Min aller fineste påskepynt!!!

Reklame | Blivakker, Lindex, Tanrevel, Elskling.no, Sephora, Babyshop, Nelly og Nordic Nest

Det er påske, og det er det som det skal handle om i allansverden i dag, påske altså.  Jeg skal rangere påskepynt.  Ja, noe må man jo ha å blogge om når det er påske og man har blogget om det meste annet, så da går vi løs på påskepynten.  Vi har så mye fin påskepynt at jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang med å rangere alt sammen.  Så da er det bare en ting å gjøre!  Og det er å komme i gang.  Her er topp 10 over min fineste påskepynt.

10. plass:  Herr og fru kylling

Herr og fru kylling er inne på topp 10 såvidt det holder.  Dette er flotte påskekyllinger, og når disse bare havner på 10. plass kan man bare spekulere i hvilken fantastisk fin påskepynt vi har i vente videre på topplista.  Jeg ser at herr kylling har med seg paraply.  Den håper jeg vi ikke trenger i påsken.

9. plass:  Malte påskeegg

Fantastisk fine påskeegg.  Det må være en dyktig kunstner som står bak disse fine dekorerte eggene.  Vi kan vel bare spekulere i hvem det kan være.  Det er ikke Munch, van Gogh, Adolph Tidemand eller Picasso.  Det er en annen!

8. plass:  Hane

Litt tom i blikket den derre hanen, men det holder til en 8. plass!!!

7. plass:  Pyntet påsketre

Kan man si noe morsomt om et pyntet påsketre?  Jeg vet ikke.  Jeg kommer i alle fall ikke på noe.  Kanskje jeg kommer på noe morsomt en annen gang.  Jeg kommer sikkert til å prøve!!!

6. plass:  Ungdommelig påskekylling

Ungdommelig påskekylling havner på 6. plass.  Kul kylling med attitude og capsen snudd bak fram, nesten like kul og ungdommelig som den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen himself i egen høye person, altså han toppbloggeren som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no og som liker å fortelle hvor stor og prominent han er.  Men nå begynner det kanskje å bli nok snart, skjønt det har det helt sikkert vært for leeeenge siden!!!!

5. plass:  Påskehatt til egg

Og det er bare å presisere at denne påskehatten er beregnet til eggene, ikke for å ha oppå andre hoder:)

4. plass:  Blikkhane

Jeg har visst ikke bare blikkskilt.  Jeg har også en blikkhane.  Det kan virke som om jeg liker ting av blikk.  Bloggerfruen er forresten ikke av blikk.  Blikkhanen kommer på 4. plass.

3. plass:  Hjemmestrikkede påskekyllinger

To flotte påskekyllinger.  Fant ikke på noe morsomt å si om dem egentlig, og takk og pris for det, for nå begynner jeg selv å bli litt sliten av å prøve å finne på noe fjas å skrive som skal legge opp til å være morsomt!  Påskekyllingene får nå bare sitte der ute på trappa da.

2. plass:  Påskekyllinger på påsketur og bloggerdatters påskekyllinger

Delt andreplass faktisk mellom påskekyllinger på påsketur og bloggerdatters påskekyllinger.  Med disse pyntegjenstandene er påskestemningen på sitt aller høyeste, og det blir ikke lett å finne en enda finere påsketing som er på 1. plass når påskekyllinger på påsketur og bloggerdatters påskekyllinger er så flotte.  Men det har jeg altså klart!  Men lett var det ikke…

1. plass:  Påskemann

En påskemann pynter opp både her og der, her i Penthouse Månetoppen 38d.  Dette er en selvskreven førsteplass, spesielt ettersom dette er en så sjelden lekker og fin og fjong og atletisk og muskuløs og sexy påskeman;)

Vow!  Du verden så mye fin påskepynt!!!  Og for en fantastisk flott påskemann!  Det er fort gjort å bli helt bergtatt:) Jeg tror vi faktisk trenger et par ekstra bilder av påskemannen, i full mundur, og i all sin prakt!!! Vow!!!!!

Ha en fortsatt fin påske.  Hyggelig at du er innom bloggen min.  Ses vi morgen?

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om påske:  https://allansverden.no/page-20/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Kjempefin stripet genser med rullekrage for fine damer til bare kr. 399.-.  Klikk her for å se nærmere på denne flotte genseren og bestill direkte fra linken som kommer opp:)

Få litt brunfarge!  Prøv selvbruning uten å utsette deg for de farlige UV-strålene.  Test ut Tannrevel Pro.  Nå på tilbud 974.- (før 1299.-).  Se:  https://c.mtpc.se/tags/link/2935837

Klikk her for å sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt.  Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Produkter fra Sephora:

Fuktighetskrem – Olehenriksen Peptide Boost Moisturizer

https://c.mtpc.se/tags/link/3285717

Haircare Kit fra Ouai:

https://c.mtpc.se/tags/link/3285854

Produkter fra Babyshop:

Grå, svart Fox 5 Complete barnevogn fra Bugaboo:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285862

Svart Pebble 360° babystol fra Maxi-Cosi:

https://babyshop-no.mtpc.se/3285865

Produkter fra Nelly:

Vattert jakke fra Carhartt WIP:

https://nelly.mtpc.se/3285869

Trenchcoat fra Only:

https://nelly.mtpc.se/3285872

Produkter fra Nordic Nest:

Kay Bojesen Songbird Kay

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285875

Kay Bojesen Songbird Sunshine

https://nordic-nest-no.mtpc.se/3285877

John Masters Organics//ID Hair//Sebastian//Orofluido//Alterna//Wella SP

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg