Hvordan feirer en blogger nyttårsaften?

NOCCO – No Carbs Company//Better Bodies//Smartshake//Better Bodies

Så er vi i gang med nytt år, 2022. Kalkunen er spist opp, rakettene er avfyrt og nyttårstalen er gjennomført, og så langt har alt bare gått fint i det nye året.  Litt trist dag i dag, ettersom vi nå forlater månetoppen og Målselv Fjellandsby, etter kjempefin nyttårshelg her oppe, for å reise hjem og og finne tilbake til hverdagen med jobb og slikt.

Men før vi reiser hjem, tenkte jeg at jeg ville dele med dere hvordan en blogger feirer nyttår.  Det er vel ikke sikkert at så mange av dere vanlige mennesker vet så mye om dette, altså hvordan vi bloggere feirer nyttårsaften, så tenkte jeg ville gi dere et lite innblikk i en bloggers nyttårsaften.  Klikk bare på “Happy New Year” med Abba, og scroll deg nedover og sjekk ut hvordan en blogger, som har vært nr. 10 på topplista til blogg.no, feirer inngangen til et nytt år.  Det er nytt år, nye muligheter og ny blogg-innlegg!

Felix Askeladden er tidlig oppe og tar en kikk på forholdene i Toppskaret.  Han kommer opp i senga, legger seg oppå hodet mitt og forteller meg at det er fine forhold i skibakken, med noen lange høye mjau.  Jeg skjønner ingenting, og må opp selv for å ta en titt ut på Toppskaret.  Det er en kjempefin dag ute – blir tur opp i bakken i dag.

Men først må bloggeren ha frokost – sylterullen er strategisk plassert nærmest bloggeren sin plass rundt frokostbordet, og det passer bra at det er kort avstand til godsakene!

Klar himmel og fantastisk lys og utsikt mot fjellene.  Ligger an til å bli en fantastisk nyttårsaften.

Kjempefine forhold i skibakken i dag.  Jeg så forresten en annen voksen mann med dope-jakke i bakken i dag.  Det kan bare bety en av to ting, enten at denne mannen har kjøpt jakken av egen fri vilje, eller så har han lest på bloggen min at jeg har fått meg slik dope-jakke og latt seg påvirke av min influenser-kraft til å skaffe seg slik jakke selv:)  Jeg heller mot å tro at dette skyldes min influenser-kraft!!!

Jule-kakao i skikafeen – denne kakaoen er såpass “instagram-vennlig” laget til, toppet med krem og pyntet med pepperkake, så jeg måtte ha en slik så jeg kunne ta bilde av og legge ut på bloggen:)

Afterski – julebrus på altanen:)

Kalkunen klargjøres.

Etter at kalkunen har tilbrakt noen timer i ovnen, er det klart for nyttårsmiddag.  Kalkunen nytes med tilbehør, herunder fløtegratinerte poteter, men også waldorfsalat selvsagt.

Nyttårstale – en blogger som har vært inne på topp 10 på topplista til blogg.no kan fort bli så høy på seg selv at han ikke bare holder nyttårstale på bloggen sin, men han kan også komme til å holde nyttårstale for resten av familien under nyttårsmiddagen:)

Flere skal holde tale.  Nå er det kongen sin tur.  Det er en veldig fin og høytidelig tale.  Vi koser oss med multekrem og jønbrød.

Mens vi venter på det nye året, nytes sørlandschips, med champagnesmak selvsagt!  Ikke så veldig god på smak egentlig dette potetgullet, men det følger med stjernedryss, og så er dette et veldig “instagram-vennlig” potetgull, som passer aldeles perfekt inn i et blogg-innlegg om hvordan en blogger feirer nyttårsaften:)

Klart for karaoke. Allan synger selvsagt “Happy New Year” med Abba, siden det er nyttårsaften.  Og han synes det høres bra ut – det gjøres med innlevelse og vakker røst.  Konemor og venninne synger “Heaven” med Bryan Adams.  Jeg synes det er en fin sang, men den sangen blir aldri den samme etter denne nyttårsaften.  Når jeg hører “Heaven”, vil jeg alltid ha bilde i hodet av konemor og venninne som står og roper i mikrofonen og radbrekker denne vakre balladen!

Det nærmer seg midnatt.  Bloggeren er ute og fyrer opp et stjerneskudd og viser frem den fine nyttårs-hårklipa:)

Det er midnatt.  Vi går over til et nytt år, 2022.  Det smeller oppe på månetoppen!!!

Nydelig utsikt fra Månetoppen ned mot Bardufoss by.  Vi ser flere raketter bli fyrt opp der nede i byen.

Litt fyrverkeri sett fra altanen på Penthouse Månetoppen 38D

Når bloggeren har fått opptil fire håkliper eller hårbøyler oppå hodet samtidig, og virker å være tilfreds med det, er det på tide å avslutte nyttårsfesten.  Alle gode ting må ha en ende, også nyttårsaften for en blogger.  Ha et fortsatt godt nytt år!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg