Mine dessert-tips for neste uke!

Reklame | Iviskin, Neatsvor og Nordiska Galleriet

Bruk rabattkoden AK15 og få 15% rabatt på robotsvøvsugeren Neatsvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.

I dag skal det handle om deilige desserter i allansverden.  Er ikke det bra, så vet ikke jeg!!  For det er lurt å spise en søt dessert etter middag.  En søt og god liten dessert reduserer trykket i magesekken og minker metthetsfølelsen, noe som betyr at det blir plass til mer der inne i magen et sted.  For en liten søtsmak etter middag gjør også at man føler seg mindre mett enn uten dessert, ettersom magesekken utvides med litt søt dessert, og dermed vil man kunne ha det mer behagelig etter måltidet med en ørliten bit dessert enn uten.  Så da vet dere det!  Men så er det vel ikke alltid så lett å vite hva man skal ha til dessert bestandig.  Det er mye å velge mellom, men siden jeg er litt sånn dessertblogger i dag, så skal jeg gi dere noen dessert-tips, og ikke bare noen.  Dere skal faktisk få et tips til hva dere kan ha til dessert for hver dag hele neste uke.  Er ikke det bra det?  Jo, det må vi kunne si er bra, og vel så det.  Her kommer mine dessert-tips for den uka som kommer:)

Mandag:  Ingen dessert i dag.  Det sømmer seg dårlig med dessert på en blåmandag, enkel middag idag, ikke dessert.  Skal man på død og liv ha noe dessert i dag, så får det bli en gulrot eller en dusk brokkoli, intet mer.  Det er faktisk blåmandag.  Vi koser oss ikke i dag.

Tirsdag:  Koppkake

Onsdag:  Trollkrem

Torsdag:  Praktfull pavlova

Fredag:  Smuldrepai med epler

Lørdag:  Multekrem

Søndag:  Kunefe

Ha en fin dag!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Les blogginnlegg om mat:  https://allansverden.no/page-8/?pagelayer-live=1

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro er den perfekte gaven til den late mannen som ikke gidder å vaske og gjøre rent i huset!  Har du en slik mann, en skikkelig rotstokk altså, blir han garantert veldig glad om han får en Neatsvor X600 Pro i gave.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

Er hårfjernen Iviskin IPL G3 den perfekte gaven til henne?  Ja, det er den så utvilsomt!  Alle flotte damer vil ha en Iviskin IPL G3 i gave, og du må være rask ute hvis du skal sikre deg en.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Smeg Kaffebrygger Svart er en moderne brygger som ser ut som den klassiske retroserien med 50-tallsstil fra Smeg. Kaffebryggeren er ikke bare vakker å se på, men tilbyr også den nyeste teknologien som lar deg slappe av og nyte en velsmakende kopp kaffe i de travleste øyeblikkene. Takket være de fire alternativene kan du enkelt velge mellom å brygge en eller flere kopper avhengig av situasjonen. Glasskannen kan holde opptil 10 kopper som kan holdes varme i opptil 20 minutter. Smeg Kaffebrygger Svart er laget av rustfritt stål og er utstyrt med en vanntank som rommer 1,4 liter. Den er utstyrt med en aromainnstillingsknapp, fra intens til delikat, og et LED-digitalt display og klokke. I tillegg har den en tidtaker med automatisk startfunksjon for å stille inn tiden slik at maskinen slås på automatisk, med utmerkede resultater for alle krav. Smeg Kaffemaskin er tilgjengelig i syv forskjellige farger.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg