Gratulerer med dagen Sverige!!

Reklame | Iviskin, Neatsvor og CURLI

Fantastiske tilbud i dag: 15% rabatt på Neatsvor X600 Pro og Iviskin IPL G3 – bruk rabattkoden AK15.  10% rabatt på hårføneren CURLI AeroFLOW – bruk rabattkoden Allan10.

Herregud!  Jeg holdt på å glemme dem av i dag, svenskene altså!  Hipp hipp hurra for broderfolket, svenskene altså.  De har nasjonaldag i dag torsdag 6. juni.  Det visste jeg ikke faktisk før jeg kom over et innlegg på facebook som handlet om at svenskene hadde nasjonaldag i dag, men at mange svensker egentlig ikke visste hvorfor de feirer nasjonaldagen sin.  Ikke veldig overraskende.  Vi vet jo fra alle svenskevitsene at svenskene ikke er særlig smarte, men til svenskenes forsvar må sies at selv jeg, o stor prominent og allvitende toppblogger og skjønnhetsblogger som svært nylig har vært nr. 2 på topplista til blogg.no, visste heller ikke hvorfor de feirer nasjonaldag.  Og når det er såpass lite allment kjent, og svenskene heller ikke er så smarte vet vi jo, så er det vel ikke så rart at mange ikke vet hvorfor de feirer et eller annet i dag 6. juni.    

20210629_200845-1200x1600

Så hvorfor feirer de så nasjonaldagen sin i dag 6. juni?  Nei, det er ikke den datoen Petter Northug ikke har slått en svenske i et skirenn, kanskje lekende lett i en spurt, som i et barneskirenn.  Petter Northug har antakelig slått en svenske eller flere de aller fleste datoer i vinterhalvåret, så det er veldig naturlig at svenskene har satt av en dato om sommeren til å feire seg selv, feire sin egen storhet akkurat da.  Og akkurat 6. juni har nok snøen tint, Petter Northug har vært opptatt med annet enn ski og å slå svenskene om sommeren, så det er en fin dag for broderfolket å feire nasjonaldag da.  For 6. juni er nemlig en spesiell dato i svensk historie sånn ellers også, ved siden av at en av deres egne helter ikke har blitt knust av Northugen i skisporet akkurat da, og det er særlig to hendelser i Sveriges historie som er knyttet til 6. juni leser jeg på wikipedia.  For det første ble Gustav Vasa valgt til konge på akkurat denne datoen en gang for fryktelig lenge siden, og noen århundrer senere ble en ny grunnlov undertegnet på akkurat denne datoen, en grunnlov som la til rette for en regjeringsform som pekte mot demokrati og mer moderne styringsformer og sånne der ting.  Så da vet dere det svensker, hvorfor dere feirer nasjonaldagen deres i dag.  Det handler om Gustav Vasa og grunnloven, og så kan jeg legge til at Petter Northug har aldri slått en svenske i skisporet på akkurat denne datoen. 

Så da er det bare å gratulere svenskene med dagen:)  Svenskene kaller ofte nasjonaldagen sin for flaggans dag.  Dagen ble visst innført ved lov av 1982, ble saluttdag i 1996 og i 2005 ble den en offentlig høytidsdag med festligheter og denslags.  Og det var vel rundt omkring der i 2005 at Petter Northug hadde bestemt seg for å begynne og gå fort på ski og ydmyke svenskene i skisporet, så broderfolket så vel hva som var i gjære, så man skjønte nok at man måtte ha en sånn festdag å trøste seg med om sommeren.  

Men svenskene er kjempetrivelige folk!  Jeg sier jo det i tilfelle jeg har en og annen bloggleser fra over på andre siden av svenskegrensen, så de kan bli glade og fortsette med å lese bloggen min.  Og til ære for dem og alle andre svensker, så skal jeg gjøre ære på dem alle sammen med å dele noen sånne Sverige-inspirerte blogginnlegg…..de kommer her:

Ha en fin kveld, også dere svensker!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren kan treffes både her og der:  https://allansverden.no/page-38/

Er du kommersiell aktør og nysgjerrig på et samarbeid med allansverden der jeg kan promotere ditt produkt?  Les mer her:  https://allansverden.no/page-41/

Bruk rabattkoden Allan10 og få 10% rabatt på hårføneren CURLI AeroFLow.  Denne koster til vanlig 3.500 kroner, men  er nå på tilbud til kun 2.490, og med rabattkoden Allan10 som gir ytterligere 10% rabatt, så koster den bare bittelittegranne mer enn et par tusenlapper.  CURLI AeroFlow er den kraftigste hårføneren på markedet og leveres med ny QuickDry ionisk teknologi.  Du kan velge blant et bredt spekter av temperaturer-og hastighetsinnstillinger, skreddersydd for ditt hår.  CURLI AeroFlow er best i test 2024 hos dinguide.no og bestetester.no.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Husk å bruke rabattkoden Allan10 så du får 10%rabatt.  Les utfyllende artikkel om CURLI AEROFLOW i DinGuide:  https://www.dinguide.no/curli-aeroflow-harfoner-best-i-test-2024/

Sliter du med uønsket hårvekst?  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

Start sommeren med å få ren og pen bolig.  Og det får du hvis du kjøper robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro og lar den ta seg av gulvrengjøringen-og gulvvasken. Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg