Hva gir meg glede?

Reklame | Iviskin og Neatsvor

Jeg kan nå jeg tilby alle dere mine kjære blogglesere rabattkode på to fantastiske produkter, robotstøvsugeren Neatvor X600 Pro og hårfjerneren Iviskin IPL G3.  Med rabattkoden AK15 får dere nå 15% rabatt på disse produktene hvis dere handler inne på Neatsvor-butikken eller Iviskin-butikken.  Dette er veldig bra produkter, begge testvinnere, og er du likevel skeptisk blir du ganske sikkert overbevist om at produktene er noe du trenger hvis du klikker her eller der.

Jeg er blitt utfordret!  Ja, vi er alle blitt utfordret, for en bitteliten stund siden, altså vi bloggerne på blogg.no.  Den prominente toppbloggeren Bunny har utfordret alle oss andre toppbloggerne til å “skrive en tekst, en tekst om de tingene i livet dere verdsetter, altså de tingene dere er glad for her i livet. Utelukkende. Dropp de negative tingene, kom bare med det som er positivt. Klarer dere det?”  Ja, det er klart jeg klarer det, å skrive om det som gir meg glede.  Det er så mangt.  Jeg ser det er mye som gir Bunnyen himself glede.  I innlegget sitt der han presenterer utfordringen til oss andre, og som du kan lese her, ramser han opp litt av hvert, og jeg kan nevne livet, familien, et hjem, musikk og morgenbrød!!, kule klær penger på konto og friheten til å syte og klage innen folkeskikkens grenser, og da er vel veien kort til at han også begynner å klage og syte over blåmandager på bloggen han også, hvis han da ikke synes det går langt over folkeskikkens grenser.  Ja, vi får se og følge med;)  Men nå er det meg selv det skal handle om, og det føles fint og riktig å være i fokus selv, så prominent og important som jeg jo tross alt er med denne 2. plassen på topplista til blogg.no på cv’en.  Nå skal den o store prominente himself fortelle hva som han verdsetter og er glad for her i livet.  Og det er vel litt sånn forskjellige ting det, og også en del av det samme som Bunny verdsetter.  Her er 10 ting som gir meg glede.

1. Champagne og kanapeer og røde løpere og prisutdelinger

Jeg er o stor prominent toppblogger og skjønnhetsblogger og fremtidig bloggkonge som har vært nr. 2 på topplista til blogg.no, og som har vunnet priser i Gryxen Awards i 2021, 2022 og 2023, blitt tildelt årets mannlige honorable mention i Bunny Awards 2023 og vunnet en haug med velfortjente priser i Allan Awards 2023.  Jeg må innrømme at jeg liker champagne og kanapeer og røde løpere og prisutdelinger.  Det gir meg glede.  Røykalaks på lompe med eplekompott og rømme er forresten en kjempegod kanape.  Det gir meg glede å sette tennene i en slik en:)

2.  Familie

Jeg er svært takknemlig og glad for at jeg har en fantastisk flott familie, bloggerfruen, bloggerbarna, Picasso Kristensen, Felix Askeladden og Bjørn.  Jeg er minst like glad i familien som i champagne, kanapeer og sånne røde løpere;)

3.  Bobilen Bob

Det å ha bobil er frihet!  Det er en en fantastisk måte å reise på tur eller ferie med. Og vi har opplevd så mye med å kunne dra på bobiltur.  Bobilen Bob gir meg glede.  Klikk her for å lese om turene våre med bobilen Bob.

20200702_135949

4.  Robotstøvsugeen Neatsvor X600 Pro.

Det er deilig å sitte i godstolen og slappe av og lese blogg, mens robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro farer rundt over hele gulvet og gjør alt skinnende rent og pent. Neatsvor X600 Pro gir meg glede!!!  Jeg kan virkelig anbefale alle å skaffe seg en Neatsvor X600 Pro.  Dette er den kraftigste og beste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

20221109_175935-1200x900

5.  Gladmandager

Blåmandager og kommunal jobb gjør meg trist.  Ferie og gladmandager gjør meg glad.

20190725_180432(0)

6.  Å være nettlærer

Det er spennende og det gir meg glede å være nettlærer for NKI.  Det er forresten mange fordeler ved å studere på nettskoler, og det kan du lese mer om her.

20220123_011320-1200x1600

7.  Happy wife

Det gir meg glede når jeg vet at bloggerfruen er fornøyd.   Happy wife, happy life!  It’s as simple as that!  Og hvordan får man så en sånn derre happy wife.  Man gir bloggerfruen en Iviskin IPL G3 i gave!  Så har man en fornøyd kone.  Iviskin IPL G3 er en hårfjerner, the best there is.  I alle fall så er nå bloggerfruen fornøyd med sin Iviskin.   Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

20221104_192952-500x375

8.  Blogglesere som kjøper Neatsvor X600 Pro og Ivisin IPL G3 med rabattkoden AK15

Jeg blir alltid veldig glad når bloggleserne klikker på reklamen på innleggene mine, og spesielt hvis de kjøper seg noe fra reklamen de klikker seg inn på, for eksempel en Neatsvor X600 Pro eller Iviskin IPL G3. Og årsaken til at jeg blir så glad er selvsagt fordi da får jeg fine reklamepenger, og blir enda litt rikere av reklamepengene.  Og snart flytter jeg sikkert til Sveits.

9.  Når Manchester United vinner fotballkamper…..

…blir jeg glad. Hvis Liverpool i tillegg taper, blir jeg ikke mindre glad.  Glory Glory Man United!!!

20210911_153808

10.  Å være oppe på Månetoppen i Målselv Fjellandsby

Å tilbringe tid på Penthouse Månetoppen 38d gir meg glede.  Det er vakker natur, spektakulær utsikt, ro og rekreasjon men også ting som skjer, og samtidig ting man selv kan gjøre, og det til alle årstider.

Ha en fin dag!  Hyggelig at du er innom bloggen min på besøk.  Velkommen tilbake en annen gang:)

Her kan du melde deg inn i facebook-gruppa til allansverden:  https://www.facebook.com/groups/1036027650336772

Oversikt over alle mine blogginnlegg, inndelt etter emne:  https://allansverden.no/page-6/

Min hjemmeside:  https://allansverden.no/

Allansverden på Zezam:  https://zez.am/allansverden

Den o store prominente toppbloggeren og fremtidige bloggkongen kan treffes både her og der: https://allansverden.no/page-38/

Fantastisk februar-tilbud!  Få fantastisk februar-tilbud på robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro.  Og la denne testvinneren både her og der holde gulvet i boligen din støvfritt og rent og pent.  Neatsvor X600 Pro er den kraftigste robotstøvsugeren på markedet.  Den støvsuger, vasker, beveger seg oppå gulvtepper, under sofaen, over dørstokken, fjerner alt, hundehår og kattehår og alskens rare saker.  Neatsvor X600 Pro er best i test hos TekguideHjem og hageForbrukerlivBeste.no og Side2.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Neatsvor-butikken. Klikk her for å se unboxing av Neatsvor X600 Pro, eller klikk der for å se Neatsvor X600 Pro in action.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.  Hvis du vil, kan du lese mer om Neatsvor X600 Pro her eller der.

For alle herremenn som har lyst til å gi kona, samboeren, kjæresten, elskerinna eller elskerinnene en fin gave, er en Iviskin IPL G3 den perfekte gaven.  Jeg vet!  Bloggerfruen ble kjempefornøyd da hun fikk sin Iviskin.  Iviskin IPL G3 fjerner uønsket hårvekst smertefritt og skånsomt ved hjelp av lys, er best i test hos Forbrukerliv og Getfitness, og er rangert som nr. 1 mest populære hos Prisguiden under kategorien “Hårfjerner med lys & IPL Hårfjerner”.  Med rabattkoden AK15 får du 15% rabatt når du handler på Iviskin-butikken.  Klikk her for å se unboxing av Iviskin IPL G3, eller klikk der for å se hvordan du bruker Iviskin IPL G3.  Løp og kjøp, eller enda enklere, klikk og kjøp her.   Du kan lese mer om Iviskin IPL G3 både her og der.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg