Slik lager du bruschetta sapmi:)

Reklame | Iviskin, Neatsvor og Nordiska Galleriet

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.

I dag skal dere få et tips til en svinaktig god liten matrett i allansverden.  Nei, det er ikke skinkestek, men derimot noe annet svinaktig godt.  Bruschetta!!!  Det høres vel kanskje litt italiensk ut, og det er nettopp det det er, italiensk.  Men bruschetta er ikke etternavnet til høyrebacken på det italienske fotballandslaget, men det er derimot en matrett.  Bruschetta er så enkelt som stekte biter av brød med oliven.  Fra gammelt var det en måte å bruke opp gammelt brød på, sånn skikkelig fattigmannskost med andre ord, men min bruschetta er så langt derifra noe fattigmannskost.  Det skulle tatt seg ut det om den o store prominente toppbloggeren og skjønnhetsbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no skulle begynne å blogge om fattigmannskost, og det skal jeg selvsagt ikke gjøre.  Jeg skal gjøre litt mer ut av bruschettaen, gjør den litt mer eksklusiv, sprite den opp litt opp, som seg hør og bør en toppblogger, etter inspirasjon fra oppskrift på matprat.no.  Så da blir det bruschetta sapmi!!!!  Spennende?  Ja, selvsagt høres det spennende ut.  Følg med så skal jeg vise deg hvordan du lager bruschetta sapmi.

Jeg starter med å lage selve bruschettaene.  Bruker pariserloff som jeg skjærer i skiver, men her kan man egentlig bruke det meste av brød.  Smører olivenolje på pariserloff-skivene og steker dem på begge sider i stekepanna.

Legger så de ferdigstekte brødene på litt tørkepapir noen minutter for avkjøling og godgjøring der olivenoljen trekker inn i brødene.

 

Og mens de ligger der gjør jeg klart det som skal være oppå bruschettaene.  Og det er kremost, stekt reinskav og tyttebærsyltetøy, bruschetta sapmi altså!!

Jeg steiker reinskav og har på bittelittegranne krydder – kanel og kardemomme.

Når reinskaven er stekt, er jeg klar for å gjøre ferdig bruschetta sapmi.

Jeg starter med å smøre kremost med urter på bruschettaene.

Oppå der skal vi ha reinskav……

og jeg avslutter med litt tyttebærsyltetøy på toppen….

Bruschetta sapmi er kjempegodt.  Nydelige smaker.  Perfekt som liten luksus-frokost eller kanskje forrett til hva det måtte være, og også perfekt liten kanape til den som skal gå på rød løper og drikke champagne og ha kanape til.  Bon appetit!

Ha en fin dag!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk!  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden: https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Fantastisk april-tilbud!  Få fantastisk april-tilbud på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Og la denne testvinneren både her og der holde gulvet i boligen din støvfritt og rent og pent.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

For alle herremenn som har lyst til å gi kona, samboeren, kjæresten, elskerinna eller elskerinnene en fin gave, er en Iviskin IPL G3 den perfekte gaven.  Jeg vet!  Bloggerfruen ble kjempefornøyd da hun fikk sin Iviskin.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Smeg Kaffebrygger Svart er en moderne brygger som ser ut som den klassiske retroserien med 50-tallsstil fra Smeg. Kaffebryggeren er ikke bare vakker å se på, men tilbyr også den nyeste teknologien som lar deg slappe av og nyte en velsmakende kopp kaffe i de travleste øyeblikkene. Takket være de fire alternativene kan du enkelt velge mellom å brygge en eller flere kopper avhengig av situasjonen. Glasskannen kan holde opptil 10 kopper som kan holdes varme i opptil 20 minutter. Smeg Kaffebrygger Svart er laget av rustfritt stål og er utstyrt med en vanntank som rommer 1,4 liter. Den er utstyrt med en aromainnstillingsknapp, fra intens til delikat, og et LED-digitalt display og klokke. I tillegg har den en tidtaker med automatisk startfunksjon for å stille inn tiden slik at maskinen slås på automatisk, med utmerkede resultater for alle krav. Smeg Kaffemaskin er tilgjengelig i syv forskjellige farger.
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg