Gjør et vårkupp på Liveien5butikken!!!

Reklame | Lyko og Gymgrossisten

WoodWick//Shiseido//IDUN Minerals//Voluspa

I dag vil jeg gjøre dere oppmerksom på at dere kan gjøre et vårkupp på Liveien5butikken!  Liveien5butikken er bruktbutikken i Bardu som har alt mellom himmel og jord, og mere til.  Klikk her for å lese mer om Liveien5butikken!

Nå som det går mot vår, 17. mai, fotballsesong, sykkelsesong og sesong for annet rart, kan det være at man selv eller barna kunne trenge ny, pent brukt bekledning til 17. mai, nye brukte fotballsko, en ekstra sykkel og så videre og så videre, og slikt finner du på Liveien5butikken, til en billig penge.  Besøk gjerne Liveien5butikken på facebook og ta en titt på sortimentet!  Varene hentes i Liveien 5 i Bardu, hos bloggeren himself, han som for lenge siden en gang var på 8. plass på topplista til blogg.no, men som ikke har vært der siden, og ikke har vært i nærheten av det heller, og det er trist som fan at det er blitt slik!  Men sånn er det, men nok om det!!

På Liveien5butikken er det nå mye 17. mai-klær til salgs, pent brukt festdrakt, bunadsko, bunadskjorter.  Her er også en eldre sykkel for en billig penge som man jo kan ha som sykkel nr. 2 eller 3 kanskje, og så finnes flere typer pensko for barn, fotballsko for barn, kjoler for barn, leker, vesker, strikkaklær og så videre og så videre og så videre.  Ta gjerne en kikk om det kan være noe du er på jakt etter.  Ha en fin onsdag.

Til middag i dag kan jeg anbefale lillelørdagsgrøt hvis du har dårlig tid, men hvis du har god tid kan du for eksempel gå for helstekt hjortefilet med tilbehør🙂

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

 

ICANIWILL//Gorilla Wear//ICANIWILL//Under Armour

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg