Bobilen Bob setter kurs for Lyngen!!!

Reklame | Iviskin og Neatsvor

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp Neatsvor her og Iviskin der.  Du kan lese mer om Neatsvor X600 Pro både her og der.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Vil du vite mer om Iviskin IPLG3 kan du klikke 3 her eller der.  Iviskin IPL G3 er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.

I dag skal jeg gi dere tips om et veldig fint man kan besøke, for eksempel med bobil.  Vi dro hit med bobilen Bob en gang, og vi hadde en flott tur hit hvor mange andre også drar, herunder også svært prominente mennesker foruten om meg selv, og det kan du lese mer om her.  Ja, det er mange som har lyst til å besøke dette flotte stedet langt nord, og det er fullt forståelig, for stedets vakre fjell og natur må bare oppleves!  Jeg tenker på Lyngen! Lyngen er kjent for Lyngsalpene, sin vakre natur, og sikkert også for andre ting.  Kom og bli med da vel!  Bobilen Bob står klar!  Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen sitter klar bak rattet, klar for å ta dere alle med på en liten bloggtur til Lyngen.  Here we go! 

Vi forlater bloggervillaen i Bardu og kjører nordover ca. 15 mil, passerer Bardufoss, Nordkjosbotn, og så vet Oteren og Hotel Lyngskroa svinger vi av E6 og følger fylkesvei 868 inn mot Lyngseidet.  Kommer man fra Tromsø kan man også komme til Lyngen ved å svinge inn mot Breivikeidet idet man kommer til Ramfjorden, og så ta ferga fra Breivikeidet over til Svensby, og når man ankommer Svensby, så er man plutselig i Lyngen ja.  Om ikke alle veier før til Lyngen, så er det også et tredje alternativ for å komme til Lyngen.  Man kan ta ferge fra Olderdalen, noen mil nord for Skibotn, og så til Lyngseidet.

Visste dere forresten at Lyngen har sin egen julenisse?  Gollis heter han og står i et skogsområde rett utenfor sentrum, men han er lettest å få øye på hvis man går ut på fergekaia og speider etter en nisse.  Gollis er 9 meter høy, lagd i plast, og er kåret til Norges styggeste turistattraksjon av VG for noen år siden.  Det er ikke pent å si at Gollis er stygg.  Han er kanskje en litt rar nisse, men det finnes masse forskjellige og rare nisser, og det kan du lese mer om her.

Lyngen er et eldorado for den som liker å ferdes i fjellet sommer som vinter.  Sjekk nettsidene til Visit Lyngenfjord for mer info. om turer i Lyngenområdet.

Det er to turer jeg virkelig vil anbefale for den som besøker Lyngen, og det er begge fine turer som kan passe for hele familien som sådan.  Lyngentrappa er flott – sherpatrapp som starter i sentrum på Lyngseidet og svinger seg oppover fjellet med en fantastisk utsikt ned mot Lyngseidet og Lyngenfjorden.  Klikk her hvis du vil lese blogginnlegget mitt om Lyngentrappa.

Og den andre turen jeg vil anbefale for alle er en tur for å se noe av det mest spektakulære dere noen gang kommer til å se, Blåisvannet, verdens blåeste vann!  Et besøk til Blåisvannet bør stå på bucketlista til alle og enhver.  Klikk her hvis du vil lese blogginnlegget mitt om Blåisvannet.

Mat må man jo ha når man er ute på tur med bobilen Bob.  Tid for å fyre opp grillen.  

Og drikke må man jo han til maten.  Visste dere forresten at Lyngsværingene lager sin egen whiskey på verdens nordligste destilleri på Årøybukt i Lyngen?  Nå vet dere det i alle fall – Aurora Spirit🙂

Og rett nedenfor destilleriet i Arøybukt kan man overnatte i en Aurora Fjord Cabin.  Flotte hytter helt nede vet havet!  Vi var innom på besøk hos andre prominente folk som bodde på en slik hytte under vårt Lyngen-besøk:)

Det går mot kveld, også i Lyngen.  Picasso Kristensen er ute og kikker litt på det blikkstille havet før han begynner å bli trøtt og vil legge seg:)

Lyngen er et flott reisemål, gjerne med bobil – et vakkert lite stykke Norge:)

Ha en fin dag:)  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Les flere blogginnlegg om turer med Bobilen Bob: https://allansverden.no/page-7/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen kan treffes både her og der: https://allansverden.no/page-38/

Gjør et februar-kupp!  Supertilbud på den beste hårfjerneren på markedet!!!  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro er den perfekte dingsen til den som ikke gidder å vaske og gjøre rent i huset!  Kjenner du en slik latsabb, eller er du en latsabb selv, er det helt perfekt å gi latsabben, eller deg selv, en Neatsvor X600 Pro i februar-gave.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se Neatsvor X600 Pro in action. Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

 

2 kommentarer
  1. Så flott at du promoterer Lyngen, Allan! Dette er virkelig en liten naturlperle som fortjener støtte av toppbloggeren som har vært nummer 2 på blogg.no. Kanskje din flotte omtale fører til at det kommer flere turister til Lyngen, og at Lyngenfestivalen kan få en renessanse. I så fall håper jeg de inviterer Black Sabbath, Duran Duran eller prins William. Men på søndag tenker jeg de alle er på Villa Park, for å hjelpe Aston Villa med å beseire Manchester United.😃

   1. Flotte i Lyngen:) Og de er sikkert stolte der oppe når de blir promotert på bloggen til den o store himself, i egen høye person:) La ikke merke til kommentaren din før nå, men hvis jeg ikke husker helt feil så lyktes ikke Aston Villa helt med å beseire Manchester United, selv ikke med støtte fra hvem nå hadde der på tribunen. De hadde vel aldri trodd de kunne stanse the great Scott McTominay!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg