Happy Halloween!

Klar for halloween i dag!  Jeg liker halloween.  Det er en ekstra festdag.  Jeg liker festdager, om så bare fest for den saks skyld.  Det blir en hverdag mindre, og de som er mest glad i hverdagene klarer seg godt for det om det blir en dag mindre, for det er så mange hverdager gjennom året uansett.  Helt topp med en dag utenomdetvanlige i høstmørket.  Jeg ser for meg blodpudding til middag i dag, eller blodpannekaker.  Skyller ned med en Bloody Mary!

Yngste datter har forresten bakt heksefingre til halloween.  Hun er en liten hobbybaker og deler gjerne oppskrifta med de som kan tenke seg å lage en heksefinger eller to.

Så skal vel ungene ut å gå halloween sammen med vennene sine i dag. Det er en fin ting.  De får med seg hjem en masse godteri, og de klarer sjelden å spise alt sammen, så det pleier å bli litt godtegilde for far og mor i ettertid.  Jeg sender dem selvsagt ut for å gå julebukk også når den tid kommer.  Rent taktisk kan det være lurt å ikke sende ungene ut i for skummelt antrekk når godteriet skal samles inn.  Gamle damer og sarte sjeler kan jo lett komme til å låse døra og gjemme seg i kjelleren hvis de plutselig ser djevelen selv, i full mundur, stå der ute på trappa og ønske seg en åpen dør.  Man kan vel kle seg ut som man selv vil:)

Ja, det blir altså gjerne litt godteri til overs for far og mor, og da må man jo ha noe å drikke til, så ut på kvelden er det vel på tide at far i huset finner frem karaffelen og tar seg en tur ut får å gå hallo! vin? han også.  Det er selvsagt lurt å ha med seg den største karaffelen, og halloween-hunden.  Ikke dumt å ha med seg en hund på veien som kan passe på husfar akkurat på denne skumle dagen! Happy Halloween! 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg