Kom og bli med på housetour i hybelleiligheta i bloggervillaen!!!

Reklame | Iviskin og Neatsvor

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 her eller der.

Det er gøy med housetour.  Jeg har sett at mange bloggere tar med seg bloggleserne sine på en housetour, altså lager et blogginnlegg med masse bilder der de viser frem huset de bor i.  Og siden jeg jo er en o stor prominent toppblogger og fremtidig bloggkonge, som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no, og vunnet priser i Gryxen Awards både i 2021 og 2022, så er det vel helt på sin plass at også jeg skal ta med dere mine kjære blogglesere på en liten housetour, nok en gang.  Ja, for jeg har jo tatt dere med på housetour allerede kjære blogglesere, hvis dere husker, og det er jo ikke sikkert dere gjør hvis dere bare klikker dere inn på alt fjaset mitt, og ikke leser alt fjaset nøye slik at dere kan huske alt mølet dere har lest.  Forresten kan det være lurt å lese høyt, for da husker man gjerne bedre enn om man bare leser stille for seg selv.  Så da vet dere det!  Og da husker kanskje noen at jeg allerede har tatt dere med på housetour til Penthouse Månetoppen 38d, og på bobiltour, og i dag er turen kommet til selveste bloggervillaen.  Men bloggervillaen er selvsagt kjempesvær, som seg hør og bør en bloggervilla, så i dag blir det housetour fra deler av kjelleren i bloggervillaen, den delen av kjelleren som det faktisk er mulig å leie og bo i!!!  Tenk på det!!!!  Det er altså mulig å leie deler av kjelleren i bloggervillaen og kunne bo i bloggervillaen der også den o store prominente toppbloggeren bor, til en blodpris selvsagt, men likevel!  Er ikke det helt aldeles fantastisk?  Jo, det er selvsagt helt fantastisk!  Klikk her hvis du vil vite mer om utleie av hybelleilighet i bloggervillaen.

Men så var det selve housetour’en.  Så flott at dere er klar til å bli med.  Let’s go!

Ja, og vi får starte med inngangsdøra.  Den er rett frem der på bildet.  Og inngangsdøra er faktisk også utgangsdøra, og hvis man går ut, så kommer man ut av selve bloggervillaen, og hvis man skulle leie denne hybelleiligheta i bloggervillaen, så er dette inngangsdøra, for da har man egen inngang, som seg hør og bør.

Fortsetter man derimot innover motsatt vei enn utgangsdøra og inngangsdøra kommer man inn på et rom der man kan sove.  Vi kaller det gjerne et soverom.  Det følger med skapplass der bak til høyre.

Hvis vi nå fortsetter videre ut av soverommet, kommer vi til en gang.  Hvis vi nå tar inn til høyre nærmest fotografen, så kommer vi inn på treningsrom.

Masse flotte treningsapparater man kan benytte.  Man kan også henge ting til tørk på treningsapparatene:)

Går vi inn til høyre helt der nærmest fotografen, kommer vi inn på kjøkkenet.

Og dette er et tekjøkken, men fungerer helt fint for å lage det meste:)

Vi går ut av kjøkkenet og er tilbake i gangen som er blitt en fryktelig laaang gang når jeg tar bilder med vidvinkel-effekt for å vise at ting er  skikkelig stort og fint og laaaangt.

Følger vi gangen rett frem kommer vi inn på badet skråstrek toalettet.  Ja, jeg ser det er litt skittent der på gulvet i steamdusjen, og det skal jeg umiddelbart gjøre bloggerfruen oppmerksom på slik at hun kan fikse dette, og det vil nok være vasket og rent og pent og perfekt til den som eventuelt vil leie hybelleiligheta.

Infrarød badstu!

Vask og speil.  Glemte visst å ta bilde av selve dassen, men den er her den også et sted.

Hvis vi nå kommer ut av badet, som er i enden av gangen, kan vi da svinge inn til høyre fra der fotografen står, og vi kommer da inn i kjellerstua.

Sofa, lenestol, bord, tv og masse rart i kjellerstua:)  Og har du lyst til å se hva som mer skjuler seg i kjellerstua, kan du for eksempel klikke her.           

Men mere var ikke faktisk!  Dett var dett!  I alle fall for denne gang.  Kanskje blir det house tour fra resten av bloggervillaen en annen dag, eller kanskje fra lekehytta i hagen.  Men det blir eventuelt en annen dag.  I dag er i dag, og en annen dag er en annen dag.

Ha i alle fall en fin dag!  Hyggelig at du besøker bloggen min:)  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Les mer om ting og tang og hus og slikt som toppbloggeren leier ut:  https://allansverden.no/page-5/

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg