Brutal blåtirsdag!!!

Reklame | Gymgrossisten, Aimn, Ellos, Bubbleroom og Blivakker

ICANIWILL//ICANIWILL//Swedish Supplements//ICANIWILL

I dag er en skikkelig blåtirsdag.  Det er ikke blåmandag, for det var i går, og da var det ikke blåmandag, bare mandag og kanskje ventemandag, men i dag er det tirsdag, og det er blåtirsdag, og sånn til de grader blåtirsdag.  Og det skyldes selvsagt at sommerferien er slutt – kommunen kaller, jeg må tilbake på jobb.  Og det er litt trist ja. Ikke bare litt, ubegripelig, umåtelig trist er det, for å si det mildt!!! Men jeg trenger pengene. Jeg må tilbake!  Jeg er der, tilbyr mine tjenester og gjør jobben jeg blir satt til, får pengene, drar hjem, og tar med meg litt arbeid hjem også, sånn for kosens skyld. That’s how it works! Jeg tjener foreløpig for lite på blogginga til at jeg kan si opp min kommunale jobb!  Det er ingen bønn.  Jeg må på jobb.  Jeg kan bare ikke gå hjemme å ha ferie og surre og blogge hele tiden.  Arbeidsgiver vil ha meg tilbake på jobb, vil at jeg skal gjøre noe for pengene.  Jeg kunne jo ha spurt om jeg får lov å ha ferie hele tiden, med lønn, men jeg tviler på om jeg i det hele tatt ville bli tatt seriøst om jeg hadde kommet med en slik forespørsel.  Det vil neppe en gang nytte å banke i bordet og fortelle at jeg har vært nr. 2 på blogglista til blogg.no.  Det preller bare av.  Jeg tror jeg kjenner kommunen.  De er ganske så sta og vanskelige i så måte.  De driter rett og slett i at jeg har vært nr. 2 på topplista til blogg.no.  Selv en blogger og influenser får ikke ha ferie hele tiden, med lønn.  Det er jo trist at det er slik, men that’s life!  Life sucks today!!  Og det blir neppe mye bedre i morgen.  Det blir dog bedre på fredag ettermiddag:)

Jeg må nok vente med å kunne gå hjemme og surre og blogge på heltid, men en gang langt inn i den skikkelig fjerne fremtid, tre måneder før fylte 62 er det slutt på kommunens mas, nesten i alle fall – da kan oppsigelsen sendes inn, men foreløpig får den ligge og godgjøre seg i kladdboksen på mailen, og vinner jeg i lotto, eller om sponsorene stiller seg i kø for å sponse blogge min, eller begynner dere å klikke på reklamen og handle som gale, kan det jo hende oppsigelsen kan sendes inn før, men foreløpig får det vente.  Triste greier altså!!!

Ja, ja, ja, det får være nok surking og klaging og syting for i dag!  Opp og hopp da!  Bare å gjøre seg klar for dagen, fikse litt frokost, snakke litt med katta, gå tur med Picasso Kristensen og så kjøre på jobb og psyke meg opp til et nytt arbeidsår! Får vel kanskje ha på litt musikk mens jeg kjører på jobb, det blir sikkert “Være trist-sangen” fra Karius og Baktus, eller så blir det “I en sal på hospitalet”.  Men først en aller siste uff og uff før jobben kaller.  Den kommer her!  Å uff og uff!!!!

Ha en fin dag alle sammen.  Nyt ferien dere som fortsatt har ferie, den varer ikke evig, dessverre:(   Hyggelig at du er innom og leser bloggen min, selv på en dag som denne.  Velkommen tilbake, forhåpentligvis til et lystigere blogginnlegg en annen dag:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om fæle blåmandager og andre triste dager:  https://allansverden.no/page-48/?pagelayer-live=1

Se oversikt over mine øvrige blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

I dag anbefaler jeg disse flotte produktene til alle flotte damer:

Hettegensere fra Aimn:

Espresso Logo Sweat Hood

White Oversized Logo Hood

Black Logo Sweat Hood

Kjole “Laura” fra Ellos:

https://ellos.mtpc.se/3293915

Topper fra Bubbleroom:

https://bubbleroom.mtpc.se/3293925

https://bubbleroom.mtpc.se/3293930

https://bubbleroom.mtpc.se/3293932

https://bubbleroom.mtpc.se/3293936

Deodoranter fra Blivakker:

DKNY:  https://blivakker.mtpc.se/3293943

Elisabeth Arden:  https://blivakker.mtpc.se/3293950

Oscar De La Renta:  https://blivakker.mtpc.se/3293953

Lancome:  https://blivakker.mtpc.se/3293959

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg