Den internasjonale hamburgerdagen

Reklame | Blivakker, Aimn, Bubbleroom og Ellos

I dag skal det handle om hamburgere i allansverden.  Og det passer jo veldig bra, for dagen i dag er 28. mai, og 28. mai er faktisk den internasjonale hamburgerdagen.  Så da blir det hamburgere på bloggen min i dag.  Jeg skal feire denne kjempegode matretten som jo er veldig populær og som passer både til hverdag og fest, og feiringen foregår jo selvsagt slik at jeg deler med dere litt sånne hamburger-relaterte blogginnlegg.  La oss gjøre oss klar for burger-feiring:)  

Hamburgere kan man lage selv eller man kan kjøpe burger ute på restaurant.  Hvis du vil lage selv, kan du gjøre det enkelt ved å steke ferdigkjøpte burgere og ha litt deilig tilbehør til, slik som man for eksempel gjør hvis man lager en bloggerburger….nam…nam…

https://allansverden.blogg.no/bloggerburger.html

Hamburger kan jo stekes inne i stekepanna, men blir ekstra god stekt ute på grillen, gjerne i lag med andre godsaker:  https://www.tiktok.com/@allankristensen7/video/7235707297572441370

Man kan også selvsagt lage hamburgere fra bunnen.  Det tar litt mer tid, men hjemmelaget hamburger blir ekstra god.  Men hjemmelagde hamburgere krever dog at du kjører i gang kjøttkverna:)

https://allansverden.blogg.no/verdens-beste-hjemmelagde-hamburgere.html

Det finnes mange restauranter og burgersjapper som selger kjempegode hamburgere, for eksempel Basecamp Nord i Målselv Fjellandsby og Stallo burgerbar i Bardu – terningkast 6 til burgerne på begge disse stedene.

Burger på Basecamp Nord:  https://allansverden.blogg.no/burgertest-hoyt-oppe-pa-fjellet.html

Burger på Stallo:  https://allansverden.blogg.no/et-besok-pa-stallo-burgerbar.html

Kos deg gjerne med en burger på denne flotte hamburgerdagen, enten hjemme eller på burgerbar:)

Ha en fin dag:)  Hyggelig at dere alle er innom og leser bloggen min.  Velkommen tilbake!

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Se oversikt over mine øvrige blogginnlegg, inndelt etter tema:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

 

6 kommentarer
  1. Er det mulig?? Hamburgerns dag faktisk 😅 Vaffeldag, pannekakedag, hamburgere og you name it. Helt latterlig. Visse folk i vesten har alt for lite å gjøre , og har generelt nok av midler. Helt latterlig faktisk. Har man midler til å lage seg det man vil, gjør man det, og skriver ikke blogg om det. ‘Internasjonale ditt og datt’ for oss priviligerye… Ekkelt

   1. Ja, det kan du si! Vi har nok trukket gull-loddet vi som er født i og bor i Norge, og vesten forøvrig, for velstand og rikdom er jo ikke sånn helt rettferdig fordelt rundt omkring, og vi bør kanskje stoppe litt opp i hverdagen, sette livene våre i perspektiv og tenke gjennom, verdsette og sette pris på hvor bra de fleste av oss egentlig har det her i vesten.

  2. dette ser kjempe godt ut. jeg ville nok bare slengt en ferdig hamburger i panna, men det er fordi jeg ikke har så mye energi i kroppen til å lage den fra bunnen av. har gjort det på skolen da, men det begynner å bli noen år siden. dette ser virkelig godt ut. blir desverre ikke noe hamburger i dag, men skikkelig god grillmat skal jeg ha. 😁 Ønsker deg en fortsatt fin dag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg