og bekjentskaper, ej heller fordi jeg følte jeg hadde noe interessant å meddele, eller noe intenst ønske om å dele privatlivet mitt med noen og enhver, men jeg begynte å blogge av en eneste grunn, og det var for å tjene meg søkkerik, og dit er jeg nå kommet.  Når nå pengene renner inn, så er jeg ganske happy og jeg gidder ikke mer blogging.  Game over!  Insert coins, og dem er det mange av.  Jeg har faktisk brukt litt av pengene allerede. Jo, konemor har jo tidligere fått seg konebil, men vi har også gjort en “liten” investering som du kan lese mer om lenger ned.  Forresten, det er en liten ting jeg vil nevne.  Jeg har tidligere lovt alle dere som har fulgt bloggen min, og dermed bidratt til sidevisninger og reklamepenger, en berlinerbolle når jeg har hadde tjent min første million.  Den skal dere nå få!  Bare skriv inn i kommentarfeltet mitt om dere vil ha med bringebærfyll eller vaniljekrem, så legger jeg dere inn på lista mi:)

Så er allansverden herved lagt ned, og det blir vel greit å gjøre andre ting enn å styre med denne bloggingen tenker jeg.  Og det er jo som tidligere nevnt mye gøy som skjer fremover nå som det går mot påske og vår.  Men alt er ikke bestandig gøy.  Noen ganger kan det bli blodig alvor, og det ble det faktisk her i dag.  Jeg er fortsatt skjelven, så til de grader skjelven at kroppen rister og øynene holder på å komme ut av hodeskallen!!

Utspilte seg et aldri så lite drama her hjemme i morges!! Picasso og jeg er ute og går morgentur, da vi plutselig får øye på en bjørn øverst oppe i Liveien. Skal tro om det er såpass lite snø ute, slik at bamsen har trodd det er vår. Ja, kanskje hiet til bamsen har tint, ikke vet jeg. Jeg er ingen bjørne-ekspert. Bamsen ser i alle fall morgengretten ut, og kjøttsulten, og har retning mot frokosten sin som er ute og vandrer på veien nede i Liveien, et deilig velsmakende menneske og en bjørne-konfekt. Takk og pris for at jeg har Picasso med meg, og at han ikke selv er klar over hvor liten han er, for idet bjørnen er bare 3-4 meter unna oss, så blir miniatyr-vakthunden min kokforbanna, gjør seg så stor og fryktinngytende han bare kan og begynner å bjeffe på bamsen slik bare han kan – høyt, uten pause så det går gjennom marg og bein! Bjørnen blir naturlig nok ganske så forferdet, snur og bykser det forteste han kan tilbake opp opp Liveien og inn i skogen! Lykken er å ha en liten Picasso, det vanker nok ene ost-og baconpølse på far sin gutt litt senere i dag. Men jammen var det en mektig opplevelse å få se en bjørn på så nært hold. Det har jeg aldri gjort før. Vi har et flott og rikt dyreliv i Norge!!!

https://www.google.com/search?q=bj%C3%B8rn&sxsrf=APq-WBsRrSRK4Y4b_enOy4PgeVOpgou91A:1647687110825&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwitsMPngNL2AhVZRvEDHULmBjgQ_AUoAXoECAIQAw&biw=1536&bih=731&dpr=1.25#imgrc=pmBDeHLw6iN8yM

Det hadde vel vært for jævlig om jeg hadde blitt spist opp av en bjørn nå noen få dager før påskeferien, hadde forsåvidt vært bedre om bjørnen hadde spist meg 2. påskedag når påsken hadde vært slutt, og jeg uansett skulle ha begynt på jobb igjen.  Men selv det hadde vært litt kjipt akkurat nå, for vi har jo nettopp kjøpt oss fritidsbolig som vi satser på å bruke mye fremover, og da hadde det vært usedvanlig dårlig timing å bli bjørnemat akkurat nå.  Ja, vi fikk faktisk akkurat nå sent i går kveld telefon fra megler i floridabolig.no som kunne fortelle at vi fikk tilslaget på fritidsboligen som vi har bydd på. Har vært på søken en stund nå etter hytte eller fritidsbolig, i tillegg til den vi har i Målselv Fjellandsby (er tross alt en storkar med 8. plass på topplista til blogg.no på samvittigheten og pengekista full av blogge-og reklamepenger), men det har liksom alltid vært noe som har manglet, ikke helt vært god nok standard har vi følt, men når vi da så fant denne perfekte fritidsboligen i Florida, gikk vi for den. Og så artig da at vi da også fikk tilslaget, bare litt over prisantydning.  Kostet litt, men har jo som sagt tjent penger så det holder med bloggingen min:)  Reiser “over there” allerede i påsken. Ser frem til å tilbringe mange fine feriedager i Miami Beach.

Klikk her for å se flere bilder av den flotte ferieboligen vi gleder oss til å bruke fremover:)  Det koster å være kar!  Og det koster selvsagt å kjøpe feriebolig i Florida med litt sånn noenlunde standard og beliggenhet, men med bloggepenger ordner det meste seg.  I tillegg har jeg en ny forretningside som jeg starter opp til sommeren, som gjør at det skal strømme ytterligere penger inn i kassa.  Jeg skal nemlig begynne som sukkerspinn-selger!

Datter fikk jo sukkerspinn-maskin i julegave, og til sommeren så starter datter og jeg opp bobilen Bob, vi tar med oss sukkerspinn-maskinen og kjører litt rundt omkring på markeder, festivaler og slikt og selger sukkerspinn.  Vi skal selvsagt besøke skoler og barnehager også, det er tross alt unger som er aller mest glad i sukker.  Angående sukker, det er ikke så mye sukker i en slik sukkerspinn-greie som folk flest tror.  Det er faktisk ikke så mye sukker, mye luft også, men sånn sett ikke noe annet enn sukker da.  Og det er vanvittige mengder sukkerspinner man kan klare å lage med en liten pose sukker, og det betyr igjen en voldsomt fortjeneste.  Det er spennende tider i vente med ny feriebolig og ny sukkerspinn-bedrift! Og takk og pris for at jeg ikke endte opp som bjørnemat!.  Håper dere får en fin april-måned fremover:)

Benton//Benton//Benton//Benton

6 kommentarer

Siste innlegg