Ops! I did it again!!

Reklame | Iviskin, Neatsvor og Nordiska Galleriet

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.

Ops!  I dit it again!!  Fullførte nok et Reistadløp altså, i går.  Det ble en kjempefin tur over fjellet fra Setermoen til Bardufoss i nydelig vær.  Stille før stormen i går, på artillerisletta på Setermoen…..

I år meldt jeg meg på turklassen uten tidtaking på Reistadløpet, og det er kanskje like greit at tida mi ikke ble registrert, all den tid jeg brukte fire timer på å kreke legemet de 35 kilometerne over fjellet til Bardufoss.  Det er litt mer enn de aller beste, for å si det mildt, men dette toppbloggerlegemet er dessverre ikke så topptrent som et toppbloggerlegeme egentlig burde være, men det går det jo an å gjøre noe med, til neste år kanskje, hvis jeg gidder å bli litt mer topptrent.  Det gjenstår å se.  

Det er å komme seg opp til toppen av Orta som er den store bøygen på Reistadløpet.  Det starter sånn greit med litt opp og ned og bortover og sånn, men så når man kommer i enden av Stormyra eller Fossmyra eller hva den nå heter, så begynner helvetet, oppover til Orta.  

Det er bratt, kilometer på kilometer, er vel 5-6-7 kilometer rett oppover, og det tar på et toppbloggerlegeme, og det sånn til de grader også……

Når man er på toppen av Orta er man på løypas høyeste punkt, og man er også ganske så skjelven både her og der, og da er det deilig at det nå går en del nedover mot Kampenhytta.  Så går det litt bortover og nedover og oppover videre.  Langt der borte kan man også skimte Målselv Fjellandsby, og da kan man jo lure på hvorfor man heller ikke sitter der oppe på altanen i Penthouse Månetoppen 38d med kikkerten og speider på skiløperne som sliter seg rundt omkring i fjellene fra Setermoen til Bardufoss, mens man tar seg et glass prosecco og en ost og en spekepølse og noen greske oliven.  Men det kan jo også være greit å gå litt utenfor komfortsonen en gang i blant, og man kjenner at man lever litt når man kreker seg avgårde der oppe i fjellene i retning Bardufoss.

Det er et par tunge stigninger etter at man har passert Kampenhytta, opp til Øverlitjønna og Sundlifjellet, men man har tross alt allerede besteget Orta, så disse stigningene blir egentlig bare et par pinglebakker i forhold til det man allerede har vært gjennom….og så når det er 4 kilometer igjen av løpet, begynner egentlig nedkjøringene mot målområdet.  Det går nedover, fort, og jeg kjenner at jeg får nesten litt fornyet energi, i den grad det i det hele tatt kan finnes noe energi igjen i bloggerkroppen. Mye er det ikke, men til mål kommer jeg!!!  

Det tok fire timer.  Johan Hoel vant hele greia.  Han gikk den lengste løypa, 50 kilometer, og brukte litt over to timer.  Jeg sliter litt med å skjønne hvordan det er fysisk mulig å gå så fort.  Han gikk dessuten på blanke ski, altså uten festesmurning, og staket da altså i praksis hele veien, kanskje med et par fiskebein et par steder.  Det er bare en ting å si!  Fytterakkern altså!  Imponerende!!!  

Men egentlig også imponerende av oss mosjonister som ikke er så godt trent som plutselig finner på at vi skal gå på ski fire timer pluss minus.  Det er tøft gjort å gjennomføre Reistadløpet, kred til oss alle!!!

Etter målplassering fikk jeg deltakermedalje, og jeg vandret stiv og støl og vel så det mot bloggerfruen som stod klar med servicebilen.  Og den fikk fraktet legemet hele veien hjem til bloggervillaen.  Flott medalje forresten.

Deilig med en dusj etter løpet.  På med morrakåpa og medalje:)

I morgen fortsetter denne langløpcupen med “Summit 2 Senja”, skirennet fra Bardufoss til Finnsnes.  Jeg stiller ikke til start!!  Jeg tenker jeg ser det hele på tv:)

Ha en fin dag alle sammen:)  Hyggelig at du besøker bloggen min.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om trening og sånt som jeg i altfor liten grad driver med til daglig:  https://allansverden.no/page-32/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Sliter du med uønsket hårvekst?  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Hvordan få ren og pen bolig?  Skaff deg robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Den fikser mens du kan sitte i godstolen og slappe av.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Smeg Cooker Dolce & Gabbana:  https://nordiska-galleriet-no.mtpc.se/3746212

Smeg Kjøkkenmaskin Dolce & Gabbana er en del av det siste samarbeidet mellom Smeg og Dolce & Gabbana. Det er en prisbelønt kjøkkenassistent som inngår i den populære retroserien med 50-tallsstil fra Smeg og er laget av støpt aluminium, men med et ergonomisk design. Den polerte bollen i 4,8 liter rustfritt stål dekker de fleste bruksområder og er utstyrt med et håndtak som forenkler plassering og fjerning. Smeg Kjøkkenmaskin Dolce & Gabbana har ti hastigheter, en planetarisk miksefunksjon og sikkerhetsstopp som utløses når motorarmen heves eller ved overbelastning. Den har en innebygd kabelsnelle og gummiføtter som gjør at maskinen står stødig.Sicily is my Love er en fargerik samling basert på retroserien i 50-tallsstil og dekorert med mønstre og motiver inspirert av Sicilia, samt kysten og landskapet i Sør-Italia. Gylne sitroner, sitrusfrukter, fikenkaktus og knallrøde kirsebær innrammet i trekantede motiver, såkalte crocchi, er bare noen av dekorasjonene som er utviklet sammen med sicilianske kunstnere. Smeg Kjøkkenmaskin Dolce & Gabbana har 5 års garanti.  Effekt: 800 W.  Standard tilbehør:  Trådvisp av rustfritt stål, flat mikser av aluminium, deigkrok av aluminium, plastlokk til bolle.
5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg