Svigermors risboller

Har du lyst å lage noe skikkelig godt?  Da skal jeg dele med dere en oppskrift på noe godt.  Det er noe skikkelig godt.  Det er svigermors risboller.  Bloggerfruen har nemlig fått oppskriften fra sin mor, og jeg har fått bloggerfruen til å lage risboller, slik at jeg kan ta bilder og blogge om risbollene og smake, og dermed unngå å grise til bloggerfingrene mine når det tross alt er litt “gris” å lage risboller.  Slik lager du svigermors risboller!

Du trenger 150 gram delfia-fett, 100 gram smør, 100 gram dronningsjokolade, 100 gram melkesjokolade, 2 egg, 2 desiliter sukker, 3 spiseskjeer sterk kaffe, 120 gram puffet ris og litt maldonsalt hvis ønskelig.

Start med å vispe eggedosis av egg og sukker.  Pisk veldig godt.  

Smelt så delfia-fett og smør på medium varme.  Fjern kjelen fra plata og tilsett sjokoladen.  Rør til alt er smeltet sammen.  Rør deretter kaffe og maldonsalt i sjokoladeblandingen. 

Avkjøl blandingen til romtemperatur.  Rør sjokoladeblanding og puffet ris i eggedosisen.  Rør med slikkepott. 

Ta risblandingen opp muffinsformer med en skje.  La det hele stå og kaldt en stund, og så kan du nyte deilige risboller.  

Risboller er skikkelig snadder!  Anbefales! 

Ha en fin dag!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden.blogg.no:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt på blogg og andre sosiale medier?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Den o store prominente toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg