Lys imot mørketida på Månetoppen

Reklame | Vero Moda, Nelly, Blivakker, Iviskin og Neatsvor

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.

Så er det mandag, og vi er tilbake til hverdagen igjen etter flott helg oppe på Månetoppen i Målselv Fjellandsby.  Det begynner å bli mørkt ute nå.  Ja, vi er jo nå inne i den tiden av året da solsenteret ikke kommer over horisonten ved middag. Det er dette vi kaller mørketid. Det blir stadig mørkere fremover, og nå fra slutten av november til januar blir sola helt borte her oppe i nord. Jeg liker mørketida.  Konfucius skal ha sagt at det er bedre å tenne et lys enn å forbanne mørket.  Det hjelper å søke etter sjarmen ved mørketida, gjøre mørket til ens venn, for mørketida kommer hvert eneste år for oss som har valgt å bosette oss opp i dette kalde og mørke isødet her vi bor.  Men selv om det er mørketid, er mørket ofte lysere enn man tror, og vi opplever ofte fantastiske himler og et magisk lys.  Kjempefint og idyllisk på Månetoppen og i Målselv Fjellandsby i mørketida:)

 

For mange er dog mørketid en tung tid, og det er klart at mørket forbindes ofte med noe negativt.  En av de tidlige historikerne i renessansen, Francesco Petrarca, så for seg to perioder i historien, antikken (gresk og romersk kultur) og ”den mørke tid”.  Så på midten av 1400-tallet var det en utbredt oppfatning at historien var kommet ut av ”den mørke tid” og inn i den moderne tid.  Derfor beskrev man tiden mellom sin egen tid og antikken som den «tiden i mellom», derav ”middelalderen”. Middelalderen var altså den mørke tid, ikke så “bra” som periodene før og etter.

Men jeg tror nå at mørket kan også være bra.  Mørk sjokolade er jo sunnere en lys sjokolade.  Det finnes vel bra ting som skjedde i den mørke middelalderen også. Det ble brygget mye øl i det gamle norske middelaldersamfunnet, ja, det var faktisk pålagt ved lov at det skulle brygges øl rundt på gårdene til jul (krf hadde åpenbart ikke justisministeren på denne tiden). Og så har man alltid noe å glede seg til i mørketida. Middelaldermenneskene gledet seg sikkert til den moderne tid med opplysningstid, industrialisering og etterhvert internett, facebook og ikke minst blogging.  Vi gleder oss til advent og jul, Picasso gleder seg til å få bjeffe vilt og uhemmet på nissen når han kommer.  Vi gleder oss til sola kommer tilbake.  Det er fint å kunne ha noe å se frem til.  Nå gleder jeg meg til å starte en ny flott dag, selv om det er mørkt ute.  Vi høres i morgen.  Da er det blitt enda mørkere, men vi står han av:)

Ha en fin dag alle sammen!  Hyggelig at du besøker bloggen min:)  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om livet i Penthouse Månetoppen 38d:  https://allansverden.no/page-9/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro er den perfekte julegaven til den som ikke gidder å vaske og gjøre rent i huset!  Kjenner du en slik latsabb, blir vedkommende helt sikkert glad om vedkommende får en Neatsvor X600 Pro i julegave.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro. Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Er hårfjernen Iviskin IPL G3 den perfekte julegaven til henne?  Ja, det er den så utvilsomt, for nå har alle ektemenn og herremenn gått fullstendig amok inne på Iviskin-butikken for å sikre seg den perfekte julegaven til kona, samboeren eller elskerinnene, og det begynner å bli tomt på lageret, tror jeg.  Vær rask og kjøp den perfekte julegaven til henne, en Iviskin IPL G3 altså.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Festklær til henne fra Vero Moda:

Rød kjole:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783913

Blå klole:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783917

Lekker svart topp:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783921

Festkjole:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783922

Jakke i kunstpels:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783924

Kort kjole bright white:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783927

Høy midje langt skjørt:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783930

Festkjole silver colour:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783934

Lang kjole hot pink:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783936

Topp silver colour:  https://vero-moda-no.mtpc.se/3783939

Fine sneakers fra Nelly:

New Balance 530:  https://nelly-no.mtpc.se/3767492

Adidas Originals Superstar XLG:  https://nelly-no.mtpc.se/3767495

Michael Kors Theo Trainer:  https://nelly-no.mtpc.se/3767497

Asics Japan S ST:  https://nelly-no.mtpc.se/3767498

Pavement Villa:  https://nelly-no.mtpc.se/3767499

Hårprodukter fra Blivakker:

Redken All Soft Shampoo 500 ml:  https://blivakker.mtpc.se/3749576

Redken Extreme Shampoo 500 ml:  https://blivakker.mtpc.se/3749577

Redken Volume Injection Shampoo 300 ml:  https://blivakker.mtpc.se/3749579

Redken Scalp Relief Dandruff Control Shampoo 250 ml:  https://blivakker.mtpc.se/3749582

Redken Colour Extend Magnetics Shampoo 500 ml:  https://blivakker.mtpc.se/3749588

Adventskalendere fra Blivakker:

Blivakker Beauty calendar:  https://blivakker.mtpc.se/3744836

Lancome calendar 2023:  https://blivakker.mtpc.se/3744840

Essie advent calendar:  https://blivakker.mtpc.se/3744841

Durance calendar 2023:  https://blivakker.mtpc.se/3744846

Biotherm advent calender:  https://blivakker.mtpc.se/3744850

Babor advent calendar:  https://blivakker.mtpc.se/3744854

Makeup revolution advent calender:  https://blivakker.mtpc.se/3744856

Clinique advent calendar:  https://blivakker.mtpc.se/3744858

Beauty Mall advent calender:  https://blivakker.mtpc.se/3744864

English Tea shop advent calender:  https://blivakker.mtpc.se/3744867

6 kommentarer
   1. Tusen takk for hyggelig hilsen! Jeg er litt ny med blogging, men er jo gøy, og så var det jo artig å få opprykk fra minibloggen til dere på hovedplattformen. Jeg var forresten på besøk på bloggen din. Det var spennende og du er jammen flink å skrive:) Prøver å gjøre meg litt kjent med det nye her på blogg.no – og så må jeg jo prøve å skrible ned mitt første innlegg som kommer i morgen:) Vi høres:)

    1. Så hyggelig å høre! – Takker så mye 😀
     – Det er veldig lett å bli kjent med folk her inne, og da mener jeg ikke bare sånn typisk nettvenn-greie. En bånder faktisk genuint med de en blir kjent med.. – For det er jo ikke alle som har behov for å gjøre noe sosialt ut av dette her, men for meg har det å knytte bekjentskaper gjort mye for det å trives med det en gjør..
     Jeg tror du vil gjøre det riktig så bra her inne! Ikke bare er bloggen generelt av upåklagelig kvalitet, men det er fremdeles en underrepresentasjon av menn her inne, så.. 🙂

  1. Hæ?? 😮 Hvorfor i himmelens navn kommer det som åpenbart er vårt første møte i 2021 opp i kommentarfeltet til dette innlegget?? 😮 Først gikk jeg ut i fra at jeg måtte ha bommet på ett eller annet slik at jeg ble tatt til begynnelsen av bloggen, men da det gjentok seg ved annen gangs forsøk på å klikke inn på dette siste innlegget, samt at jeg ser det er en korrekt plassert kommentar under vår 2021 -dialog. Her er jeg altså m.a.o temmelig sikker på at det må være noe galt fore som slettes ikke er riktig *hehe*.. 😀 😛 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg