Hva slags mat serverer man når kaksene kommer?

Reklame | Neatsvor

Akebrettet 2024 er avsluttet, med brask og bram, som seg hør og bør.  Og med det er da altså den årlige festen for oss medlemmer i grendelaget i Målselv Fjellandsby over for denne gang, altså oss kakser, direktører, toppbloggere som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no, næringslivstopper, russisk maktelite, fjellkonger og andre prominente som eier noe lukseriøst og storslagent for å bo i oppe i Målselvfjellet, det være seg hytte eller penthouse-leilighet eller slott eller hva det måtte være:) 

“Akebrettet” foregår jo på den måten at man farter rundt på akebrett til hytter og leiligheter og sånt i fjellandsbyen.  Man spiser forrett i første krypinn.  Så får man oppgitt en hytteadresse man skal til for å spise middag eller hovedrett, og etter hovedretten er spist i hytte nr. 2, får man en ny hytteadresse man skal til for å spise dessert, og det hele avsluttes med et gedigent sjøsla………eh hyggelig sosialt samvær med kaffe og annet rart i skikafeen senere på kvelden.

Årets Akebrett ble som vanlig et vellykket arrangement, i den grad jeg kan erindre det.  Vi var forresten vertshytte denne gang og tok i mot tre kaksepar til forrett, tre nye til middag og videre nye kakser til dessert.  Alt foregikk i sømmelige former, som seg hør og bør, er det best å skrive for alle involverte parter.  Kanskje lurer dere vanlige, alminnelige blogglesere og mennesker på hva vi rikfolket gafler og kjører i oss på slike ekstravagante ete-og drikkegilder?  Ja, nå kan dere lure, bittelittegranne til, men ikke så veldig mye lengre, for i dagens innlegg i allansverden skal jeg røpe hva vi serverte på årets Akebrett, slik at dere helt vanlige, ordinære mennesker kan få et lite innblikk i den verdenen oss kaksene og prominente toppbloggere og annet rart vanker i.  Jo, jeg vet!  Jeg har virkelig tredd den prominente toppbloggerhatten godt nedover ørene i dag og begynner antakelig å bli sånn ganske cocky og arrogant og tilnærmet usmakelig og uspiselig nå,  men det var så visst ikke maten som ble servert.  Den var på ingen måte uspiselig, og det kan den jo selvsagt heller ikke være all den tid den ble servert til kakser og slikt.  Det skulle tatt seg ut om så ble, og det ble det selvsagt heller ikke!

Penthouse Månetoppen var som seg hør og bør shinet og striglet og stivpyntet til våre første gjester skulle ankomme til forrett.  Og vi fikk selvsagt god hjelp av robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro som tok seg noen runder gjennom penthousen slik at gulvet ble skinnende rent.  Fantastisk dings denne Neatsvor X600 Pro.  Har du lyst på en slik, kan du nå skaffe deg en med 15% rabatt hvis du bruker rabattkoden AK15 inne på Neatsvor-butikken.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.

Klokken 1850 en lørdag tidligere i vinter ankom så de første kaksene til forrett, presis selvsagt som kaksene alltid er, lovte jeg å skrive.  Og første gjeng med kakser fikk selvsagt et glass bobler til velkomstdrikk før de alle kunne nyte den deilige forretten bruschetta sapmi.  Har du lyst til å lage bruschetta sapmi selv, finner du oppskriften og fremgangsmåten her:  https://allansverden.blogg.no/bruschetta-sapmi.html

Forrett-kaksene forlot så Penthouse Månetoppen 38d på akebrett og forsvant nedover fjellet for å kjøre i seg middag et eller annet sted.  Og vi gjorde oss klare til å ta imot nye kakser til middag.  Og hvilke kakser fikk vi ikke til middag!  Er jo blitt kjent at søkkrike russiske kakser med nære bånd til Putin og den russiske makteliten eier hytter i Målselv Fjellandsby, og vi hadde gjort klar en tønne med livets vann hvis det skulle komme russere på besøk, men den gang ej.  Men vi ble ikke skuffet!  For mens forrett-kaksene var små kakser, var middags-kaksene våre sånne mellomstore kakser, som også satte stor pris på et glass bobler til velkomstdrink.  Og boblene forsvant ned på høykant, for de mellomstore kaksene ble selvsagt utålmodige etter å få begynne å spise middag da de hørte at det ble servert hjemmelaget karrikylling med salat og foccaccia.  Og har du lyst til å se hvordan du lager karrikylling finner du oppskrift og fremgangsmåte her, så da kan du faktisk også lage karrikylling og spise som en kakse:  https://allansverden.blogg.no/dagens-middagstips-bloggerens-nydelige-karrikylling.html

Og har du lyst til å se hvordan du lager hjemmelaget foccaccia, finner du oppskrift her:  https://allansverden.blogg.no/slik-lager-du-kjempegod-foccaccia.html

De mellomstore kaksene satte stor pris på karrikyllingen og forsvant nedover fjellet på akebrett til mere mat og bobler et annet sted, og vi gjorde oss klar til å ta imot de store, store kaksene til dessert.  Og hvilke erkekakser fikk vi ikke til dessert.  Noen skikkelig fornemme og prominente kakser og fjellkonger og dronninger, dog ingen russere denne gangen heller, og det var jo litt trist for jeg hadde jo sett frem til å nyte litt av livets vann sammen med disse russerne, og gudene vet da hvilke verdensproblemer vi da ikke kunne ha klart å løse.  Men ingen russere kom!  De satt kanskje hjemme i hyttene sine og nøt panorama-utsikten ned til flyplassen og militærleiren på Bardufoss og kikket på stjernene med stjernekikkert?  Jeg har jo selv sånn stjernekikkert oppe i penthouse’n som jeg pleier å kikke på dam……ehh stjernene med, og det kan godt være at det er det russerne driver med når de ikke ble med på Akebrettet, nyter utsikten og kikker på stjernene:)  Men likevel, fytterakkern for noen store gigantiske kakser som vi skulle spise dessert med.  Det formelig duftet og stinket penger og gryn da de store kaksene trampet inn på penthouse’n for å innta dessert, og som seg hør og bør ta noen glass bobler til velkomstdrikk.  Og det var selvsagt dyre bobler som måtte serveres til de store kaksene.  Hva slags dessert serverer man så til sånne store kakser som det lukter penger av.  Det må selvsagt bli minipavlova.  Og hvis du også vil lage minipavlova selv, finner du oppskrift og fremgangsmåte her:  https://allansverden.blogg.no/slik-lager-du-mini-pavlova.html

De store kaksene ble mette og kunne så fortsette på sin ferd til skikafeen for å gjøre seg berus…….ehhh enda mer glade og lykkeligere.  Og vi slo følge som seg hør og bør da det føltes veldig naturlig å joine de store kaksene.  Så ble det fest og moro på skikafeen, og er vi ikke ferdige å feste så er vi vel der ennå vil jeg tro, skjønt Akebrettet gikk av stabelen i mars faktisk, mange blåmandager siden, så den festen den er nok ferdig den, for denne gang.  Ja, det må sies at det ble litt av en oppvask etter å ha vært vertshytte for Akebrettet, bokstavelig talt, med middagsfat og dessertskåler og forrett-tallerkener og boblebglass og hva mere måtte være.  Og mere var det.  Heldigvis hadde vi robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro som igjen gjorde gulvet skinnende rent og pent og flott, og jeg kan jo nevne det nok en gang, i tilfelle noen ikke har fått det med seg, at hvis du bruker rabattkoden AK15 inne på Neatsvor-butikken, får du nå 15% rabatt på denne testvinneren av en robotstøvsuger.  Ja, Neatsvor X600 Pro er testvinner både her og der, hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2

Ha en fin dag!  Takk for at du er innom og leser bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om livet i Penthouse Månetoppen 38d:  https://allansverden.no/page-9/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

 

6 kommentarer
    1. Hørtes ut som en fortreffelig kveld, imellom alle reklamepausene 😀 He-he. Kjører dere selv på akebrett til siste stoppet da? Når dere har servert ferdig…eller?

    2. Prominent og flott dette som seg hør og bør. Det gleder sikkert den o store at jeg serverte min litt oppgraderte versjon av bruschetta sapmi her i Drømmehuset her om dagen, og at foccaciaen din skal prøves ut på lunsjen til Rødt på selveste 1. mai.

      1. Så gøy at du lot deg inspirere av min bruschetta sapmi, og med oppgradert versjon så ble den sikkert enda bedre:) Det blir nok stor stas for alle de røde proletarene å spise sånn foccaccia som også kakser har spist. Jeg håper de spiser seg så mette og gode at de blir litt trøtte og ikke gidder å kjøre i gang noe væpnet revolusjon 1. mai. Jeg satser på det og venter med å gjemme unna alt mitt borgerlige gods:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg